Močno močno močno dvomim, da je šla corsa s cca.120 v ovinek, to je za ta ovinek kar lepo nadpovprečna hitrost.
Na googlu se zdi kar ravno.
Močno močno močno dvomim, da je šla corsa s cca.120 v ovinek, to je za ta ovinek kar lepo nadpovprečna hitrost.
Tebi ni konkurence.
Tebe bi moral proglasit za pacijenta desetletja.
Pazi se, da te ne začnem spet jebat v glavo, da ne boš potem kot zadnjič jokal, ko mali otrok
Problem tega krizisca je, da folk konstantno vozi v rumeno in rdeco, predvsem tisti iz obvoznice. Sem se ze 2x peljal dol do mercatorja napizdit cloveka, ker mi je v cisto zeleno priletel cez rdeco. Ogromno nesrec je ze bilo tu, vsaj v zadnjih 10 letih odkar sem na tem koncu dnevno....Poglej priponko 29734
Takole zgleda tole križišče iz druge strani, avto vidiš šele ko zapelje čez semafor, prav tako mora sirena “okoli” dveh vogalov vmes je pa obvoznica in nešteto avtov.
AndrejD
ali je mel čas reagirat? Predn se je on zavedel kaj se dogaja je prikolica že preko plezala.
Na googlu se zdi kar ravno.
Ga je premaknil, kot da bi bila na ledu.Fak, kaka nesreca butasta. Sele zdej vidm pa nc jasno. En avtocek lahko tok zaniha kamion in pol tole... vesolsko.
Toliko o tem kako je velik in težji avto v prednosti pri trku.
Tole po moje lahko še 10x ponovijo, pa ne vem če jim bo uspelo spraviti kamion preko ograje.
Ker betonska ograja bi res morala kamion obdržati. In ga tudi bi, če je ne bi zajahal....