bedaki na cesti

koliko

Guru
21. avg 2007
4.366
2.404
113
SV SLO
Počasneje pa ne gre? Včasih je treba paziti na budale, da sam ne izpadeš budala. Na tem posnetku je voznik ta drugega avta (tisti ki snema) popoln butec, ker ne predvideva kaj se lahko onemu pred njim mota po glavi.

THEDuke

Fizikalc
4. maj 2014
1.215
12
38
Dark Chest of Wonders
Počasneje pa ne gre? Včasih je treba paziti na budale, da sam ne izpadeš budala. Na tem posnetku je voznik ta drugega avta (tisti ki snema) popoln butec, ker ne predvideva kaj se lahko onemu pred njim mota po glavi.

se strinjam, včasih se mi zdi da ko si folk da tele kamrce so pol še večje kamikaze po želji akcije na videu.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.623
208
63
Kranj
3 dni v Avstirji, sploh ne veš, da si na cesti tako tekoče in po CPP vse laufa, da glava peče :)

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.642
6.700
113
pri taščici
Tole je bilo pa zelo "pogumno" s strani snemalca.
Bi bilo zanimivo, kako bi se zadeva razpletla v primeru nesreče (pri policajih in kasneje eventuelno na sodišču). Pri sprednjem ne vidim smernika ob menjavi pasu. To ne pomeni, da je snemalec brez greha, ampak če bi posnetek prišel po nesreči do policije in kasneje na sodišča me zanima razplet. (deljena krivda, pa se oba slikajta odskodnino in bonus) .

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.155
3.617
113
Marlbor
Bi bilo zanimivo, kako bi se zadeva razpletla v primeru nesreče (pri policajih in kasneje eventuelno na sodišču). Pri sprednjem ne vidim smernika ob menjavi pasu. To ne pomeni, da je snemalec brez greha, ampak če bi posnetek prišel po nesreči do policije in kasneje na sodišča me zanima razplet. (deljena krivda, pa se oba slikajta odskodnino in bonus) .
Vklopljen je imel desni smerokaz, kar sicer ne vem, če se na posnetku vidi, ker gledam prek telefona.

• Všeč mi je
Reactions: Hanzi