bedaki na cesti

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.375
302
83
Citat:
Uporabnik Nenasiten pravi:
veš de, umni zaključek, sedi pet.
smirk-1.gif
[/quote?]

Dobr sm te trofu, sedi pet
grin1.gif

AndrejEnej

Guru
13. okt 2016
3.832
-1.068
113
145 km SZ od Opatije
EDIT: KSZ

Nasvet 1: umiri se, zadihaj ...
Nasvet 2: če te nekdo pred seboj na AC ovira, pokliči 113. Oukeeej ... kdaj? Takoj? Med vožnjo se ne sme telefonirat (če nimaš prostoročnega načina)
Nasvet 3: s ključem po avtih (M serije, Porši, GT-R-i) ... vas boli, ker nimate ?
evil.gif
)
Nasvet 4: poglej nasvet 1

Nazadnje urejeno:

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.375
302
83
No, ta z 113 ni vedno prav uspešna, nedolgo nazaj me je tovornjakar skoraj stisnil oz zrinil s ceste, ter še s sredincem pokazal, da mu ni mar, da imam tudi otroka v avtu...sem poklical 113, povedal zgodbo in so rekli, naj pridem na PP, podam izjavo in bo šla zadeva na sodišče.
Sicer pa so tu tri variante kolikor sem kasneje zvedel...

1) Njega vprašajo za zgodbo, če ne bo enaka moji bo zadeva končana z uradnim zaznamkom
2) Če bo enaka, dobi kazen
3) Če se na kazen pritoži, gre zadeva pred sodnika, kjer so vidni tvoji podatki...itd.

Nazadnje urejeno:

koliko

Guru
21. avg 2007
4.368
2.404
113
SV SLO
kdo pa pričakuje, da bo v tej "vukojebeni" mtl dirkal..... Pa veš kako počasi gre traktor? Je pač treba nekaj počet poleg vožnje, da ni dolg cajt.

Sicer pa živimo v takem času, da vozniki med vožnjo počnejo vse druge stvari samo vozijo ne. Skrajni čas je za samovozeče avtomobile.

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.375
302
83
Citat:
Uporabnik Nenasiten pravi:
Bebo se citiras ne znas. Pa ne skrb, nimam izkusenj s kljucarji, na tvojo pickasto slovencelsko sreco
cool-1.gif

Očitno pa le imaš izkušnje s ključi...hm...le zakaj
grims-1.gif

Nazadnje urejeno:

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.186
1.197
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik pleXwriter pravi:
No, ta z 113 ni vedno prav uspešna, nedolgo nazaj me je tovornjakar skoraj stisnil oz zrinil s ceste, ter še s sredincem pokazal, da mu ni mar, da imam tudi otroka v avtu...sem poklical 113, povedal zgodbo in so rekli, naj pridem na PP, podam izjavo in bo šla zadeva na sodišče.
Sicer pa so tu tri variante kolikor sem kasneje zvedel...

1) Njega vprašajo za zgodbo, če ne bo enaka moji bo zadeva končana z uradnim zaznamkom
2) Če bo enaka, dobi kazen
3) Če se na kazen pritoži, gre zadeva pred sodnika, kjer so vidni tvoji podatki...itd.

Premalo si napihnil zgodbo ...

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.375
302
83
Sem tudi sam pomislil na to, ampak halo, a zdej bom pa napihoval?
A ni zadost, da me je tovornjakar konkretno skoraj sam premaknil na levi pas in hvala bogu ni tam bilo nikogar oz ni nihče prišel mimo, drugače bi počilo plus, da sem mel tamalga zadi in še, ko sem šel mimo sem ga vpršal v smislu wtf je bilo to mi je sredinca kazal?
Ni problema zame, se je izšlo, sem prespal in prebolel, ampak ta tovornjakar isto počne naprej in bo slej ko prej nekdo pokasiral
smirk-1.gif

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.624
208
63
Kranj
Citat:
Uporabnik Hoci pravi:
V soboto na petrolu na šmartinski cesti (BTC). Štirje debili turirali mašine, nato z vijuganjem pa cviljenjem 100+ proti obvoznici.
M4 zlate barve
M3 temno modre barve
srebrna Panamera
temen Nissan GT-R
To se zgodi, ko starši ne dajo dovolj pozornosti otroku. Potem pa čuti celo življenje potrebo, da ga drugi gledajo
bonk.gif

To se zgodi, ko ni kontrole in odvzema avtomobila in vozniške avtomatsko + preblagi sodniki za prekrške.

plexwritter: imaš kar, kako to oni vozijo pa vsi 100+....

Nazadnje urejeno:

THEDuke

Fizikalc
4. maj 2014
1.215
12
38
Dark Chest of Wonders
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
<object width="640" height="505"><param name="movie" value="https://www.youtube.com/v/KtHm1z1-eT4&hl=en&fs=1&hd=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="https://www.youtube.com/v/KtHm1z1-eT4&hl=en&fs=1&hd=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="505"></embed></object>

King of the road.

p.s.

če bi ti srna skocla pod avto namest trahterja, ti nebi blo smešno.

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.577
336
83
Kras
www.mtl.si
Ne razumem tvojega komentarja.
A po novem si king of the road, če prehitiš traktor, ki se pelje 40km/h, s 65km/h. NA RAVNINI.

Ne vem sicer zate, ampak jaz imam divjad zavarovano, poleg tega je ob 14.00 uri na tej cesti izredno majhna verjetnost, da nabašeš na divjad.

THEDuke

Fizikalc
4. maj 2014
1.215
12
38
Dark Chest of Wonders
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Ne razumem tvojega komentarja.
A po novem si king of the road, če prehitiš traktor, ki se pelje 40km/h, s 65km/h. NA RAVNINI.

Ne vem sicer zate, ampak jaz imam divjad zavarovano, poleg tega je ob 14.00 uri na tej cesti izredno majhna verjetnost, da nabašeš na divjad.

ne ne, nism mislu da si ti king, ti si proti kompoziciji, ki si jo prehitel bil mravlica... king je trahter :D

ne gre se za zavarovalnco ampak za bogo žival....

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.044
3.562
113
41
Lj
Citat:
Uporabnik ptil pravi:
Ovržen mit o prepotentnih bedakih z dragimi avti: na parkingih za invalide večinoma parkirajo moški srednjih let z avti nižjega srednjega razreda
https://metinalista.si/ovira-na-poti-do-parkirisc-rezerviranih-za-invalide-neinvalidni-slovenci/

"V času opazovanja 60 parkirnih mest po 18 različnih lokacijah po Ljubljani so opazovalci zaznali 383 kršitev, medtem ko Mestno redarstvo v istih terminih ni zabeležilo niti ene takšne kršitve."

A je sploh še kaj treba povedati.

mukwai

Pripravnik
2. jun 2011
109
9
18
Ko (če) se bo kdaj uredilo parkiranje, bo potrebno prečistiti pa še imetnike invalidskih kartic. V 90ih smo se smejali zgodbam iz Italije, pa gotovo tudi pri nas ne manjka ironmanov, ki imajo po nekih čudnih poteh status invalida.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.186
1.197
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik LeQuack pravi:
Citat:
Uporabnik ptil pravi:
Ovržen mit o prepotentnih bedakih z dragimi avti: na parkingih za invalide večinoma parkirajo moški srednjih let z avti nižjega srednjega razreda
https://metinalista.si/ovira-na-poti-do-parkirisc-rezerviranih-za-invalide-neinvalidni-slovenci/

"V času opazovanja 60 parkirnih mest po 18 različnih lokacijah po Ljubljani so opazovalci zaznali 383 kršitev, medtem ko Mestno redarstvo v istih terminih ni zabeležilo niti ene takšne kršitve."

A je sploh še kaj treba povedati.

Seveda je. MR ima X redarje, ki pokrivajo celo območje Lj. V tej razsikavi je vsako od teh nadzoranih mest imelo 3 ljudi, ki so ga neprestano opazovali. Poleg tega so MR v uniformah in opazni, če bi stali tam, ne bi bilo prekrška, ker bi jih folk videl in odpeljal drugam.
Skratka, taka primerjava je faljena.

Tudi na AM