Se zaprte uvoze.na AC označujejo narobe, bodo pa.kolesarzkenprav.A je iz druge strani tudi znak, da velja “dvosmerni” promet? In če ja - a na vsaki dostopni točki?
Ker, če ne, je upravljalec tisti, ki ga je treba za jajca - kar pa zna biti problem, ker ti običajno nimajo ne jajc ne hrbtenice.
O kulturi skirojista (mimogrede - kateri zakon pa ureja uporabo kolesarko za skirojiste?) pa ne bi.
Zbašnik je pojasnil, da sta policista okoli 14. ure izvajala kontrolo cestnega prometa v Šmarjeti. Zaradi suma vožnje pod vplivom alkohola sta ustavila 62-letnega voznika. Odredila sta mu test alkoholiziranosti, ki je pokazal 0,61 mg alkohola na liter izdihanega zraka. Moškemu sta odvzela vozniško dovoljenje in mu prepovedala nadaljnjo vožnjo. Pijani voznik si je nato uredil prevoz domov. Okoli pol ure kasneje se je moški vrnil na kraj, kjer sta policista še naprej izvajala kontrolo prometa. Stopil je iz vozila, segel na zadnji sedež po orožju in začel streljati. Policistko je pri tem ranil v ramo, policist pa v dogodku ni bil poškodovan. Zbašnik je povedal, da so na policijskem vozilu našli več kot 10 sledi strelov, policista pa nista uporabila strelnega orožja.
zakaj ne?so na policijskem vozilu našli več kot 10 sledi strelov, policista pa nista uporabila strelnega orožja.
Mojo hčerko so zaradi premajhne varnostne razdalje ustavili na izvozu za Vič.Na pasu za pocasna vozilanin voznem dobis tezje kazen za premajhno varnostno razdaljo.
Najbolj verjetno jo dobis na prehitevalnem
so na policijskem vozilu našli več kot 10 sledi strelov, policista pa nista uporabila strelnega orožja.
Obstaja naboj s sibrami. Zato tolko luknjic. Lahko da je z dvocevko jurisal.Le katera puška ima saržer za več kot 10 strelov.
Pa ne meni: Jo je lahko napolnil.
In res. Nista bila sposobna(!) uporabe strelnega orožja. Tista En bere, drug čita!
Le katera puška ima saržer za več kot 10 strelov.
Pa ne meni: Jo je lahko napolnil.
In res. Nista bila sposobna(!) uporabe strelnega orožja. Tista En bere, drug čita!