Citat:
glede na to da mi hodi soseda (s katero nisva v nikakršnih prijateljskih odnosih) na vrata in me zaslišuje kaj počnem ...
Naslednjič ji odgovori, da sexaš, pa da se ti lahko pridruži... Pomoje je ni junakinje (govora je o starejših babicah

Citat:
glede na to da mi hodi soseda (s katero nisva v nikakršnih prijateljskih odnosih) na vrata in me zaslišuje kaj počnem ...
Citat:
Uporabnik ovca pravi:
Citat:
Naslednjič ji odgovori, da sexaš, pa da se ti lahko pridruži... Pomoje je ni junakinje (govora je o starejših babicah![]()
Citat:
Uporabnik ovca pravi:
Naslednjič ji odgovori, da sexaš, pa da se ti lahko pridruži... Pomoje je ni junakinje (govora je o starejših babicah![]()
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Hvala da si mi tole objasnil.
Sicer pa nisem pisal naj klice policijo ampak sem napisal, da ce bo rekla da ima v stanovanju radioaktivne odpdke da pa bi se vendarle znal kdo oglasit pri njemu. In ko policija razlozi celotno storijo - torej da je stvar izmisljena ker soseda tezi, bo zadeva zakljucena. Una bo pa se kar hodila do dohtarjev da opaza da se ji lasje svetijo v temi.
Citat:
Uporabnik uuu pravi:
Lažno povzročanje preplaha je celo kaznivo in tako po nepotrebnem dolivaš bencina na ogenj in zapletaš zadevo.
Citat:
Uporabnik Maxi25 pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Hvala da si mi tole objasnil.
Sicer pa nisem pisal naj klice policijo ampak sem napisal, da ce bo rekla da ima v stanovanju radioaktivne odpdke da pa bi se vendarle znal kdo oglasit pri njemu. In ko policija razlozi celotno storijo - torej da je stvar izmisljena ker soseda tezi, bo zadeva zakljucena. Una bo pa se kar hodila do dohtarjev da opaza da se ji lasje svetijo v temi.
ha ah aha, sem vizualist in ko sem tole prebrala, sem skoraj dol padla iz stola. ha ha ha ha ha![]()
Citat:
Uporabnik Horhe pravi:
Najbolj zanimivo pri teh ljudeh pa je, da ima stalno okolico "pod nadzorom", ko pa pride do kakšnega vloma v avto pred blokom, pa ni ne videl/a, ne slišal/a ničesar.
Kaj pa v sredoCitat:
Uporabnik bolfenk pravi:
Torek tako kot napisano v naslovu,
To bi pri meni prav prišlo. (ni naokoli dovolj parkirnih mest)Citat:
Je pa resnično nadležna, ves čas lahko pričakuješ da iz stopnišča opreza skozi okno kdo kaj parkira pred blokom, in če ne parkira izključno tisti ki tu živi že prileti ven in ga oblaja ( čeprav je parkirnih mest okoli bloka dovolj) .
Ditto.Citat:
Celo tolk je bolna, da te opazuje ko neseš smeti v kanto , potem pa čez 5 minut gre gledat kaj si v kakšno kanto dal, in če si pravilno ločeval in take fore, ter začne z njeno staro lajno ,da bodo prišli neki inšpektorji preverjat kaj je v kantah in če ne bo tako kot more bit bo kar cel blok kazen plačal.
A za lažne prijave ni nobene sankcije? Apollo8?Citat:
Uporabnik motofrik pravi:
Hudič je, ko gre človek v penzijo in nima kaj delat. Potem pa imamo take bolnike, kot so zgoraj opisani. Povsod. Sem bil na obisku pri kolegu, parkiram motor ob cesti in grem not. Čez pol ure pa policija, da je dobila anonimno obvestilo, da je cesta neprevozna zaradi nepravilno parkiranega vozila... So mi povedali, da je to v tej ulici skoraj vsakdanji pojav, da pa se morajo odzvati, če dobijo prijavo. Od koga, sta pa itak vedela. Ja, dva starca cele dneve sedita ob oknu in jima je to zabava. Ulica pa taka, da na uro gre skozi par avtov.