bedaki na cesti

Corvette

Majstr
6. nov 2008
421
283
63
Citat:
Uporabnik jello pravi:
Dej razloži še enkrat no, prosim. Tema ima že 450 strani in res se redko zgodi da imamo osebo iz naslova teme osebno na liniji. Navdušenju kar ni konca.
Jaz bi pa rad videl dan, ko na cesti Reaper85 dohiti stardeca ... when an unstoppable force meets an immovable object :D

jello

Guru
22. sep 2008
10.153
3.873
113
Z 200ps gas tiščat zna vsaka opica. S 50 ps biti enako hiter, kakega stardeca prehitet, gledat kaj se za tabo dogaja, pa ko je treba še za 3 sekunde naprej razmišljat, to je pa nekaterim že problem.

Itak pa skos vsi čudno vozijo. Razen mene/tebe.

buce

Pripravnik
23. jan 2014
562
20
18
Citat:
Uporabnik Reaper85 pravi:
Glede prejšnjega vprašanja glede mojih otrok, se še sedaj dobro spomnim, da sem se že pri cca. 7-ih letih odločil da ne bom imel otrok.
Očitno prva in zadnja pozitivna odločitev tvoje betice

Citat:
In sicer je bilo to takrat ko me je fotr zvlekel na posteljo in me je tolkel po riti (oz. je moralo biti nekaj podobnega ali še malo hujšega, mogoče je mislil dobro, vzgoja in to, ampak zame je to vseen mal ekstremno). Sem si rekel, da sam pa že ne bom spravljal drugega človeka v take muke. In res, pri 32-ih še vedno mislim enako.

Resno? Zakaj ku-rac pol divjaš? Bi rad nekomu drugemu povzročal muke recimo ko boš njenega/njegovega otroka ubil ali pa celo samemu otroku ki ga boš pohabil?
Drugač pa - več kot očitno je tvoj fotr imel prekleto dober razlog da te je čez rit usekal. To ve tako on kukr ti - edina razlika je to, da ti fotra kriviš ker te je čez rit in ne sebe ker si kršil pravila....hmmm...nekam znano se mi zdi vse tole... torej - po tvoje bodo vsi drugi krivi in ne ti ker divjaš. jep, se mi je zdelo znano.

Citat:
sam imam potem še 6., ampak ima moj avto premal navora da bi dovolj dobro vlekel pri 100km/h.

In ti tej kripi praviš NADAVTO
hysterical-1.gif

Corvette

Majstr
6. nov 2008
421
283
63
Citat:
Uporabnik buce pravi:
Citat:
Uporabnik Corvette pravi:
when an unstoppable force meets an immovable object :D
hysterical-1.gif

to bi MORAL posnet
Hja, veš, to bi vsi radi videli, a za to mora biti izpolnjenih kar nekaj pogojev:
- Stardec se mora peljati 130.00 km/h po njegovem števcu (jasno je skalibriran na Uradu za meroslovje, tukaj ni nobenega dvoma)
- Pri tem prehiteva zrak na desni oz. se neupravičeno zadržuje na pasu za BMW-je
- Zadaj v 2. prestavi hitreje kot fotrova roka na njegovo rit leta '92 prigalopira atmosferskih 185 vrancev z Reaperjem85 na čelu
- Manevra obvoza po desni Reaper85 ne more izvesti, ker junaški par ravno takrat dohiti na voznem pasu Hanzija s prižganim dashcamom in zvočno podlago Dejana Vunjaka

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.577
336
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Jaz bi pa rad videl dan, ko na cesti Reaper85 dohiti stardeca ... when an unstoppable force meets an immovable object :D
nuclear-atom-bomg-explosion-animated-gif-4.gif

Citat:
Uporabnik buce pravi:
Citat:
sam imam potem še 6., ampak ima moj avto premal navora da bi dovolj dobro vlekel pri 100km/h.

In ti tej kripi praviš NADAVTO
hysterical-1.gif
Sam res.
Ravno zadnjič je en za mano turiral avto do blokade, jaz samo gledam kaj hudiča dela, da mu bežim s svojim turbo traktorčkom v peti
grin1.gif
.

Nazadnje urejeno:

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.672
6.710
113
pri taščici
Citat:
Citat:
Uporabnik buce pravi:
Citat:
when an unstoppable force meets an immovable object :D
hysterical-1.gif

to bi MORAL posnet
Hja, veš, to bi vsi radi videli, a za to mora biti izpolnjenih kar nekaj pogojev:
- Stardec se mora peljati 130.00 km/h po njegovem števcu (jasno je skalibriran na Uradu za meroslovje, tukaj ni nobenega dvoma)
- Pri tem prehiteva zrak na desni oz. se neupravičeno zadržuje na pasu za BMW-je
- Zadaj v 2. prestavi hitreje kot fotrova roka na njegovo rit leta '92 prigalopira atmosferskih 185 vrancev z Reaperjem85 na čelu
- Manevra obvoza po desni Reaper85 ne more izvesti, ker junaški par ravno takrat dohiti na voznem pasu Hanzija s prižganim dashcamom in zvočno podlago Dejana Vunjaka
cheer.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Meni je v soboto ena mama v predoru markovec blendala na prehitevalnem pasu in vozila 20cm za ritjo z audi q7. Pred mano kolona, vozni pas kolona, pa vsi vozili spodobnih 100km/h en za drugim. Tak folk bi res ustavil in vprasal "pa kaj ti koji kur** ni jasno???!!".

gr69

Guru
15. dec 2009
11.574
2.623
113
še v SLO - ampak komaj
Ðabe - ne bo sploh vidla blendanja - take(i) imajo špegle samo za tehnični, pa lišpanje.

Pa tudi, če bi opazila blendanje - a ti res misliš, da bi dojela zakaj ji blendaš?

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.335
9.572
113
EU
Če bi ji od zadaj blendal, bi se takoj pogledala v ogledalo in pomislila "joj, kako sem lepa"
hysterical-1.gif

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Citat:
Uporabnik jello pravi:
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Če voziš z najvišjo dovoljeno hitrostjo, se ti ni potrebno nikomur umikat.

Daj, naredi vsem uslugo in si tale citat nalimaj na zadnjo šajbo. Pa še na čelo in rit, da nebo kakšnega dvoma. Pa avstrijske tablice natakni (iz poljubno zarukane koroške vukojebine).

hysterical-1.gif

Evo stardec, dej delat nalepko. Jaz sem za.
aplauz.gif

Pa veselo trolanje naprej. Vidim, da ti še kar uspeva in to prekleto dobro. Bravo!
zmaga.gif

buce

Pripravnik
23. jan 2014
562
20
18
tole
im_only_driving_slow_because_theres_speed_limits_bumper_sticker-rfe5649be9a0b486e99b2bb56acee565a_v9wht_8byvr_324.jpg

al pa tole
3c706ef5e085fcd361d2831ccd7a0fbb.jpg

lahko to tud prevedeš:
Vam grem na živce?
Pokličite 090-PUSHI-KUR.AC
evil.gif

drugač pa polno tuki: klik

Nazadnje urejeno:

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Jaz ponavadi prižgem za pucat šipe. Če je tok blizu, da ga pošprica, je pač preblizu. Pa še smešno je gledati, ko me potem kak besno prehiti pa mi nazaj šprica. Meni vseeno.
hysterical-1.gif