Ban na Partisu

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Pravkar sem opazil, da sem dobil na Partisu avtomatski ban zaradi petih opozoril. Kako lahko dosežem, da me sprejmejo nazaj, ker imam drugače razmerje UL/DL 3:1

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.373
5.646
113
Sam sorry primerjava je pa za 10/10 :D upam da se je ugreznu do vratu...

Kamele0N

23. jul 2008
42.373
5.646
113
Pomojem da ne sharaš dovolj or something.....sam pobereš pa greš????

geronimo

Fizikalc
9. sep 2007
2.442
73
48
Kaj je to "hit and run" (tudi "hit&run" ali "H&R")?
Ko prenesete nek torrent, ga morate naprej deliti z drugimi (morate sejati). Če torrent samo prenesete in ga nato izbrišete v bistvu ne naredite nobene koristi, smisel Partisa pa je pretok informacij. Če boste torrent takoj izbrisali boste dobili opozorilo, po večjem številu opozoril, pa vas lahko tudi izključimo iz skupnosti. Hit and Run opozorilo lahko dobite za sejanje torrenta pod razmerjem 1:1. Prav tako ne smemo pozabiti, da moramo FreeLeech torrent odsejati do razmerja 1.

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.011
11.133
113
v praksi ni tako, nobenga nisem šeral do razmerja 1 in nisem dobil hit and run...tako da kakšna je dejansko pravilo? prav tako če imaš 1 mesec nek stari torent, ki ga noben ne povoha in gapotem izbrišeš tudi ni hit and run.Včasih se mi zdi, da so pravila tako kot se jim zazdi.

dune

Fizikalc
26. maj 2014
1.432
39
48
Meni so parkrat poslali to hit and run obvestilo za vsebino, ki sem jo kliknil in potem zbrisal preden se je sploh DL. Kako naj sharam nekaj, česar nimam?

Kamele0N

23. jul 2008
42.373
5.646
113
Tud mene zanima......kadar potegneš dol kake manjše programe...ala winzip....praktično ni sharanja skoraj nikoli...pa ga vendarle dost kmalu pobrišem in je OK

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
Pravila so taka na Partisu vsaj 50% moreš odsejat..ali pa sejat vsaj 96 ur ..

Pravila pri deljenju in prenašanju torrentov

• Če uporabnik ni izmed petih zaporednih torrentov niti enega odsejal vsaj 50%, prejme opozorilo ne glede na delilno razmerje in velikost torrentov. Uporabnik mora imeti ob opozorilu torrente neaktivne.
  • Če po prenosu takoj nehate sejati in storite ti. "Hit&Run" boste prejeli opozorilo. Tako opozorilo se šteje enako kot navadno, torej bo vaš račun onemogočen ob petem opozorilu.
  • Kaj je to "hit and run" (tudi "hit&run" ali "H&R")? Ko prenesete nek torrent, ga morate naprej deliti z drugimi (morate sejati). Če torrent samo prenesete in ga nato izbrišete v bistvu ne naredite nobene koristi, smisel Partisa pa je pretok informacij. Če boste torrent takoj izbrisali boste dobili opozorilo, po večjem številu opozoril, pa vas lahko tudi izključimo iz skupnosti. Hit and Run opozorilo lahko dobite za sejanje torrenta pod razmerjem 1:1. Prav tako ne smemo pozabiti, da moramo FreeLeech torrent odsejati do razmerja 1.

vir: http://wiki.partis.si/index.php?title=Pravilnik

Tak da bo težka vrnitev ;)

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.011
11.133
113
kako boš 45GB odsheral v 1:1 na neki 10:2 liniji v doglednem času. No go. Sej pravim, tole kar piše tu ne drži povsem, vsaj po mojih izkušnjah. Enkrat dobiš enkrat ne. Jaz puščam v razmerje 0,1 pobrišem, še nikoli nisem dobil hit&run na tak torrent. pa sme jih imel ne vem en kup v zaporedju.

Romzi

Guru
4. sep 2008
9.636
3.450
113
Dobrova pri LJ.
Se je že odgajalo da je klient (pa ne vem kater, mogoče uTorrent ali pa kak bolj ekstotičen) nekaj narobe javljal in je zaznalo hit&run.
Najbolje napisat kako sporočilce (mail?) lastnikom oz, moderatorjem portala, ni hudič da se ne bi zmenili.
Če pa res delaš H&R, jah pol pa ko te jebe.

• Všeč mi je
Reactions: Daniel

Primus

Fizikalc
23. avg 2007
1.721
84
48
Osrednje Slovenska
1drv.ms
Kaj je to "hit and run" (tudi "hit&run" ali "H&R")?
Ko prenesete nek torrent, ga morate naprej deliti z drugimi (morate sejati). Če torrent samo prenesete in ga nato izbrišete v bistvu ne naredite nobene koristi, smisel Partisa pa je pretok informacij. Če boste torrent takoj izbrisali boste dobili opozorilo, po večjem številu opozoril, pa vas lahko tudi izključimo iz skupnosti. Hit and Run opozorilo lahko dobite za sejanje torrenta pod razmerjem 1:1. Prav tako ne smemo pozabiti, da moramo FreeLeech torrent odsejati do razmerja 1.

To je sicer čisto logično. Ampak ne razumem pa tega, da si na Partisu lahko s plačilom (nakazilom EUR) lahko izboljšaš razmerje DL:UL. Kaj torej dejansko pridobiš s plačilom?

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
Primus

Tole pridobiš. odvisno kolk doniraš..

partis.JPG