Babnica ki čisti blok se ima za nekakšnega šerifa

bolfenk

Pripravnik
12. okt 2009
119
0
16
Ah ne bodi tak negativec, vsaj z veliko začetnico sem začel poved
smile-1.gif

Da ne bo pomote tudi jaz sovražim loje k smeti vse v eno kanto nagonijo pa ni važn kakšne so, ampak ta ženska čekira vsakega, (če trenutno pač je takrat tam in ga vidi smeti nest) kaj daje v kanto

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.524
7.734
113
Ah... je, eno je kriva ovadba po KZ-1 ampak mores na zapisnik podat krivo ovadbo, drugo je pa 23. člen zjrm-1 ampak se nanasa na jrm + da bi uspel z ugovorom ce ti uspe vzbuditi dvom v to ali si res vedel da nekaj ni prekrsek. Pol maš pa še 312. po kz-1 zloraba znamenj za pomoč in nevarnost ampak sva spet pri dokazovanju... Maš en primer mislim da iz viča ki se vleče že par let pa še vedno ni rešen pa je vmes že do višjega sodišča šlo.

Ampak v tem primeru lahko sosed reče da se je nerodno izrazil da je samo hotel povedat da je motor narobe parkiran, d aje z njegovega zornega kota izgledalo kot da zapira pol pasu itd...

uuu

Fizikalc
19. jun 2010
1.766
14
38
Citat:
Glede laznih preplahov pa: resno - ocitno ni tvoje podrocje in ga pusti drugim.

Komu naj pustim, če bi sosed naprimer trdil, da ima v stanovanju radioaktivne odpadke?
Če bi se izkazalo, da se je "zgolj" zlagal, ali se ga lahko toži za prestani strah, povzročanje panike, ..?

OK, malo nazaj je bil naveden hipotetični nasvet, kako se pošaliti s tečno čistilko, ampak resno vprašam, kaj storiti v takem primeru?
Na paragrafe se res ne spoznam, vse spore sem doslej uredil osebno, tako ali drugače...

merdzo

Majstr
6. avg 2007
3.788
187
63
Sam sicer nimam teh težav, ampak mi smo kot mulci znali v kako ključavnico lepilo natočit ali pa zobotrebec not zabit.
Samo kot ideja, da preden nesete smeti ven, grinto staro zaklenete v stanovanje. Pa naj gasilce kliče al pa kar če.

lp

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.633
1.319
113
Citat:
Uporabnik uuu pravi:
Citat:

Komu naj pustim, če bi sosed naprimer trdil, da ima v stanovanju radioaktivne odpadke?
Če bi se izkazalo, da se je "zgolj" zlagal, ali se ga lahko toži za prestani strah, povzročanje panike, ..?

in kje imaš dokaz, da bi ti recimo to trdil? si ga posnel? ti je dal v pisni obliki? ker drugače si si lahko to zmislil sam od sebe recimo....
tlko da drek mešaš...

pomoje baba čula baba rekla ni dovolj

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik bolfenk pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik panoramic pravi:
Boljš bi bilo dobit kakšno lutko iz trgovine s cunjami ... pa jo naštimaš tako, da izgleda kot mrtev človek. Itak stara baba ponoči ne bo razločila. Če plavci pozvonijo pri tebi, pa rečeš, da si snemal en filmček za na youtube.

Ko stara leti na telefon, greš v smetnjak pa zadevo hitro odstraniš oz. nogo zamenjaš za kakšno cev, skratka nekaj kar razvidno
pod nobenim pogojem ne liči na nogo...

hehe brihtna buča
smile-1.gif
...
... kaj pa če babnica kliče plavce in pri tem stoji ob oknu s pogledom na kanto?
grin1.gif

Sej nebo sla z mobitelom do kesona, ko zgine v blok, ti izavogala letiš zadevo menjat oz. odstranit.

uuu

Fizikalc
19. jun 2010
1.766
14
38
Če bi samo meni povedal, bi se že pomenila iz oči v oči in zadeva bi bila hitro razčiščena.

Vzemimo bolj splošno in povsem možno situacijo, če bi nekdo pred pričami trdil, da ima v stanovanju radioaktivne odpadke, ki bi zaradi tega zagnale (upravičen) preplah, ki bi se pa izkazal za lažnega.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik uuu pravi:
Citat:

OK, malo nazaj je bil naveden hipotetični nasvet, kako se pošaliti s tečno čistilko, ampak resno vprašam, kaj storiti v takem primeru?
Na paragrafe se res ne spoznam, vse spore sem doslej uredil osebno, tako ali drugače...

1. Rečeš sosedi da maš radioaktivne odpadke
2. pridejo strici v kombinezonih
3. pokažeš na stare baterije iz daljinca; ja to so... A niso to radioaktivne? Se opravičujem, prepričan sem bil da so baterije škodljive.
4. soseda ma surlo do poda
5. naslednji dan privlečeš pred blok sod na katerem je znak za radioaktivnost, po tleh pa posipaš malo zelenega "đem-a"; kaka kivijeva
mrmelada, še bolj zmagaš da v to kanto namontiras neko svetilko žarnico na zeleno pobarvaš, malo pripreš pokrov, da se v temi
lepo sveti
evil.gif

Jaz se prav vidim kako s frendi barvamo s spreji sod na rumeno, pa kako tiskam radioaktivni znak za nalepko
evil.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Ja, en dan prej ji pa rečeš da greš v krško po neke sode, pa da mogoče bo nekaj časa slišno neko brnenje ponoči
evil.gif

Jaz pri takih pacientih dobim voljo v nulo.

Frenda bi nascal da se vrže po tleh nezavesten. Ko babnica kliče reševalno vozilo pa jo kolega zbriše
evil.gif

3 take prijave pa jo že nebodo več jemali resno.

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
Kupiš ene 4 bele kombinezone, na hrbet s sprejem narišeš radioaktiven znak, tisto belo masko za čez usta in 4 kolegi. A misliš, da bi starejša gospa prepoznala to?

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik uuu pravi:
Kdo bo pa plačal prihod stricev v kombinezonih?

Kdor jih je naročil... Sicer pa naj stara dokaže da si ji res rekel za radioaktivne odpadke.

Ko pridejo, rečeš da neveš o čem govorijo in da nisi ti nikomur pravil teh bedarij, in kdo je prijavil..
"A ona gospa s prvega štuka, Novakova? Ja vete, dosti pije, težave z živci, pa dela bedarije..."

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.235
3.596
113
Marlbor
ksz

Najvbečja fora je, da nonstop pazijo kdo kam gre, s kom je, od kod je prišel. Ko pa komu pred blokom v avto vlomijo, pa nikoli nihče nič ni videl.

uuu

Fizikalc
19. jun 2010
1.766
14
38
Z dramsko skupino lahko preslepiš marsikoga, ne le ene stare in nebogljene babnice.
To lahko vidimo v skritih kamerah, ki se na koncu tudi predstavijo ter skupaj nasmejijo šali.

Kako pa v primeru, ko se "dramske skupine" ne predstavijo?
Če jim uspe uiti in jih nihče ne ujame, še gre, če jih ujamejo, pa brez posledic verjetno ne bi šlo.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.524
7.734
113
Citat:
Uporabnik uuu pravi:
Citat:

Ti sicer civilno lahko tozis - dvomim da bos uspel, ker kot so ostali povedali - kako bos dokazal?

Lej resno - če ti sumiš da ima nekdo tak material doma pokličeš na 112, oni majo pa fascikle kjer majo napisana navodila koga kam posiljat. Ampak ko bos to naredil 3-ic te nihce vec ne bo jemal resno. Seveda je bilo tisto zgoraj ideja kako staro premagat na njenem terenu. Ampak če bi mi na vrata uletavala me izpraševat itd, bi poskrbel da se imela s cim drugim za ukvarjat.

uuu

Fizikalc
19. jun 2010
1.766
14
38
Jaz tako ne bi tožil, to ni moj stil reševanja sporov.

Zanima me le, kako so take zadeve sankcionirane.
Če bi bil namreč v podobni situaciji nekdo bolj iznajdljiv, kot je ta naša nesrečna in tečna čistilka, bi verjetno lahko zbral več dokazov, priče, fotke, morda video in podobno.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Pol pa gospa Polaroid pokaže in nekomu surla do Kitajske pade...
wink-1.gif

Kaj bi ona slikala? Kako ji govoriš o radioaktivnih odpadkih?

Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
5. naslednji dan privlečeš pred blok sod na katerem je znak za radioaktivnost, po tleh pa posipaš malo zelenega "đem-a"; kaka kivijeva
mrmelada, še bolj zmagaš da v to kanto namontiras neko svetilko žarnico na zeleno pobarvaš, malo pripreš pokrov, da se v temi
lepo sveti
evil.gif

Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Frenda bi nascal da se vrže po tleh nezavesten.