bedaki na cesti

Marxon

Majstr
24. feb 2009
756
383
63
Mi si pa kar naredimo svoj pas za levo:
1701409569837.png

• Haha
Reactions: Neutralist in gimi

erikson

Guru
25. avg 2007
22.680
6.442
113
V soboto zvečer se je na primorski avtocesti ob močnem sneženju zgodila prometna nesreča, v katero sta bili udeleženi tovorno in osebno vozilo. Voznik tovornega vozila je vozil po levem smernem vozišču, nato pa zavil na desni pas, kjer je trčil v osebno vozilo in ga zavrtel za 90 stopinj. Tovorno vozilo je nato avtomobil še nekaj metrov pred seboj potiskalo po cesti. Zavod Reševalni pas je zdaj na spletu delil posnetek omenjenega dogodka, v katerem pa na srečo ni bil poškodovan nihče.

Nenasiten

Fizikalc
16. sep 2011
848
73
28
Mi si pa kar naredimo svoj pas za levo:
Poglej priponko 76949
Če ne poznaš rajona je sicer vse ok, zakaj ne? Za une na brodu je pa jasno, da je postavljen narobe.

BTW: kaj nardite, če prehitevate normalno vozilo na desni (seveda tudi s hitrostjo višjo od dovoljene) in za vami nekdo poblenda (ponavadi je jasno audi-bmw-mercedes govno)? Malce retorično vprašanje.... ker ponavadi tile dojenčki kličejo mamico na koncu. :)

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.082
6.932
113
pri taščici
Nekaj ekstra po gasu ne mislim iti. (Ce sem ze preko dovoljene hitrosti)
Ce pasem pod, ga pa znam mal zahodit.
Seveda ce ni katapult z 200+. Tisti pa neki gneci kjer imam jaz (in ostalih 20 voznikov pred mano) 10 kamionov na desni za.prehitet nima pravice voziti 200...

piagolo

Guru
22. nov 2009
7.287
3.910
113
Če ne poznaš rajona je sicer vse ok, zakaj ne? Za une na brodu je pa jasno, da je postavljen narobe.

BTW: kaj nardite, če prehitevate normalno vozilo na desni (seveda tudi s hitrostjo višjo od dovoljene) in za vami nekdo poblenda (ponavadi je jasno audi-bmw-mercedes govno)? Malce retorično vprašanje.... ker ponavadi tile dojenčki kličejo mamico na koncu. :)
Vklopiš smernik, zmanjšaš in se vklopiš za prvo vozilo na desnem pasu.
Dotičnega blendača pa prepustiš naslednjemu, da ponovi enak manever tvojemu.

• Všeč mi je
Reactions: sajkek

Nenasiten

Fizikalc
16. sep 2011
848
73
28
Vklopiš smernik, zmanjšaš in se vklopiš za prvo vozilo na desnem pasu.
Dotičnega blendača pa prepustiš naslednjemu, da ponovi enak manever tvojemu.

Dejva rečt da je to nekje isto, kot da v blagajni čakaš v vrsti pa te od zadi en z vozičkem nabija. Zdej če se tudi v tem primeru upogneš, pol srečni tvoji nadrejeni (doma in sicer).

• Všeč mi je
Reactions: Gonzo

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.776
2.597
113
BTW: kaj nardite, če prehitevate normalno vozilo na desni..
Če sem edini na prehitevalnem, se mu umaknem.
Če sem v koloni (nas je več) na prehitevalnem, nadaljujem z vožnjo.
Če je trmast z svetlobnimi znaki, opazim, da imam umazano vetrobransko stekel in ga očistim. Zaradi varnosti zmanjšam hitrost in povečam varnostno razdaljo do vozila, ki vozi pred mano.

p.s. trgovina. tistemu zadaj se umaknem, da se razkomoti na traku. ko pride na vrsto, vskočim nazaj in dokončam moj nakup!

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

piagolo

Guru
22. nov 2009
7.287
3.910
113
V primeru, da je tisti zadaj na "nujni" vožnji, pred mano pa kolona pa se umaknem kolikor hitro je to mogoče.