V vsakem primeru nimaš kaj preverjat stanja zavor z namenom strašenja. Potrebno se je zavedati, da so ta mala jajčka velikokrat podhranjena, za volanom pa sedijo vožnje nevešči voznik in voznice. Upam, da najdejo voznika v BMW-ju in mu dodelijo življenjsko lekcijo za kretenizem na cesti. Sama sreča, da ni nihče izgubil življenja.
Takega dinamičnega voznika sem imel jaz prejšnji vikend na Tržaški cesti... speljemo iz semaforja.... jaz peljem in pospešujem po desnem pasu,
na levem pasu drugo vozilo pospešuje in za njem potentnež v belem A4... ki mu hitrost vozila na levem pasu ni odgavarjala... hoče izvesti spremembo pasu na desno, tik pred mano, brez smernika, jaz peljem normalno in ker je očitno jaz nisem začutil, da bi po njegovem moral zavirati, da bo ona izvedel dinamični premik pol metra pred mano in tako je moral počakati 1,3sekunde, da je dobil dovolj prostora, da je lahko ves besen zapeljal tik predme in seveda konkretno pobremzal...
Zanimivo bi bilo videti, če bi prišlo do prometne nesreče, kako bi pisano gledal, ko bi jaz imel dokazila, da je namerno zapeljal predme in povzročil prometno nesrečo.... plačal kazen, plačal še škodo iz svojega žepa za poškodbe na mojem avtu.... Res brihtno...