Planet Golob

B81

22. jul 2007
36.900
10.465
113
To glede martinovanja v šoli... nekak ne sodi v šolo, če smo iskreni. Tako kot tudi vera in s tem povezani jedilniki.
Daj nehaj no. Šola je takrat zaprta in vse šole po državi so imele velike telovadnice, kjer smo prirejali nebroj eventov skupim tipa pop design, agropop, demolition group itd. itd., zabave za novo leto za 300 ljudi... tu smo se mladinci naučili skupnega dela in pomoči, da ne omenjam gasilcev itd...

V mojih očeh gamad, kdor hoče s tem prekinit samo zaradi jebanja, navadne kaprice. Pri večini so ti prostori ravno zaradi velikosti najprimernejši in ko občina tak projekt postavi in s(so)financira, pričakuje, da bo v uporabi čim večkrat.

Fuj, naravnost nagravžno.

Jabe

Guru
1. okt 2007
13.857
6.517
113

Jabe

Guru
1. okt 2007
13.857
6.517
113
Uhka de, ampak ta clanek govori o tem, plasticno prikazani, da bodo npr Petrolu še malo vzeli, da bo ElektroGorenjska lahko racunala več.

Daniel

Guru
21. dec 2007
5.622
3.150
113
Uhka de, ampak ta clanek govori o tem, plasticno prikazani, da bodo npr Petrolu še malo vzeli, da bo ElektroGorenjska lahko racunala več.
Tako je bilo razumeti povedano. Torej znižali bojo cene energije, da bo račun z novimi bloki enako visok, kot je bil prej. Ko se bo megla polegla pa...

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.047
832
113
Daj nehaj no. Šola je takrat zaprta in vse šole po državi so imele velike telovadnice, kjer smo prirejali nebroj eventov skupim tipa pop design, agropop, demolition group itd. itd., zabave za novo leto za 300 ljudi... tu smo se mladinci naučili skupnega dela in pomoči, da ne omenjam gasilcev itd...

V mojih očeh gamad, kdor hoče s tem prekinit samo zaradi jebanja, navadne kaprice. Pri večini so ti prostori ravno zaradi velikosti najprimernejši in ko občina tak projekt postavi in s(so)financira, pričakuje, da bo v uporabi čim večkrat.

Fuj, naravnost nagravžno.

Pa sej sem doakj neutralen, dokler se pospravi vso kozlanje Francija in Jožeta.

Vseeno pa se mi zdi malo neprimerno, da se v šolskih prostorih organizira prireditev kjer je glavni cilj požret čimveč alkohola.
Meni osebno to pač ne gre ravno skupaj...V petek imajo otroci tam košarko "zdrav duh v zdravem telesu", naseldnji dan pa ga ta stari tam žrejo do nezavesti :)

Osebno jaz nebi jaz tam prirejal "martinovanj, molitev, erotičnih sejmov ...etc.." pač neka meja, kot kodeks oblačenja.

• Haha
Reactions: msenjur

B81

22. jul 2007
36.900
10.465
113
Pa sej sem doakj neutralen, dokler se pospravi vso kozlanje Francija in Jožeta.

Vseeno pa se mi zdi malo neprimerno, da se v šolskih prostorih organizira prireditev kjer je glavni cilj požret čimveč alkohola.
Meni osebno to pač ne gre ravno skupaj...V petek imajo otroci tam košarko "zdrav duh v zdravem telesu", naseldnji dan pa ga ta stari tam žrejo do nezavesti :)

Osebno jaz nebi jaz tam prirejal "martinovanj, molitev, erotičnih sejmov ...etc.." pač neka meja, kot kodeks oblačenja.
To je ravno to. Otroci itak niso na veselici, ko malo odrastejo, pa lahko delajo na teh prireditvah (če imajo diht starše) in so del teh kulturnih prireditev. Dandanes pa v OŠ najdejo igle namesto kake pločevinke kje, pa ni nič kaj narobe. Malo tradicionalnosti danes manjka, s tem ni nič narobe.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.718
15.768
113

Operaterji na številki 112 zaradi neodzivnosti vlade zaostrujejo stavko​

Sindikat ministrstva za obrambo in stavkovni odbor operaterjev na številki 112 znova opozarjata na neizpolnjevanje zavez vlade. Kljub jasnim sklepom po navedbah sindikata namreč vlada ni začela ločenih pogajanj o uvrstitvi njihovih delovnih mest v ustrezne plačne razrede, čeprav je bil rok za to določen do 13. oktobra. Ker je vlada ob opozorilih sindikata neodzivna, operaterji, ki stavkajo že 268 dni, napovedujejo zaostrovanje stavkovnih dejavnosti."Ves čas stavke smo delovali odgovorno in zagotovili, da občani naše stavke niso občutili. Osnovne naloge smo vedno opravljali korektno, a zdaj smo prisiljeni v dodatne ukrepe, ker naše stavke vlada očitno ne jemlje dovolj resno," je ob tem poudaril Lah, ki dodaja, da "odlašanje ni več sprejemljivo".

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.522
3.894
113
Ljubljana
hmpg.net
Cerkev je obcinska?
1. Glede na to, da je bilo v programu blagoslavljanje vina, očitno cerkev je pristavila lonček
2. ALi je prireditev organizirala občina (retorično vprašanje, vsi vemo da ne, torej je bilo tudi ta prostor najeti)
3. "V četrtek je na seji Občinskega sveta Mestne občine Krško svetnica Gibanja Svoboda Tamara Vonta zastavila vprašanje, kakšno stališče ima občina glede naše prireditve, ki naj bi potekala v Osnovni šoli Leskovec pri Krškem, glede na to da imamo v Leskovcu novo dvorano za prirejanje dogodkov. Izpostavila je blagoslov vina oz. predvsem dejstvo, da se na odru pojavi alkohol."
dve zanimivi dejstvi:
- imajo dvorano (trdijo, da bi bila premajhna)
- na odru (v šoli) bi imeli alkohol. Vzgojno - verjetno skladno z https://www.policija.si/svetujemo-o...tegory-blog/alkohol-ubija-najveckrat-nedolzne