...ksz...
Mi lahko kdo morda pove čemu tak manever bmwja X5 pri 10. sekundi posnetka? Pas za zavit levo na parking je bil prazen in je imel cel kup prostora ampak res mi ni jasno čemu to vijuganje na bok varovane kolone in zatem takoj nazaj v kolono. Sem jim bil po kakšnem protokolu preblizu s svojim avtom?
Da če kdo pribije iz tvoje desne ne nabije mecke ampak najprej bmwja.
Policisti niso nic odnesli. Kvecjemu so zasegli celo vozilo, nato pa bo tozilec v okviru sodne preiskave lahko predlagal sodiscu da naroci izvedensko mnenje kok hitro je avto peljal. Ob tem lahko sodisce odredi da se iz avta poberejo racunalniki in se preko proizvajalca ugotavlja podatke. Sodisce izvedbo tega obicajno prepusti policiji. Policija ima ljudi ki vedo kaj je treba ven pobrat in obicajno to pove tudi proizvajalec sam, ce ga policija prosi za pomoc.
Osumljeni lahko zavrne odvzem krvi. V tem primeru lahko preiskovalni sodnik tudi ustno odredi prisilni odvzem krvi. Vendar to ni avtomatizem in se velikokrat ne odlocijo za to.
Ne bluzi, ker nimaš pojma. Vse kar pišem tu gor, mi je povedal policist, prisoten na kraju dogodka.
Dežurni sodnik je bil na kraju dogodka in odredil.
A to so ta famozna blindirana vozila, o katerih je bilo govora kak mesec nazaj?
shitting van, glede na to, da bi ga sred ulce čudn gledalrešilec je zraven, zaradi česa? hepatitisa?
Ne. Verski fanatiki.ilegalci?
Po dolocenih stopnjah varovanja je resevalno vozilo del varovane kolone. Da je pac zraven ce bi ga rabili (bolezen, napad)rešilec je zraven, zaradi česa? hepatitisa?
Na moji desni je bila prav tako stoječa kolona. No kakorkoli že, verjetno gre res za kak varnostni manever. Apollo8 , morda lahko še ti kaj dodaš?