Citat:
Uporabnik THEDuke pravi:
jemati zalet pri prehitevanju wtF?
To ni nič WTF. Ko sem mel 150KM sem tole prakticiral. Vsaka stotinka na sosednjem pasu šteje.
Citat:
Uporabnik THEDuke pravi:
Citat:
Uporabnik casio pravi:
bel MAN tovornjak LJ-565-BI
Zdaj že drugič v mesecu na isti relaciji dobil tega bedaka za sabo. Model se ti nalima čisto na zadek s prižganimi meglenkami in blenda in vsake toliko časa pohupa. Ponavadi ne peljem točno 50 čez mesto danes sem pa ob vsem tem peljal nekje 48 in se nisem pustil jebat. To sem moral trpeti 8km dokler se nisva ločila na križišču, kjer mi je za slovo pokazal spet, da mu dela hupa. Verjetno se mu je blazno mudilo,čeprav ko se je na nasprotnem pasu vse spraznilo me ni prehitel.
Citat:
Uporabnik eXHair pravi:
Citat:
Uporabnik THEDuke pravi:
To ni nič WTF. Ko sem mel 150KM sem tole prakticiral. Vsaka stotinka na sosednjem pasu šteje.Si pač nekaj sekund ali minut kasneje na cilju (to sem prov moral napisati, ker je tako popularen stavek na alterju. Ker mi prehitevamo, da lahko potem norimo naprej po omejitvah, ne da imamo radi neko tekočo vožnjo z nič zaviranja. Eni res mislijo, da se poleti vozijo po snegu).
Nič narobe, se ne sekiram.Citat:
Uporabnik THEDuke pravi:
Citat:
Uporabnik eXHair pravi:
Citat:
Uporabnik THEDuke pravi:
To ni nič WTF. Ko sem mel 150KM sem tole prakticiral. Vsaka stotinka na sosednjem pasu šteje.Si pač nekaj sekund ali minut kasneje na cilju (to sem prov moral napisati, ker je tako popularen stavek na alterju. Ker mi prehitevamo, da lahko potem norimo naprej po omejitvah, ne da imamo radi neko tekočo vožnjo z nič zaviranja. Eni res mislijo, da se poleti vozijo po snegu).
hmm, ne štekam sori....
Citat:
Uporabnik koliko pravi:
Citat:
Uporabnik casio pravi:
bel MAN tovornjak LJ-565-BI
Zdaj že drugič v mesecu na isti relaciji dobil tega bedaka za sabo. Model se ti nalima čisto na zadek s prižganimi meglenkami in blenda in vsake toliko časa pohupa. Ponavadi ne peljem točno 50 čez mesto danes sem pa ob vsem tem peljal nekje 48 in se nisem pustil jebat. To sem moral trpeti 8km dokler se nisva ločila na križišču, kjer mi je za slovo pokazal spet, da mu dela hupa. Verjetno se mu je blazno mudilo,čeprav ko se je na nasprotnem pasu vse spraznilo me ni prehitel.
Pa daj bodi drugič človek in se mu pač enostavno umakni. Pusti ga naprej, ne pa da se igraš vsemogočnega. Kaj veš kake posle ima, kako ga šefi zafrkavajo, kaj veš zakaj se mu mudi. Tak pač je nimajo vsi neskončno dosti časa, sploh, če nekdo neprestano gnjavi, zakaj še nisi tam, kjer bi moral biti že pred pol ure. V bistvu na teh 8 km ne more pridobiti več kot minute ali dve tudi če gre 120km/h. Ti pa če se umakneš pridobiš vsaj malo zdravja in prišparaš nekaj živcev. Mogoče boš imel celo dober občutek, da si nekomu podaril dve minuti v njegovem natrpanem delovnem času. Poskusi morda ne bo tak slabo.
Citat:
Uporabnik eXHair pravi:
Citat:
Uporabnik THEDuke pravi:
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Ni ga treba prehitet, če pa že želiš ali imaš potrebo po tem.
No, najdeš tudi paciente, ki ti gredo na sredino in te tako zaprejo... Potem pač ne gre...
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Jaz sem vedno mislil, da vozniki prehitevajo, s svojimi vozili... sedaj sem pa izvedel, da vozila prehitevajo... samovozeča? Misliš, da če bi vozniku audija, ki je prehiteval po desni, dali v uporabo, reno, hondo, opla, itd... potem ne bi prehiteval po desni? Ker samo audiji prehitevajo po desni?
Citat:
Uporabnik matej_ pravi:ne vem ka folk študira