Levica v resnici podcenjuje zabitost naroda.a je narod res tak zabit, ko si levica misli da so ?
Če je že brez alkohola naj bo še brez svinjine. Isti vafeljni za vse!Ok,ko tolk vpijete,da sta šola in cerkev ločeni. Zakaj pa potem zahtevate,da šole pripravljajo obroke brez svinjine, ker je nekateri otroci zaradi verskih razlogov ne smejo jesti?
Ali pa plavanje. Zakaj nekatera dekleta ne hodijo plavati? Aja oni lahko delajo vse.
Haha saj smo ga naredili milijonarja, ne bo treba. Sicer pa bo na presi delal tablice pa si bo sam zasluzil.evo ti demokracije... ko se bo pa list obrnil, bos vseeno dajal pod mus, ampak takrat bo slo pa tapravemu v roke in bos zadovoljen?
sam mi pa vseeno ne bomo zbiral za golobove kazni.
Ne vejo oni koliko smo lahko šele mi zabiti.Levica v resnici podcenjuje zabitost naroda.
Haha saj smo ga naredili milijonarja, ne bo treba. Sicer pa bo na presi delal tablice pa si bo sam zasluzil.
Ja, z nasim denarjema ni bil že prej?
To sem.mislil ja... na geniju.a ni bil že prej?
In potem ugotoviš, da se en užaljeni desničar usaja in prijavlja ravnateljico na inšpekcijo.Gasilcem predlagam naj se omejijo na gašenje, ostalo naj delajo levičarji.
A si ga že našel in vprašal, ali je desničar?In potem ugotoviš, da se en užaljeni desničar usaja in prijavlja ravnateljico na inšpekcijo.
Ok,ko tolk vpijete,da sta šola in cerkev ločeni. Zakaj pa potem zahtevate,da šole pripravljajo obroke brez svinjine, ker je nekateri otroci zaradi verskih razlogov ne smejo jesti?
Ali pa plavanje. Zakaj nekatera dekleta ne hodijo plavati? Aja oni lahko delajo vse.