In to bo rešilo problem
Kultura voznikov je problem, v Avstriji so kazni veliko manjše. Samo so ljudje bolj disciplinirani.
Naša kultura je na sploh problem. Ne samo na cesti.
In to bo rešilo problem
Kultura voznikov je problem, v Avstriji so kazni veliko manjše. Samo so ljudje bolj disciplinirani.
Zelo verjetno. Ampak v statistiki bo črtica pod "napačna smer vožnje".Ta v nasprotno suisajd??
Zelo verjetno. Ampak v statistiki bo črtica pod "napačna smer vožnje".
Trdim, da imamo neustrezno statistiko. Ker tudi npr. "neprilagojena hitrost" ima lahko zelo različne vzroke, ki terjajo različne ukrepe.
Zelo verjetno. Ampak v statistiki bo črtica pod "napačna smer vožnje".
Trdim, da imamo neustrezno statistiko. Ker tudi npr. "neprilagojena hitrost" ima lahko zelo različne vzroke, ki terjajo različne ukrepe.
V bistvu ni zelo verjetno. Samomorilci na AC večinoma ciljajo odstavne niše v predorih, se pa popolnoma strinjam s tabo kar se tiče nepravilne statistike zaradi napačne metodologije pri sestavi le-te. 99,9% napačne vožnje po AC je po mojemn mnenju krivda nesposobnosti zaradi starosti/zdravstvenega stanja/alkohola, itd..
https://www.rtvslo.si/crna-kronika/v-nesreci-umrla-19-letna-voznica/479318
Zakaj imajo lahko Skandinavci tako nizko številko na 100?
Jaz pa mislim, da v teh vrstah nesreč kjer en umre, policaji zmeraj vzamejo the easy way out in verjamejo tisti drugi osebi, ki je pač preživela. Zato je potem dostikrat napisano iz neznanega razloga zapeljal na drugo stran, ali pa kolesar zavil na drugo stran ceste in podoben nonsens. Ne rečem da se to ne dogaja, ampak malo sumljivo je, da je skoraj zmeraj določen za krivca tisti umrli in ki se ne more zagovarjati, čeprav sta ponavadi samo dve priči.
Dejstvo. Avto je na levi strani. Kaj dela tam? Voznica druge avta se umika v desno. Na skrajni rob oz. že preko.
Dej mi zdaj ti razloži kaj se je dogajalo?!
Valda, da umrla voznica ne more pojasnit kaj je delala med vožnjo...
In ti praviš, da policaji po liniji najmanjšega odpora rečejo, da je iz neznanega razloga zapeljala na levi pas.
Ajd ajnštajn, da te čujemo...
Cesta v tem primeru po moje ne more biti izgovor. Lokacija kjer sta se čmoknali:
https://www.instantstreetview.com/@46.569618,15.013944,52.44h,1.9p,0z
Punca je pripeljala v smeri pogleda. Kaj se je dogajalo bo verjetno odnesla seboj pod rušo.