Baterijska udarna vrtalka

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.109
6.942
113
pri taščici
Jutri zjutraj poklici v hofer centralo in vprašaj ce jo imajo se kje. Sicer pa bodo najbrz zadevo ponovili, ce je bil tak naval.

Piccadilly

Fizikalc
22. dec 2009
1.716
68
48
Torej sem domači mojster ki skos kaj prčka, vijačim, vrtam, tudi v beton. Kako smiselen je nakup takega stroja oz. se dobi kaj boljšega za ta denar? Sicer se mi zdi ogromno, ampak bi ga imel za dolgo časa. Pač nekaj da traja. Sem pristaš Bosch plavega orodja (imam že vbodno, krožno, kotno, večnamenski rezalnik in brusilec v l-boxxih) ampak če ima kak drug proizvajalec kaj boljšega pri teh cenah se priporočam za nasvet.

http://www.amazon.de/dp/B00HYZ...ASIN=B00HYZC9T4

Hvala.

brunobruno

Fizikalc
3. feb 2012
2.146
50
48
DeWalt je profi roba, njihova hoby program je pa Black&Decker. No v bistvu ima Black&Decker v lasti profi DeWalt.

iii

Pripravnik
1. avg 2007
459
7
18
Lidl ma glih akcijo...

http://www.lidl.si/sl/ponudba.htm?action=showDetail&id=18296

Parkside® Akumulatorski vrtalni vijačnik**
55.00€
kos
akumulator: litij-ionski 18 V (1,5 Ah)
s hitrovpenjalno vrtalno glavo
z integrirano LED-osvetlitvijo
močan motor PARKSIDE-SPEEDMASTER z gonilom z dvema prestavama
stikalo za vklop/izklop z brezstopenjskim krmiljenjem števila vrtljajev in hitrim ustavljanjem
s praktično zaponko za pas

brunobruno

Fizikalc
3. feb 2012
2.146
50
48
Če ga bolj malo glancaš bo mogoče ta lidl dober.
Jaz se ne dotikam več raznih baubau in lidl/hofer variant... Preveč slabih izkušenj z nedelovanjem po kratkem času in oglaševane moči tudu ni bilo, baterije porazne, ...

brunobruno

Fizikalc
3. feb 2012
2.146
50
48
Citat:
Uporabnik theMario pravi:
Za redna in zahtevna dela samo in zgolj Dewalt! Dewalt šrauferca lahko iz strehe pade, pa bo še vedno normalno delala...
Dewaltovo orodje - http://goo.gl/qQbq0X
Tako kot ostala druščina profi druščina (Makita, modri Bosch,Hilti, milwakie).
uf-1.gif

theMario

Zelenc'
23. maj 2015
28
0
1
bilokudarafalsvuda
www.misaron.si
Nekako tako ja...
Čeprav zadnje čase na terenu poslušam, da folk ni več tako zadovoljen z makito kot je bil.
Top naj bi bila dewalt in milwakie (oz. kakorkoli se napiše).

Je pa seveda to stvar vsakega posamezanika. Eni ja, drugi ne....

digg

Pripravnik
10. okt 2008
316
0
16
Kaj ma to zaj po novem Makita neko belo/črno linijo šraufarc? Bolj profi varianta ali za zobare?

krimec

Majstr
7. maj 2011
3.837
140
63
Citat:
Uporabnik digg pravi:
Kaj ma to zaj po novem Makita neko belo/črno linijo šraufarc? Bolj profi varianta ali za zobare?

Omejene serije vsake toliko časa. To je zgolj druga barva za tiste, ki hočejo biti posebni. Cene so pa iste zelene ali pa šekaste.
Od orodja (accu, elektro, bencin...) imam zgolj Makito, ker dobim dealerske cene in jih tudi za nadaljnjo prodajo ne navijam v višave. Nisem trgovec, imam pa možnost za nadaljno prodajo.

brunobruno

Fizikalc
3. feb 2012
2.146
50
48
Citat:
Uporabnik krimec pravi:
Citat:
Uporabnik digg pravi:

Omejene serije vsake toliko časa. To je zgolj druga barva za tiste, ki hočejo biti posebni. Cene so pa iste zelene ali pa šekaste.
Od orodja (accu, elektro, bencin...) imam zgolj Makito, ker dobim dealerske cene in jih tudi za nadaljnjo prodajo ne navijam v višave. Nisem trgovec, imam pa možnost za nadaljno prodajo.
Belo črne so kao pol profi. Če me spomin ne vara so malo slabše.Drugače hobby varianta je itak rdeča Maktec.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.109
6.942
113
pri taščici
Zakaj se mi zdi da sem nekje videl makita motorko, ki je bila čisti generik kitajca? Ali je kitajc odlicno kopiral makito, ali jo dela za vec razlicnih znamk, med drugim tudi za makito, la samo nalepke lepi druge.

bula

Fizikalc
3. sep 2007
453
26
28
Motorke Makita so bivše Sachs-Dolmar, pred nekaj leti je Makita kupila Dolmarja, motorke so ostale enake, zamenjali so samo barvo.
Je pa seveda čisto mogoče, da se sedaj delajo na Kitajskem - kot skoraj vse.