bedaki na cesti

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.572
6.660
113
pri taščici
A je iz druge strani tudi znak, da velja “dvosmerni” promet? In če ja - a na vsaki dostopni točki?
Ker, če ne, je upravljalec tisti, ki ga je treba za jajca - kar pa zna biti problem, ker ti običajno nimajo ne jajc ne hrbtenice.
O kulturi skirojista (mimogrede - kateri zakon pa ureja uporabo kolesarko za skirojiste?) pa ne bi.
Se zaprte uvoze.na AC označujejo narobe, bodo pa.kolesarzkenprav.
To bo praznik

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.266
2.547
113
BMW tudi v USA.

1688550942172.png

erikson

Guru
25. avg 2007
22.274
6.106
113

Nekaj čez eno uro zjutraj, so policisti Postaje prometne policije Celje, na odstavnem pasu avtoceste, zaznali parkirano, neosvetljeno osebno vozilo, v katerem so spali člani moldavske družine.
Policisti so družino z dvema malima otrokoma, varno pospremili do najbližjega počivališča, vozniku pa so zaradi neodgovornega in zelo nevarnega dejanja izrekli globo.

• Wow
Reactions: Matey

Morgoth

Majstr
27. sep 2018
789
884
93
Slovenija, 32% smrti zaradi alkohola, Srbija, kjer je alkoholizem nacionalni šport pa 17%. Ne verjamem.
V bistvu to lahko pomeni samo dvoje:
1. Srbi ne opravljajo vseh potrebnih postopkov pri preiskovanju nesreč
2. Podatki so lažni

Glede na to kakšna banana republika so, se mi zdi 1. scenarij zelo verjeten.

• Všeč mi je
Reactions: gimi

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.635
15.687
113
Bedak na cesti streljal na policiste, ker ni mogel biti bedak na cesti še naprej:
Zbašnik je pojasnil, da sta policista okoli 14. ure izvajala kontrolo cestnega prometa v Šmarjeti. Zaradi suma vožnje pod vplivom alkohola sta ustavila 62-letnega voznika. Odredila sta mu test alkoholiziranosti, ki je pokazal 0,61 mg alkohola na liter izdihanega zraka. Moškemu sta odvzela vozniško dovoljenje in mu prepovedala nadaljnjo vožnjo. Pijani voznik si je nato uredil prevoz domov. Okoli pol ure kasneje se je moški vrnil na kraj, kjer sta policista še naprej izvajala kontrolo prometa. Stopil je iz vozila, segel na zadnji sedež po orožju in začel streljati. Policistko je pri tem ranil v ramo, policist pa v dogodku ni bil poškodovan. Zbašnik je povedal, da so na policijskem vozilu našli več kot 10 sledi strelov, policista pa nista uporabila strelnega orožja.

• Jezen sem
Reactions: krko

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.472
5.001
113
Tisti, ki so bili tam, bodo vedeli, zakaj policista nista uporabila policijskih pištol.
Ugibam pa, da sta ohranila kolikor toliko razsodno glavo in je bil strelec, ki je imel puško, enostavno predaleč, da bi bilo to smiselno. Hitro bi nastradal kdo drug.
Po drugi strani, če je verjeti, da je bil strelec tako pijan, da ni sposoben za vožnjo avta, je bil še krepko manj sposoben zadeti cilj s puško. Šlo je pač zato, da izstrelek lahko sam "najde" cilj, ni pa strelec sposoben na to dovolj vplivati. V tem primeru se je dovolj umakniti v zavetje, zadeti te ne more.

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.508
1.097
113
Če bi ga zadela, bi pa na koncu še razsodili, da sta kriva ona, ker ni streljal nalašč amapak pod vplivom alkohola...

• Všeč mi je
Reactions: Pepe

Alex

Fizikalc
21. jul 2007
948
91
28
Ljubljana
Na pasu za pocasna vozilanin voznem dobis tezje kazen za premajhno varnostno razdaljo.
Najbolj verjetno jo dobis na prehitevalnem
Mojo hčerko so zaradi premajhne varnostne razdalje ustavili na izvozu za Vič.
Baje ji je bila izmerjena razdalja 1,7 sek, dovoljena je 2 sek. Kako so to izmerili na izvoznem pasu mi nikoli ne bo jasno. Baje je bil na začetku uvoza en policaj z napravo, malo naprej pa drugi in že zalaufan avto s tablico Vozite za menoj.
Kazen: 200 EUR.

• Všeč mi je
Reactions: Hanzi

delavec44

Guru
17. dec 2012
2.234
1.498
113
Že to, da je ista kazen za 1,9s in 0,1s je bedarija, ker mi ne bo noben govoril, da v obeh primerih ogrožaš enako. Naj dajo lestvico kot pri hitrosti in alkoholu, če že in naj nehajo moriti za zgornjih 50%.

luka51

Guru
16. avg 2007
14.391
5.673
113
Kak je pa tu če na radar voziš? Je kaka olajševalna okoliščina al jih to ne zanima?

• Haha
Reactions: sad

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.266
2.547
113
so na policijskem vozilu našli več kot 10 sledi strelov, policista pa nista uporabila strelnega orožja.

Le katera puška ima saržer za več kot 10 strelov.
Pa ne meni: Jo je lahko napolnil.
In res. Nista bila sposobna(!) uporabe strelnega orožja. Tista En bere, drug čita!