Citat:
Uporabnik amacar pravi:
Ce si prvi pri semaforju se pricakuje da bos speljal takoj, ne pa da se prizge zelena, folk pa se v prestavo daje, potem pa pridejo 4 avti skozi val.
Če želiš samo svojo rit spraviti čez semafor potem je to pač to, moraš sprejeti trobljenje.Citat:
Uporabnik THEDuke pravi:
Citat:
Uporabnik amacar pravi:
Ce si prvi pri semaforju se pricakuje da bos speljal takoj, ne pa da se prizge zelena, folk pa se v prestavo daje, potem pa pridejo 4 avti skozi val.
Vsi imamo pricakovanja....
Do takih tudi jaz nisem strpen. Kaj za ku..a imaš 1 sekundo za čaka, s tem si 2 zadaj v tej gužvi zajebal. Glej na cesto in vozi, ne sanjat.Citat:
Uporabnik THEDuke pravi:
Folk je premal strpn, živčn vsem se mudi nekam ni problem sam pr parkiranju tud na semaforju so živci hupajoči.
Recimo se preklopi zelena ne speljes takoj 1sec kasnej pa že nadrkani hupajo cmon folk bodite strpni.
Citat:
Uporabnik amacar pravi:
Če želiš samo svojo rit spraviti čez semafor potem je to pač to, moraš sprejeti trobljenje.Citat:
Uporabnik THEDuke pravi:
Citat:
Uporabnik amacar pravi:
Vsi imamo pricakovanja....
Citat:
Uporabnik luka51 pravi:
pravkar na avtocesti. Breg gor z tremi pasovi. Leva špura kolona, srednja tu pa tam kaki avto. Vse skupaj z nekje 120-125kmh, po desni špuri pa pade romun z najmajn 160. majster
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Do takih tudi jaz nisem strpen. Kaj za ku..a imaš 1 sekundo za čaka, s tem si 2 zadaj v tej gužvi zajebal. Glej na cesto in vozi, ne sanjat.Citat:
Uporabnik THEDuke pravi:
Folk je premal strpn, živčn vsem se mudi nekam ni problem sam pr parkiranju tud na semaforju so živci hupajoči.
Recimo se preklopi zelena ne speljes takoj 1sec kasnej pa že nadrkani hupajo cmon folk bodite strpni.
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
No jaz sm tako naredil in zapeljem v rikverc notr v prostor in se mi [cenzura] kr zabije v bok...
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Ponavadi pomaga, da se najprej 1x ustaviš vštric s praznim parkplacom, ponavadi dojamejo. Plus smernik, seveda.
Če ne dojame in imaš tisith par minut časa (in si pravilno nakazal ipd) pa pač z avtom v rikvercu čakaš. Ponavadi se naveličajo in umaknejo.
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Jaz se vozim po počasnem pasu po primorki (zelo obremenjena s tovornimi vozili), pa nimam nobenih težav z vožnjo med romunskimi jajci. Praktično se ne spomnim, kdaj sem se nazadnje vozil v sendviču. Če pa že pride do tega, pospešiš, prehitiš, greš nazaj na počasni pas in si prost.
Sem pa že velikokrat moral iz počasnega na prehitevalni pas in nazaj zaradi debilov na voznem, ki se vozijo z 80km/h. Potem te pa še gleda kot butla.