bedaki na cesti

erikson

Guru
25. avg 2007
22.680
6.443
113
S Hrvati ni šale. 2x poskus uboja.

Hrvaški portal Index, ki navaja ugotovitve kriminalistične preiskave, poroča, da je 39-letnik v druga dva Slovenca trčil zaradi nezadovoljstva z njuno predhodno vožnjo po avtocesti.

V avtomobilu 39-letnega osumljenca sta bila tudi 23-letna ženska in mladoletnik, ki so ju zaradi lažjih poškodb odpeljali v zagrebški klinični center. Slovenec je osumljen kaznivega dejanja poskusa umora 42- in 35-letnika ter kaznivega dejanja ogrožanja življenja in premoženja s splošno nevarnim dejanjem. Policisti so osumljenca priprli, kazensko ovadbo pa podali na pristojno državno tožilstvo.

Car

POSTman
4. avg 2007
8.562
1.805
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Naj mi nekdo razloži v čem je štos.
Vozim s kemperjem po AC, ko se mi na rit prilima nek nobel enoprostorec. In tako tik za ritjo. Na klančku se umaknem čisto na desni pas, on za mano, brzina cca. 80km/h. Pridem na ravnino, potegnem do 110, on še vedno priliman zadaj. Ok, tip si ne upa prehitevat, al kaj??? Prehitim tovornjak, on spet za mano. Dohitim tri tovornjake, prehitim enega in se umaknem, on spet tik za ritjo..... Sem postal že malo živčen, ker mi res ni bilo jasno kaj hoče od mene. Za piko na i sem po cca. 5o kilometrih zapeljal na izvoz in lej hudiča, on spet za mano. No, na prvem rondoju pa je le zavil drugam.

Garfildd

Guru
24. jul 2007
6.399
4.969
113
Naj mi nekdo razloži v čem je štos.
Vozim s kemperjem po AC, ko se mi na rit prilima nek nobel enoprostorec. In tako tik za ritjo. Na klančku se umaknem čisto na desni pas, on za mano, brzina cca. 80km/h. Pridem na ravnino, potegnem do 110, on še vedno priliman zadaj. Ok, tip si ne upa prehitevat, al kaj??? Prehitim tovornjak, on spet za mano. Dohitim tri tovornjake, prehitim enega in se umaknem, on spet tik za ritjo..... Sem postal že malo živčen, ker mi res ni bilo jasno kaj hoče od mene. Za piko na i sem po cca. 5o kilometrih zapeljal na izvoz in lej hudiča, on spet za mano. No, na prvem rondoju pa je le zavil drugam.
Je varčeval na gorivu - beri; jadral v zavetrju :cool:

Tečno če ti nekdo visi na riti in lepo da si se umaknil na skrajno levi pas, tolk folka vozi po srednjem pasu 90kmh na uro in bi se lahko umaknili skrajno desno.

• Všeč mi je
Reactions: sad in jendomen

krko

Guru
5. sep 2010
2.757
1.444
113
Car, upaš lahko, da je nekje na nekem nadvozu stal policist in meril var. razdaljo.
Še najboljše, če je le-ta določena s prometnim znakom in je kazen 300€+3KT (drugače je 200€).
Ker prav zaradi takih bedakov so potem na AC prometne nesreče in zastoji ter se povzroča enormna škoda.

dask

Majstr
21. sep 2023
502
565
93
Ni sicer bedak na cesti, je pa na parkingu... nadčlovek s teslo....
Teslo.jpg

• Všeč mi je
Reactions: Marxon

sass

Guru
1. sep 2007
5.233
869
113
ampak je tečno, ker so desno od vhoda namontirali ograjo in postavili vozičke. zdaj se ne da več parkirati pod streho.

• Haha
Reactions: sad

dask

Majstr
21. sep 2023
502
565
93
Najbolj nelogično je, da so tam levo parkingi celo malo bližje vhodu. Samo bi se moral potem njegov avto "družit" z ostalimi tam :)