KdoFunkcionalno nepismen much?
niti ne, samo banalnost tvojega razmišljanja je to
Prazne Ac med Trojanami in Postojne se pa ne spomnim da sem.kdaj videl podnevi. Pa sem tedensko na njejBanalen si kvečjemu ti. Avtoceste v Sloveniji so pogosto prazne tako, da ne vidiš ne spredaj ne zadaj nikogar. Naselje je lahko obljudeno tudi sredi noči. Če bi ti šlo bralno razumevanje bi dojel (no mogoče tudi s tem nebi šlo), da pač ne moreš past 250 mimo nekoga, ki pelje 110. Presežek 50km/h je pa nekaj kar vsakodnevno izvaja vsak tudi v naselju.
Ne mislit, da podpiram takšno vožnjo, niti ne odobravam takšnega početja, samo ... da bi človek mislil, da ko imaš RS4, boš pa vozil 120 km/h po AC.
Ja, pajade .. .pol bi si namreč kupil 2.0 150 KM
No, a je tle kak heroj, če bi mu dal v roke 400 - 500 konj, da ga ne bi pritisnil 250? Večina nas pač nima te možnosti, zato tudi ne moremo it tko hitro .. razen z motorjem, tam pa gre (ampak dandanes ne več, je 200 čist dost/preveč - leta pa to )
Ko berem take veleume sem takoj za, da se zakonsko največja dovoljena hitrost na vseh vozilih omeji na 130 km/h. Blokada pa to. Kaj mene brigam če ima nekdo denar za RS4, M5, AMG itd, če je zakonsko dovoljena hitrost na avtocesti 130 km/h je pač največja hitrost 130 km/h. Z Cliom 1.2 16v ali pa z V10 karkoli.Ne mislit, da podpiram takšno vožnjo, niti ne odobravam takšnega početja, samo ... da bi človek mislil, da ko imaš RS4, boš pa vozil 120 km/h po AC.
Ja, pajade .. .pol bi si namreč kupil 2.0 150 KM
No, a je tle kak heroj, če bi mu dal v roke 400 - 500 konj, da ga ne bi pritisnil 250? Večina nas pač nima te možnosti, zato tudi ne moremo it tko hitro .. razen z motorjem, tam pa gre (ampak dandanes ne več, je 200 čist dost/preveč - leta pa to )
Banalen si kvečjemu ti. Avtoceste v Sloveniji so pogosto prazne tako, da ne vidiš ne spredaj ne zadaj nikogar. Naselje je lahko obljudeno tudi sredi noči. Če bi ti šlo bralno razumevanje bi dojel (no mogoče tudi s tem nebi šlo), da pač ne moreš past 250 mimo nekoga, ki pelje 110. Presežek 50km/h je pa nekaj kar vsakodnevno izvaja vsak tudi v naselju.
Še eden, ki si išče slavo:
Po avtocesti s skoraj 250 kilometri na uro, odšteti bo moral 1.200 evrov
Slovenski policisti voznika, ki je po avtocesti divjal z neverjetnimi 248 kilometri na uro, oglobili s 1.200 evri kazni in devetimi kazenskimi točkami.sobotainfo.com
Zraven ti pa dajo se album in slicice za zbirat ne?
Daj ne bluzi. V pravosodnega je treba kar nekaj casa vložit. Ni to test it naravoslovja v 6 razredu oš
Videti je kot da sta zapeljala čez neko grbino (dilatacija na.mostu? ) ker naprej gre posnetek gor dol, potem pa....