bedaki na cesti

TGV

Fizikalc
2. okt 2007
726
106
43
Tablica se dober vidi. Zaradi packe na vetrni šipi sem pa najprej obrisal moj ekran
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.187
1.197
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Zvecer dobite posnetek mojega zaviranja in umikanja na vozni pas dopoldne z Barja. Ti kar malo vroce postane. Pa ceprav je bil star ata v cliotu namesto mlada bjonda v kakem cabriu.
Apollo: ste ga obravnavali? Sicer posljem link do posnetka tudi na policija.si
Sem jih tudi jaz povprašal, službeno ...

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.672
6.709
113
pri taščici
Sem poslal na policijo mejl, ce so obravnavali voznika.
Me zanima odgovor.
Sicer pa kot receno, nekaj je bilo tudi srece. Nekaj sekund kasneje bi se najbrz slabse koncalo ali pa vsaj bistveno bolj na tesno.
Pa sreco sem imel da nisem bil v koloni in malo visje sedel. ce bi bili v koloni in binpred mano kot domine odvijali pred cliom, potem se najbrz enemu ne bi izslo. Ker varnostna razdalja je do polovice predpisane obicajno. Pa tudi sam nisem nic boljsi. Mogoce bo sedaj kak meter daljsa pri meni

Nazadnje urejeno:

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.624
208
63
Kranj
hanzi: so ga/jo ujeli?

wow super samo 240€, ki jih ne bo plačal nikoli ali še celo polovička pade 120€?

stroškov vseh enot pa nekaj tisoč, če ne deset tisoč ipd....da ne govorimo posrednih gospodarskih stroškov ipd...

bravo.

Nazadnje urejeno:

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.672
6.709
113
pri taščici
Po radio so cez kaksnih 15 govoril da nevarnosti ni vec. Ne vem pa ali to pkmeni da slje sam zaoustil AC ali da so ga ustavili.
Odgovora iz policije pa se nimam. Apollo se pa tudi se ni oglasil v temi.

Skoda v blagovici. Ce racunas cestarje, policaje; resevalce, gasilce je stroskov najbrz blizje 6mestni cifri kot 5mestni cifri. Gospodarska skoda pa se najbrz meri v 7mestnih cifrah.

Samo da cestarji postavijo dva stozca ko ti poci guma in stojis na odstavnem pasu te to stane nekaj 100 evrov lahko

Spajky

Guru
7. jun 2017
2.749
667
113
Obala
Jest sem v sredo tudi doživel eno cvetko v krožišču : voznica je stala pred izvozom na zunanjem pasu krožišča ... in telefonirala ...
bonk.gif

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.771
6.166
113
blizu močvirne prestolnice
V gostilni.
cheer.gif

Dost offa, verjetno občutek ni bil glih fajn, ko se ti je to zgodilo? OK zamočiš, toda še vedno ne kapiram, zakaj folk ne ustavi takoj na odstavnem, če vidi napako? Ko ga policaji vprašajo in če ni alkohola zraven, kakšen odgovor dobijo?

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.672
6.709
113
pri taščici
Pri zeni ne bos dobil pira.....
Ce pa zaradi cesa drugega hodis okoli zen, pa to ni lepo. Lahko pa dobis kaksnega macka pa bos kaj pobarval.

Sicer pa ja. Kolikor sem uspel videti voznika, je le ta med voznjo tudi lepo opazoval okolico levo in desno.
Kaksen odgovor dobijo.
Da so peljali pravilno, jih je pa bilo nekaj vozniko ki so peljali bljzu njega zelo hitro in se jim je moral.umikati.

koliko

Guru
21. avg 2007
4.368
2.404
113
SV SLO
JP on vztraja, da se na prehitevalnem pasu ne vozi hitreje kot 130 in se ne umika, hitrejšim, ker je na voznem pasu polno lukenj. Na to, da se mu nasproti pripelje voznik z negativno hitrostjo pa za njega tak ali tak ne obstaja. Z njegovega zornega kota tudi ta clio nikoli ni obstajal in je pravzaprav zarota altrja proti njegovim prepričanjem.