Babnica ki čisti blok se ima za nekakšnega šerifa

panoramic

Fizikalc
20. mar 2010
1.837
0
36
Heh, hecni so stari z njihovim pojmovanjem, da oni "so že toliko časa tukaj in imajo pravico [vstavi poljubno] ".

uuu

Fizikalc
19. jun 2010
1.766
14
38
Jaz sem za čisto igro.
Zakaj bi tam eni budali lagal, da imam radioaktivne odpadke. Iz zlobe, iz maščevanja?

Ko ji lažeš z nekimi imaginarnimi "okoljskimi nevarnostmi", se spuščaš na njen nivo.
Lažno povzročanje preplaha je celo kaznivo in tako po nepotrebnem dolivaš bencina na ogenj in zapletaš zadevo.

panoramic

Fizikalc
20. mar 2010
1.837
0
36
Citat:
Uporabnik ovca pravi:
Citat:
glede na to da mi hodi soseda (s katero nisva v nikakršnih prijateljskih odnosih) na vrata in me zaslišuje kaj počnem ...

Naslednjič ji odgovori, da sexaš, pa da se ti lahko pridruži... Pomoje je ni junakinje (govora je o starejših babicah
wink-1.gif

Pa na vrata mora priti s strap-onom, zadaj pa naj se sliši pasji lajež (kakšen video z youtube).
evil.gif

uuu

Fizikalc
19. jun 2010
1.766
14
38
Citat:
Uporabnik ovca pravi:

Naslednjič ji odgovori, da sexaš, pa da se ti lahko pridruži... Pomoje je ni junakinje (govora je o starejših babicah
wink-1.gif

Ne bit tako prepričan.
evil.gif

Dosti je tudi takih, res pa jih boš težje našel med onimi psihotskimi, ki brskajo po smeteh. Te preživljajo drugačne travme.

mistique

Guru
16. jun 2009
14.357
2.182
113
Emona / Carnium
Našo vještico (ki sicer zelo dobro in vestno opravlja vlogo snažilke) je en zemo 1x namontiral, ker mu je nekaj sikala...Od takrat ima mir pred njo...
Se je pa ta oseba resno vživela v vlogo inšpektorja (kateregakoli, you name it), obveščevalca (prijavila gospo, ki pazi otroka od prijateljičine hčerke)...Enkrat mi je pred nos pomolila obrazec za prijavo števila družinskih članov in zahtevala, da ga takoj izpolnim, da bo kar pred vrati počakala...sem jo prijazno poslal nekaj nadstropij niže in ji predlagal naj zjutraj pogleda v nabiralnik...Drugo jutro, sem z obrazcem stopil iz dvigala...in? kje sem jo srečal? Pred nabiralnikom...ravno zapirala ga je...je rekla, da mi je že zvonila...
stupid-1.gif

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Hvala da si mi tole objasnil.

Sicer pa nisem pisal naj klice policijo ampak sem napisal, da ce bo rekla da ima v stanovanju radioaktivne odpdke da pa bi se vendarle znal kdo oglasit pri njemu. In ko policija razlozi celotno storijo - torej da je stvar izmisljena ker soseda tezi, bo zadeva zakljucena. Una bo pa se kar hodila do dohtarjev da opaza da se ji lasje svetijo v temi.

ha ah aha, sem vizualist in ko sem tole prebrala, sem skoraj dol padla iz stola. ha ha ha ha ha
hysterical-1.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.605
5.682
113
Ne me j..... da vam lahko odpira nabiralnike....a ste mal
stupid-1.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.524
7.734
113
Citat:
Uporabnik uuu pravi:

Lažno povzročanje preplaha je celo kaznivo in tako po nepotrebnem dolivaš bencina na ogenj in zapletaš zadevo.

dej ne bit brihten, ker na dalec dokazujes da nimas pojma o cem pises.

Sam dve opciji sta al da jih z obilo domislije premagas in jim das novo kost za glodat al pa da jih ignoriras. Samo tezko ignoriras degena ki za teboj hodi v lift cekirat kakae smeti neses dol.

Glede laznih preplahov pa: resno - ocitno ni tvoje podrocje in ga pusti drugim.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik Maxi25 pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Hvala da si mi tole objasnil.

Sicer pa nisem pisal naj klice policijo ampak sem napisal, da ce bo rekla da ima v stanovanju radioaktivne odpdke da pa bi se vendarle znal kdo oglasit pri njemu. In ko policija razlozi celotno storijo - torej da je stvar izmisljena ker soseda tezi, bo zadeva zakljucena. Una bo pa se kar hodila do dohtarjev da opaza da se ji lasje svetijo v temi.

ha ah aha, sem vizualist in ko sem tole prebrala, sem skoraj dol padla iz stola. ha ha ha ha ha
hysterical-1.gif

Povej nam, kako si pa predstavljaš sljoveneta?
confused-1.gif

Horhe

Pripravnik
6. jun 2008
319
11
18
Najbolj zanimivo pri teh ljudeh pa je, da ima stalno okolico "pod nadzorom", ko pa pride do kakšnega vloma v avto pred blokom, pa ni ne videl/a, ne slišal/a ničesar.

pikovit

Pripravnik
3. feb 2008
402
2
16
53
kamnik
Da se razumemo.Tudi jaz ne maram takih pacientov-ampak zaradi smeti sem se pa pripravljen tudi skregat s kom.Če slučajno vidim,da vrže smeti zraven kontejnerja ali pa v napačni kontejner mu to tudi povem.Kajti zaradi takšnih neotesancev kazni ne mislim plačevati.Pa recimo kupi kakšen sosed novo TV,pa vrže celo škatlo v kontejner.Pa saj ne živi sam v blokou,da bo z prazno embalažo zasedel cel kontejner.Pet minut mu vzame,da škatlo potlači ali raztrga pa je za vse v redu....

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.524
7.734
113
Citat:
Uporabnik Horhe pravi:
Najbolj zanimivo pri teh ljudeh pa je, da ima stalno okolico "pod nadzorom", ko pa pride do kakšnega vloma v avto pred blokom, pa ni ne videl/a, ne slišal/a ničesar.

Ali pa se pomenljivo namuzne in reče "no sej vemo keri so bli...ampak ne bom nic rekla...nisem nic vidla....vesta pa une xyz (vstavi poljubno) bi morali tudi zapret....ko bi vedeli kasne informacije vse prihajajo do mene kaj vse pocnejo--- -kaj gospa? - Ah, vam bodo že kriminalisti povedali, sem zadnjic govorila z enim...samo so rekli da naj nikomur ne govorim...vam bodo ze povedali ce ste pravi (se pri tem pokroviteljsko nasmehne) - Ampak vceraj pa niste nic vidli? -Am...ne (globok vzdih - j.ebeno je ce mas tok informacij pa jih mors skrivat zarad drzavne varnosti) vceraj pa ne....a so zxy(vstavi priimek soseda iz 2. nadstropja) v mercedesa vlomili? A? Ja ja, saj na konce se vse prav obrne.... ko bi vi vedli kako so oni do takega avtomobila prisli..." in pol po moznosti se o politiki zacne bluzit, pa d aje tud protikorupcijsko komisijo ze obvescala in da lahko policijo poveze z njo itd....

Sej pravim, skrit se v smetnjak al pa z gas masko začet hodit v svoje stanovanje. Recimo vedno ko greš not si jo daš gor in si oblečeš zaščitno obleko (pač neko cheap haljo), ko gres ven pa obratno... in pol ti enkrat ponereci halja pade pred njenimi vrati in ti ne opazis =P Hudic je samo ce pol v blok ne mores ker je zaprt di prihoda civilne zascite
wink-1.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
ko sma bila z mojo še v bloku, sma nabavila psa, in so se začele pojavljat na hodniku "lužice", kot da bi se pes poscal...

meni je dol viselo, moji pa je dopizdlo, in je na vhodna vrata nabila napis, da tisto niti slučajno ni od našega psa, in da če bi že bilo, smo pri nas vsaj vzgojeni in znamo za sabo pospravit... no lužice so bile še isti dan pobrisane in se niso več pojavile
grims-1.gif

pa enkrat (pa ne pri našem bloku), gre pes srat (pa tud ni bila od bloka površina, ampak so tam med bloki taki parki) in jaz stojim zravn in že vrečko v roki držim, ko se ena vešča oglasi z okna, če ne mislim pobrat, nebom še enkrat ponovil, kaj sem ji takrat nazaj zabrusil, ženska samo nos do tal in zaprla okno
hysterical-1.gif

icequeen616

Pripravnik
6. dec 2010
122
0
16
Jupiter
ja sej so soseda tudi obdolžili, da njegova psica po vogalih bloka "lula"
stupid-1.gif
... zdej pa takmu kretenu razložit, da če je psica ne more po vogalih (minimalno 10 cm od tal) to počet ... mogoče če kako stojo ali premet, salto, kaj vem kaj naredi, da ji rata (ninđa psica) ...

Nazadnje urejeno:

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik bolfenk pravi:
Torek tako kot napisano v naslovu,
Kaj pa v sredo
sprasujem se.gif

Citat:

Je pa resnično nadležna, ves čas lahko pričakuješ da iz stopnišča opreza skozi okno kdo kaj parkira pred blokom, in če ne parkira izključno tisti ki tu živi že prileti ven in ga oblaja ( čeprav je parkirnih mest okoli bloka dovolj) .
To bi pri meni prav prišlo. (ni naokoli dovolj parkirnih mest)

Citat:

Celo tolk je bolna, da te opazuje ko neseš smeti v kanto , potem pa čez 5 minut gre gledat kaj si v kakšno kanto dal, in če si pravilno ločeval in take fore, ter začne z njeno staro lajno ,da bodo prišli neki inšpektorji preverjat kaj je v kantah in če ne bo tako kot more bit bo kar cel blok kazen plačal.
Ditto.
Pri nas se folku ne da odmajat 15 metrov dalje do velikega kontejnerja za papir ampak tlačijo velike kartonske škatle v navadno kanto, ki je seveda potem takoj polna.
Pardon, nič ne tlačijo. Samo položijo not v polni velikosti.

"fašizma" po drugi strani seveda ne podpiram
wink-1.gif

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik motofrik pravi:
Hudič je, ko gre človek v penzijo in nima kaj delat. Potem pa imamo take bolnike, kot so zgoraj opisani. Povsod. Sem bil na obisku pri kolegu, parkiram motor ob cesti in grem not. Čez pol ure pa policija, da je dobila anonimno obvestilo, da je cesta neprevozna zaradi nepravilno parkiranega vozila... So mi povedali, da je to v tej ulici skoraj vsakdanji pojav, da pa se morajo odzvati, če dobijo prijavo. Od koga, sta pa itak vedela. Ja, dva starca cele dneve sedita ob oknu in jima je to zabava. Ulica pa taka, da na uro gre skozi par avtov.
A za lažne prijave ni nobene sankcije? Apollo8?