Voznik avtomobila je izsilil prednost motoristu. Ni nujno da je motorist pripeljal prehitro, tega ni nikjer omenjeno. Tudi ni vidnih sledi zaviranja.To je jasno vsem normalno dojemljivim ljudem ampak potem pa prebereš tole in se čudiš:
Po kakšni zgrešeni logiki je ta motorist pripeljal pravilno?
Jaz pa sem slišal, da sta za zajtrk jedla ovsene kosmiče, pa da je imel sopotnik modre oči.Kot je do mene prislo, sta mlada fanta preizkusala nov motor...
Ni zavil na poljsko cesto, ampak je to asfaltiran uvoz do naselja, ki se začne 200m naprej. Vzletno stezo sta imela motorista vseeno kar kratko, od krožnega do mesta nesreče je na oko ca. 300m.Pa še vprašanje za vse nemotoriste, ker vidim, da ste pojedli vso pamet sveta:
a je imel avtomobil pri zavijanju na levo vključen smernik?
Ne bi bilo prvič, žal tudi ne zadnjič, da kdo na poljsko cesto zavije brez smernika ...
To, da je motorist vozil več kot je omejitev pa verjetno tudi ni dvoma. Ne opravičujem motorista, nikakor, ampak ŽAL sem v svoji "karieri" kot motorist doživel ogroooooomnoooo izsiljevanj avtomobilistov. V Britofu (k sreči se ni končalo na britofu) je voznik speljeval na glavno cesto, ampak počakal, ker me je opazil (no, mogoče me ni, ampak je gledal v moji seri, bil je jasen dan, sonce ni bleščalo .....itd.) K sreči sem upočasnil, kot to vedno storim, ta voznik pa je zapeljal iz ulice tik, preden sem bil jaz "pri njem". Torej, čakal je 10 sekund, nič, potem pa predme speljal na glavno cesto.
Sem 100% ziher, da bi veliko vas reklo: "lej ga norca, je ziher preveč prgonil". Ampak ja, dajmo napadat raje tiste, ki so že po defaultu krivci za nesrečo. Motoristi.
Mater da vam j****, res ste me razpizdili s svojimi brihtoumnimi zaključki.
In, prjatu @M, če je policija rekla, da je motorist pripeljal pravilno, to še ne pomeni, da je upošteval hitrost. Je pa vozil po svojem pasu. Kar pa je pravilno.
OK. Hvala, vem, kje je to.Ni zavil na poljsko cesto, ampak je to asfaltiran uvoz do naselja, ki se začne 200m naprej. Vzletno stezo sta imela motorista vseeno kar kratko, od krožnega do mesta nesreče je na oko ca. 300m.
Kaj imajo veze smerniki, če mu je presekal pot? Saj ti smernik ne da prednosti kot mislijo tujci na naših avtocestah.OK. Hvala, vem, kje je to.
Smerniki?
Se vidi, da NE razumeš.Kaj imajo veze smerniki, če mu je presekal pot? Saj ti smernik ne da prednosti kot mislijo tujci na naših avtocestah.
Ne morem trdit, ker nisem poznal voznika motorja. Ampak po vsej verjetnosti bi.Ali misliš da bi motorist videl smernik in iz previdnosti upočasnil?
Jaz pa sem slišal, da sta za zajtrk jedla ovsene kosmiče, pa da je imel sopotnik modre oči.
Se razumemo?
baje ...Seveda... Kaj sta jedla za zajtrk ne vem, sopotnik je imel pa rjave oci.
Ne oporekam tvoji ugotovitvi.Pomoje gre za praktično enak primer kot leta 2007, samo z drugega konca ravnine.
aha, ... no, sem mislil, da si razumela napisano, in da oči in zajtrk nimajo nobene veze s tem, pa vseeno ...Ne, zate sem se enkrat na sliki pogledala. Tak mladi me drugace ne zanimajo...
V kaj pa si šel čelno? Ker je kar razlika ali greš čelno v osebni avto s cca.1000+kg ali pa v cca.200kg motor in temu primerno so drugačne tudi poškodbe. Motoristi pa seveda lahko izgubijo življenje zelo hitro, dovolj je že udarec s "pravo" silo na "pravo" mesto pa si adijo, tudi pri nižjih hitrostih ja.Glede na to, da si zavarovalničar, ok. Je možno da je pripeljal prehitro. Sem pa imel že sam totalko na R5, pri vsega 40km/h, čelno. Avto je bil sicer manj razbit, pa ne dosti. Je pa težko preživeti trk, če si motorist v taki situaciji, že pri nižji hitrosti.