bedaki na cesti

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.716
15.768
113
Ja no :aplauz:

yallgotanymore-of-them-pixels-omi-16114533.png

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.569
336
83
Kras
www.mtl.si
Se malo pa bos svoje otroke gledal kako kurijo gume in po robnikih testirajo feltne.
Jaja.. potem se pa preventivno kupi avto z elektronsko rocno pa fwd. :D
Mnjah, ne vem če bo ravno tako:p.
Ker ko bosta tamaladva dovolj stara in bo padel pravi sneg, se bomo šli obračat z ročno (upam, da bom še vedno imel vsaj en avto s klasično ročno). Tako kot se sedaj, le da sem zaenkrat še jaz za volanom.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.716
15.768
113
Kupi enga cliota II pa ga zavij v vato za do takrat skupaj z nekaj deli podvozja (predvsem roke in končniki) ter železnimi feltnami pa si zmagu :fredi:

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.716
15.768
113
To so zdaj že redke zadeve ja. Jaz skoraj solzico potočim, ko se spomnim za kak drobiž sem dal E30ko kupeja Gobi za zgonit do konca, matr ej, tist tank od avta je bil za zadržat :cheer:

• Všeč mi je
Reactions: mtl

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.569
336
83
Kras
www.mtl.si
To so zdaj že redke zadeve ja. Jaz skoraj solzico potočim, ko se spomnim za kak drobiž sem dal E30ko kupeja Gobi za zgonit do konca, matr ej, tist tank od avta je bil za zadržat :cheer:
A si se na njemu učil driftat?:cool:
Jaz sem malo za AXi GTI gledal, pa jih praktično ni, če pa je, pa je že na fotkah zgonjen do amena, pa cene od 5 jurjev naprej. Za v dobrem stanju gre verjetno za 10 čukov takoj naprej.
Moram neko garažo ujagat in potem pade en analogni oldtimerček za se v nedeljo zapeljat...

• Všeč mi je
Reactions: Matey

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.716
15.768
113
Da ne omenjam tega, da me potem eno jutro zbudi klic s policije "gospod, vašega črnega bmwja smo našli zažganega v gozdu" :eek::eek::eek:

Fakr od Gobe ni naredil uradne registracije avta na svoje ime, mi2 sva imela kupoprodajno, tip da sčasoma avto naprej in potem scene :bonk::valjamse:

Mene pa skor kap, ker sem si v tistem času lastil črno e46, e30 pa je bila prav tako črna in sem že mislil, da je šla 46ka po rakom žvižgat :aplauz:

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.716
15.768
113
A si se na njemu učil driftat?:cool:
Jaz sem malo za AXi GTI gledal, pa jih praktično ni, če pa je, pa je že na fotkah zgonjen do amena, pa cene od 5 jurjev naprej. Za v dobrem stanju gre verjetno za 10 čukov takoj naprej.
Moram neko garažo ujagat in potem pade en analogni oldtimerček za se v nedeljo zapeljat...

Nope, moj prvi RWD avto je bila kar Silvia in z njo je bilo tudi največ akcije. E30ko sem imel zraven za pozimi :cheer:

jello

Guru
22. sep 2008
10.136
3.880
113
Mnjah, ne vem če bo ravno tako:p.
Ker ko bosta tamaladva dovolj stara in bo padel pravi sneg, se bomo šli obračat z ročno (upam, da bom še vedno imel vsaj en avto s klasično ročno). Tako kot se sedaj, le da sem zaenkrat še jaz za volanom.

Eh, večina veselja in adrenalina pride od tega, da foter ne ve kaj delaš z njegovim avtom. Tako da, če jim ga boš posodil ali bil zraven si jim pol zabave že v štartu pokvaril. No ne vem, mogoče so se časi spremenili, ampak da bi mi foter rekel če greva driftat, bi mu rekel, ja greva, samo da grejo zraven kolegi namesto tebe.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.040
5.648
113
:) men je vedno zabavno kadar fotra vozim....zdej je že v teh letih ko sem zanj že "divji" voznik...se vedno drži za ročko.... Mam vedno feeling da vozim avtobus :valjamse:

• Všeč mi je
Reactions: Matey