Vsi se staramo.Kamena doba. Takrat se je še s kamni snemalo
Staraš se
Se malo pa bos svoje otroke gledal kako kurijo gume in po robnikih testirajo feltne.Vsi se staramo.
Jaz ob zadnjem obisku dirkališča nisem ESPja izključil, samo ASR.
Sam fajn je pa še zmeraj bilo. Kljub letom.
Shiner je str ata že
Mnjah, ne vem če bo ravno tako.Se malo pa bos svoje otroke gledal kako kurijo gume in po robnikih testirajo feltne.
Jaja.. potem se pa preventivno kupi avto z elektronsko rocno pa fwd.
Hehe, bo že ...Kupi enga cliota II pa ga zavij v vato za do takrat skupaj z nekaj deli podvozja (predvsem roke in končniki) ter železnimi feltnami pa si zmagu
A Williamsa?Kupi enga cliota II pa ga zavij v vato za do takrat skupaj z nekaj deli podvozja (predvsem roke in končniki) ter železnimi feltnami pa si zmagu
A Williamsa?
A si se na njemu učil driftat?To so zdaj že redke zadeve ja. Jaz skoraj solzico potočim, ko se spomnim za kak drobiž sem dal E30ko kupeja Gobi za zgonit do konca, matr ej, tist tank od avta je bil za zadržat
A si se na njemu učil driftat?
Jaz sem malo za AXi GTI gledal, pa jih praktično ni, če pa je, pa je že na fotkah zgonjen do amena, pa cene od 5 jurjev naprej. Za v dobrem stanju gre verjetno za 10 čukov takoj naprej.
Moram neko garažo ujagat in potem pade en analogni oldtimerček za se v nedeljo zapeljat...
do you even fwd? ever?Nope, moj prvi RWD avto je bila kar Silvia in z njo je bilo tudi največ akcije. E30ko sem imel zraven za pozimi
Mnjah, ne vem če bo ravno tako.
Ker ko bosta tamaladva dovolj stara in bo padel pravi sneg, se bomo šli obračat z ročno (upam, da bom še vedno imel vsaj en avto s klasično ročno). Tako kot se sedaj, le da sem zaenkrat še jaz za volanom.
do you even fwd? ever?