Tu pa moram nekaj dodat...Se ni za čudit. BMW farer
Sam lej, ce ne bi blo polcaja bi pa pu ure pridobuDebil v C-maxu (KR IZ xxx), po dolenjki (na obeh pasovih strnjen promet) prehiteva po desni, vijuga, teži z dolgimi, bremza, prižiga vse 4, če se mu kdo ne umakne dovolj hitro. Mene je preletel pri Ivančni gorici (po levi). Čez pol ure na izvozu KR vzhod pa karma. Policijski kombi in debil parkiran pred njim.
Fajn to, ni pa to bila karma. Očitno je en drug imel pamet, pa poklical policijo, ti pa uspeš na forum tipkat. Kapo dol, car si.Debil v C-maxu (KR IZ xxx), po dolenjki (na obeh pasovih strnjen promet) prehiteva po desni, vijuga, teži z dolgimi, bremza, prižiga vse 4, če se mu kdo ne umakne dovolj hitro. Mene je preletel pri Ivančni gorici (po levi). Čez pol ure na izvozu KR vzhod pa karma. Policijski kombi in debil parkiran pred njim.
Jaz bi pa rad komentar. Ker mi niti malo ni jasno zakaj se je to zgodilo
Kaj oa tebi ni jasno, da si neka izjema in voziš drugace kot vecinaSej meni tudi ni bilo,nic jasno…. uni drugi pa tudi za njim…
Grozno.....
Grozno.....
Glede na sesutost Cliota, je morala hitrost motorja biti "precejšnja".
Potem se hitro zgodi kaj takega sploh, če voznik avta vmes še na telefonu čekira FB messenger...
.
Sem imel sam kot voznik avta pred precej leti podoben primer:
V večernem mraku vozim po trzinski obvoznici in se spravim zavijati levo "k piramidi".
V zadnjem hipu se mi je "zazdelo, da je nekaj čudno" (zvok?) in ustavim sredi križišča... ...v tistem hipu iz nasprotne strani mimo mene motor s, kaj pa vem, 150 km/h po zadnjem kolesu(?) - zato nisem videl luči motorja.
Sem imel še nekaj časa po tem cmok v grlu.
.
Disclaimer:
Tudi sem vozim motor, ampak po pameti...
...predvsem zadnja leta, ko avtomobilisti čisto preveč gledajo v telefone, vsej previdnosti navkljub, nimam dobrega občutka.
Hitrosti preko omejitev si privoščim samo zunaj naselij, na odprti cesti BREZ kakršnihkoli uvozov/izvozov s katerekoli strani...