Telemach!!!

scorpion

Majstr
25. apr 2008
2.008
179
63
Lahko tudi posljes mail. Bojo posredovali naprej in te poklicali. Jaz sem tako poslal email (sicer dve leti nazaj), da sem zadovoljen, vendar pa je vezava potekla, jaz pa gledam fuzbal in mi manjka arena. Ampak ce dajo popust, ostanem. Dobil sem popust na fix storitve + vse mobi pakete.

Letos pa sem za hec kontaktiral telekom, ki mi je dal pa se bolj noro ponudbo, tako da sem mobitele in fiksne storitve preselil k njim.

Jaz imam telemach, in na kompu za 5€/m še T2 tv2go, vse programe sport arene.

raners

Majstr
4. mar 2008
2.814
439
83
Sam sem prej klical na 070700700 in sem dobil neko bolj osorno teto in mi je ponudila samo -25% pri naročnini za pol leta in 2 leti voyo..

Sem ji rekel, če me lahko poveže s kakšnim drugim oddelkom in mi je rekla, da ne smejo..

Sem ji rekel, da bom pisal mail, ker me ta ponudba ne zanima...

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.445
806
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
Moja izkušnja dva dni nazaj. Iztekla se mi je 2 letna pogodba pri Telemachu, zanimal sem se seveda za podaljšanje in kakšne ugodnosti mi lahko ponudijo. Na klicnem centru so mi ponudili podaljšanje istega paketa za 24 mesecev z 6 mesečnim 25% popustom (za primerjavo, pred dvema letoma, ko sem podaljševal so mi dali 50% za 1 leto od skupno dveh let vezave). Gospodično na drugi stani sem prijazno pobaral, da ponujen popust pač ni več vreden moje zvestobe pri njih in da grem pač drugam, kjer dobim boljše pogoje. No, me je hitro ustavila rekoč, da bo dala zadevo na "višji" nivo in da me bodo poklicali z novo ponudbo. Včeraj me res pokličejo in mi ponudijo 50% popust za celotno obdobje 24 mesecev, torej tretma novega naročnika. Pogoj je bil le, da sem sklenil višji paket (prej EON Full, sedaj imam EON Premium). Torej pod črto, sedaj imam 2x boljšo in cenejšo storitev, kot sem mel do sedaj in to za celotno obdobje vezave. Hudo.

raners

Majstr
4. mar 2008
2.814
439
83
Zelo podobno kot Janch , samo s to razliko, da mi je osorna tetka po telefonu rekla, da me ne more nikamor drugam vezat (sem jo še posebej vprašal, če me lahko veže na kateri drugi oddelek) in da je to-to...

In sem jim včeraj pisal mail in danes dobil klic, in mi je bil ponujen EON Premium za pol cene za 2 leti.. Sem se hitro strinjal... ;)

Ve kdo, se da na Telekomu tudi kaj zmenit? Ker plačujem preveč za vse skupaj: Neo svet B, druga številka NEO in paket SUPR najst za dobrih 108 eur (torej četvorček in dodatni 2 gsm naročnini)..

Breyton

Majstr
2. avg 2007
1.471
110
63
40
Malo tu,malo tam :)
Zelo podobno kot Janch , samo s to razliko, da mi je osorna tetka po telefonu rekla, da me ne more nikamor drugam vezat (sem jo še posebej vprašal, če me lahko veže na kateri drugi oddelek) in da je to-to...

In sem jim včeraj pisal mail in danes dobil klic, in mi je bil ponujen EON Premium za pol cene za 2 leti.. Sem se hitro strinjal... ;)

Ve kdo, se da na Telekomu tudi kaj zmenit? Ker plačujem preveč za vse skupaj: Neo svet B, druga številka NEO in paket SUPR najst za dobrih 108 eur (torej četvorček in dodatni 2 gsm naročnini)..
Na T-2 bi dobil ponudbo Oranžni diamant HBO za 49,99 ter dodatna MAXI številka za 11,50€ pa bi te prišlo vse skupaj 61,49€ za 24 mes
Na Telemachu bi dobil ponudbo -50% za 12 mes na mobil in FIX pakete
Na A1 bi dobil ponudbo -40% za 12 mes na FIX in -30% na MIO pakete za 24 mes
Na Telekomu bi dobil ponudbo 28€ za 12 mes za NEO in mobil paket NAJ za 8,99€ za 12 mes

Ponudb za nove naročnike je veliko . Stari naročniki dobimo 10% tega kar dobijo novi . Zato pa vsakih 24 mes menjat

• Všeč mi je
Reactions: Rekreacija

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.445
806
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
Čist tko mimogrede, ne vem, če je naključje, ampak sedaj, ko imam nov paket sem opazil, da pri nekaterih programih zvok prehiteva sliko in mi je zelo moteče. Npr History channel in Discovery ID sta izrazita primera. Naj povem, da vse gledam preko EON aplikacije na smart TV-ju...Sem mislil, da je mogoče kriv TV ampak je isto tudi če program gledam na računalniku preko EON spleta. Ima kdo podobne izkušnje?

onlyme

Fizikalc
5. apr 2010
870
63
28
Zamenjal bi operaterja iz T2 na Telemach, pa me zanima ali njihova EON smart TV aplikacija deluje tudi izven telemach omrežja?
Namreč sedaj imam na vikendu TV s Chromcast z nameščeno T2 TV aplikacijo in dela tudi preko mobilnih podatkov izven T2 omrežja.

Daniel

Guru
21. dec 2007
5.595
3.113
113
Zamenjal bi operaterja iz T2 na Telemach, pa me zanima ali njihova EON smart TV aplikacija deluje tudi izven telemach omrežja?
Namreč sedaj imam na vikendu TV s Chromcast z nameščeno T2 TV aplikacijo in dela tudi preko mobilnih podatkov izven T2 omrežja.
En čas T2 app sploh ni želel delati drugje, kot na domačem priključku, razen, če si naročil samostojno TV storitev. Očitno so to bedasto omejitev opustili. Še zmeraj pa ne dela v tujini.

Eon app, po drugi strani dela tudi v tujini, ampak tukaj pa je omejitev na eno samo aplikacijo. Niti potrudijo se ne, da bi dali kakšno boljšo ponudbo.

Jodlarcek

Fizikalc
16. avg 2007
3.305
18
38
MB
Zdravo

Ali obstaja kakšen novejši EON box, katerega lahko povežeš preko WiFi-ja? Sedaj imam takšnega kateri je lahko povezan samo preko UTP kabla.
Hvala