Matey: da nisi ti osebnga vozu?
Nisem, mene nebi odnesl na ovinku. Če pa bi slučajno me, bi pa ujel avto pa gasa dalje
Matey: da nisi ti osebnga vozu?
Šel mimo ko so darsovci skakali iz kombija, ni bilo še policije in reševalcev... Sila naredi svoje, po eni strani je dobro da je ograja tako silo zdržala in se ni deformirala...matr a kr direkt čez je zapeljal kot čez rampo? Upam da familija iztoži upravljalca (dars) do konca..
Tebi ni konkurence.A ti se greš konkurenco lucetu za pacienta dvadevetnajst?
Tip pa nebi divjal, pa vozil skoz rdečo, če ga policaj nebi lovil. Je tako?Policaj ne bi sel za njim, ce bi on ustavil in ne bi bezal.
Kaj bi pa ti? Dal nagrado takemu. Odvzem in v Soco 1x tedensko, da bo videl kaj se zgodi zaradi objestnosti na cesti.
teža prikolice ga je prevrnila... težko narediti toliko visoko in močno ograjo, da bi ga zadržala, sploh če je imel 20 ton v cisterni materiala in na tako visokem težišču...
Takole se vid, da lahko eno majhno in lahko vozilo, brez večjih težav spravi s ceste 30x težje vozilo.... ja, ključna je pa hitrost...
Tip pa nebi divjal, pa vozil skoz rdečo, če ga policaj nebi lovil. Je tako?
Ali je vožnja v rdečo, po nasprotnem pasu, divjanje... objestnost tudi če voznik nosi kapo?
Jaz namreč na posnetku vidim dva objestneža.
teža prikolice ga je prevrnila... težko narediti toliko visoko in močno ograjo, da bi ga zadržala, sploh če je imel 20 ton v cisterni materiala in na tako visokem težišču...
Takole se vid, da lahko eno majhno in lahko vozilo, brez večjih težav spravi s ceste 30x težje vozilo.... ja, ključna je pa hitrost...
Npr. 2,5m visoka in debela betonska ograja bi to verjetno res preprečila ampak ali bi bilo to že pretiravanje iz vidika stroke?Misliš da ne bi višji betonski zid preprečil tega ? Ker tukaj se je zakotalil čez njega...
Tole po moje lahko še 10x ponovijo, pa ne vem če jim bo uspelo spraviti kamion preko ograje.
Npr. 2,5m visoka in debela betonska ograja bi to verjetno res preprečila ampak ali bi bilo to že pretiravanje iz vidika stroke?
Zgleda kot, da je temu z Corso zdrselo, ko je spreminjal pas ali hotel prehiteti tovornjaka v ovinku, prehitevanje v ovinku je prepovedano.