Ja, trije pogoji, vsi se začnejo s če bi, če bi in če bi. Če bi bil kateri izpolnjen bi se vsi lepo vozili po desnem vsak s svojo željeno hitrostjo. Realnost je pa zgoraj na sliki.
Točno tako. Zadnje leto se velikokrat cijazim po AC s cca.120-125km/ in sem posledično primoran veliko menjavati pasove ter prehitevati še počasnejša vozila na voznem pasu. Po desni me ni prehitel še nihče saj se redno umikam, mi je pa enkrat že nekdo blendal, ker se (po njegovih merilih) očitno nisem umaknil dovolj hitro (ne maram zapeljat tik pred vozilo, ki sem ga prehitel ampak rad že takoj naredim še nekaj varnostne razdalje).Jaz se recimo šolsko umikam na skrajni desni pas ne glede na hitrost vožnje (tu nisem angelček), tudi na odsekih s tremi ali več voznimi pasovi, in se ne spomnim, kdaj me je kdo prehitel po desni.
A to se potem v koloni do morja peljejo po prehitevalnem? Dejstvo je, da folk po ac ne zna vozit, na prehitevalnem pasu se prehiteva, če se ne, se umakne na vozni pas, včasih res ne razumem zakaj se je težko umakniti na vozni pas, če je med avti 400m luftaČe dobro pogledaš sliko, vidiš da je pred Volvom avto in še eden pred njim. V čem je torej problem? Se je treba bolniku v belem avtu umaknit ker...?
Sem že prej napisal, da se iz teh slik težko vidi realno situacijo na voznem pasu.A to se potem v koloni do morja peljejo po prehitevalnem? Dejstvo je, da folk po ac ne zna vozit, na prehitevalnem pasu se prehiteva, če se ne, se umakne na vozni pas, včasih res ne razumem zakaj se je težko umakniti na vozni pas, če je med avti 400m lufta
Ufff....jaz sem sicer mal mejen....ampak pri ogledu tega videa pa mi zaledeni kri!Kosovarji na koki dirkajo po obvoznici.
Telegraf.rs on Instagram: " Vozi 250 km/h zaustavnom trakom na auto-putu ⚠️ . Vraški brzu vožnju od preko 250 kilometara na čas zabeležila su dva vozača na auto-putu kada se nalazili za volanom automobila marke "audi" i "BMW", a jedan od njih se čak
128K likes, 3,754 comments - telegraf.rs on June 29, 2023: " Vozi 250 km/h zaustavnom trakom na auto-putu ⚠️ . Vraški brzu vožnju od preko 250 kilometara na čas zabeležila su dva vozača na auto-putu kada se nalazili za volanom automobila marke "audi" i "BMW", a jedan od njih se čak kretao i...www.instagram.com
To počnem tudi sam. Če je tropasovnica, grem skrajno desno, če je le priložnost. Dejstvo je pa tudi že omenjeno, da ko prečkaš Karavanke, se nekaj zgodi in promet nenadoma postane noro nestrpen, pasivno agresiven in napadalen. Če se kdo ne strinja, predlagam vožnjo po severni ljubljanski obvoznici ob treh popoldne. Pa da vas vidim pacifiste.No, smo že na pravi poti. A če bi se levovozeči po pravilih umikali desno po prehitevanju, idiot z BMW sploh ne bi imel možnosti zganjati svojega showa. Še več, verjetno ga sploh ne bi opazili. win-win
Jaz se recimo šolsko umikam na skrajni desni pas ne glede na hitrost vožnje (tu nisem angelček), tudi na odsekih s tremi ali več voznimi pasovi, in se ne spomnim, kdaj me je kdo prehitel po desni.
Upam, da deluje.
Če se sam trudim, da se uni spredaj umakne (kar pomeni npr. levi prižgani smernik), ne.kaj pa potem, ko obtičiš za enim avtom naprej in ti "talent" zadaj poblinka nazaj, se mu ti umakneš?
Daj mi povej v konkretni situaciji na spodnji sliki: če bi bil ti voznik volvota in bi želel voziti hitreje ter prehiteti avto pred sabo, kaj bi storil?A to se potem v koloni do morja peljejo po prehitevalnem? Dejstvo je, da folk po ac ne zna vozit, na prehitevalnem pasu se prehiteva, če se ne, se umakne na vozni pas, včasih res ne razumem zakaj se je težko umakniti na vozni pas, če je med avti 400m lufta
V tem primeri ne si voznik Volva ne bi lastil Volvo, ampak BMW.Daj mi povej v konkretni situaciji na spodnji sliki: če bi bil ti voznik volvota in bi želel voziti hitreje ter prehiteti avto pred sabo, kaj bi storil?
Poglej priponko 68996
če je nekdo bedak in vozi 100 po srednjem pasu, ni potrebe da si še ti bedak in ga prehitevaš po desni.Naj na koncu posnetka prehitim modrega Forda po desni ali ne?
Zakaj se pa sploh voziš po počasnem pasu? Čez 100 v klanec? Lahko bi se vozil po voznem pasu in po potrebi prehitel počasnejše voznike.Voznik bmw je dal vozniku pred Volvotom jasen signal da ga serje. Na sreco ga je zastopil.
Naj na koncu posnetka prehitim modrega Forda po desni ali ne?
koliko avtov je za tabo, se iz posnetka ne vidi. vseeno jaz ne bi prehiteval po desni, ker nikoli ne veš, kaj se dogaja tistemu spredaj v glavi. sem že videl, kako se je nekdo odločil igrati šerifa na avtocesti ter blokirati "divjake", ki so ga prehitevali po desni.Jaz sem peljal s stalno hitrostjo, stalno po desni, za menoj so bili avti, torej je bila kolona tudi za menoj.
Sprejmem titulo bedak na cesti