Citat:
Uporabnik Hoci pravi:
V soboto na petrolu na šmartinski cesti (BTC). Štirje debili turirali mašine, nato z vijuganjem pa cviljenjem 100+ proti obvoznici.
M4 zlate barve
M3 temno modre barve
srebrna Panamera
temen Nissan GT-R
To se zgodi, ko starši ne dajo dovolj pozornosti otroku. Potem pa čuti celo življenje potrebo, da ga drugi gledajo
Verjetno prav nič posebnega. V firmi se bodo malce znižale plače ali kaki drugi stroški in bo dovolj ostanka, da se avto zrihta.Citat:
Uporabnik Ledenko pravi:Prav rad bi videl njihove face, ko bi jim nekdo s ključi potegnil po plehu.
Nauk te zgodbe, puntiči pa golfi pa passati hitrejši.Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Da na dotični lokaciji vsi parkirajo tako, tudi puntiči pa clioti pa golfi pa passati pa vse možno na kolesih. Enostavno zato, ker ni dovolj parkirišč. Pa sem drugače zagovornik pravilnega parkiranja ampak tam je pa to v veliko primerih misija nemogoče. In ker se dogaja vsak dan drugače sem, ne boste verjeli, tam videl zlatega M4 in GTRa pravilno parkirana tako kot to mora bit. Kdor prvi pride, prvi melje, tisti ta zadnji se morajo pa znajti
Citat:
Uporabnik irCAR81 pravi:
Nauk te zgodbe, puntiči pa golfi pa passati hitrejši.Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Da na dotični lokaciji vsi parkirajo tako, tudi puntiči pa clioti pa golfi pa passati pa vse možno na kolesih. Enostavno zato, ker ni dovolj parkirišč. Pa sem drugače zagovornik pravilnega parkiranja ampak tam je pa to v veliko primerih misija nemogoče. In ker se dogaja vsak dan drugače sem, ne boste verjeli, tam videl zlatega M4 in GTRa pravilno parkirana tako kot to mora bit. Kdor prvi pride, prvi melje, tisti ta zadnji se morajo pa znajti
Bom očitno ostal na golfu, no pa še za ene 50 000 eur drugih razlogov se najde..
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
[
Verjamem pa, da je za nekatere to bolj težko za dojet oziroma razumet in je veliko lažje označit takšnega človeka za debila s problemi iz otroštva na račun njegovih staršev kar se sedaj kaže v avtomobilskem attention whoringu
Citat:
Uporabnik Nenasiten pravi:
o junak s ključem. upam da k boš potegnil te en fajn pofuka s hrbta in potolče do konca, [cenzura] ena slovencelska smrdliva hinavska
pa še čez gobec nej ti pol zapele
Citat:
Uporabnik Nenasiten pravi:
o junak s ključem. upam da k boš potegnil te en fajn pofuka s hrbta in potolče do konca, [cenzura] ena slovencelska smrdliva hinavska
pa še čez gobec nej ti pol zapele
Citat:
Uporabnik koliko pravi:
Moraš pa imet zelo malo samozavesti, da greš tole kupit.
Citat:
Uporabnik Hoci pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
[
Verjamem pa, da je za nekatere to bolj težko za dojet oziroma razumet in je veliko lažje označit takšnega človeka za debila s problemi iz otroštva na račun njegovih staršev kar se sedaj kaže v avtomobilskem attention whoringu
Kaj je pa drugega kot [cenzura] ko vijuga po šmartinki da gume civiljio pri 100 na uro, na levi in desni polno pešcev čez 200 metrov pa prehod za pešce. Naj se izživlja kje drugje. Ti bi verjetno padu dol od navdušenja ko bi videl te "zaninmive" avte pa se šel lastnikom lezt v rit da bi te mogoče peljali en krogda bi pol lahko pisu na alterju kako potegne!