Babnica ki čisti blok se ima za nekakšnega šerifa

xaxid

Pripravnik
22. avg 2007
576
0
16
jaz tudi nisem mogel v bloku s to samodeklarirano čistilko, ki je pobirala po 5 eur na mesec več shajat. sm tudi prinesel predračun podjetja, ki čisti sosednj blok, da bi tudi tega za isti denar.

to je bilo kot v fašizmu. brskat po smeteh. opozoriti vsakega obokovalca na hišni red, razporejanje parkiranja, klicanja inšpekcij pri obnovi, policije zaradi čisto normalno glasne družbe v petek, samovoljnega ravnanja pri "upravljanju" bloka,...

v bloku pa sami tisti, ki so stanovanje dobili podarjeno po jazbinšku. in pol sem jaz glavni grešnik, ker sem si ga drznil tukaj kupiti.

ko je bilo najedanja konec, štiri leta sem sprobaval vse možne načine, kako normalizirati zadeve, sem ji enkrat rekel, da naj mi podpiše, da je prejela teh nepomembnih 5 eur za čiščenje bloka. da to kao rabim za svojo evidenco, ker da sem pedanten.

potem je durs rešil problem.

Nazadnje urejeno:

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
ksz...

pri nama je bila pa upravnica od začetka malo čudna, potem jo je pa enkrat neki pičl, pa je še dokaj prijazna ratala (no gleda še zmeri grdo, sam kaže, da tako vidi).

Glede parkinga zaenkrat še ni problem, tudi se še ni noben vtaknil, ker imava občasno dva avta pred blokom.

smeti so pa svoja pesem. Prvič, ko sva vrgla stiropor v navadne smeti, sva bila opozorjena, da to mora iti med embalažo. pa sva bila tiho, pa sva nekaj mlela, a vedela sva, da pod embalažo ne spada. No ko se je to zgodilo naslednjič in naju je napadlo 5 starih babnic, je moj popizdil in jim nesel sprintan seznam, kaj gre v katero kanto. Stiropor v navadno pa konc. No babnce so to gesto vsaj dobr sprejele in so se na konc mojmu še zahvalile, ker je tako prijazen in jim je povedal kako pa kaj
grin1.gif

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Citat:
Uporabnik icequeen616 pravi:
pri nas stojijo za vrati svojega stanovanja in poslušajo kdaj greš ven (imajo tudi zbore na stopnišču in se obveščajo o dosežkih zasledovanja) in takoj za tabo, po možnosti tako, da te "ujamejo" v dvigalu in že na poti dol preverijo kaj vse imaš s seboj, koliko smeti, si jih ločil ... zdaj samo še čakam, da bo katera "uletela" s tehtnico in zadevo še stehtala ... mislim
bonk.gif

mi je pa všeč tale ideja od Apolla8 ... je kje kakšen kandidat
sprasujem se.gif

Mater ste zlobni...
crazy1.gif

Gospa verjetno nima za jesti in pregleda vrečke smeti, če je kje kak ostanek pice ali bureka.
Naslednjič ji reci, da če je lačna, naj počaka, da se vrneš, ker greš ravno v Merkator in boš nazaj grede prinesla nekaj svežega.
wink-1.gif

icequeen616

Pripravnik
6. dec 2010
122
0
16
Jupiter
pa saj sem jim že pribijala take in drugačne (od tega, da naj v eni izmed vrečk pregleda mačje kakce, če imata naša dva slučajno kake gliste in mi potem prosim sporoči, bi bila namreč zelo hvaležna, do tega, ko je prišla naslednja na vrata, da ravno pospravljam in jo z veseljem vabim, da pomaga, še kaj zlikat, pomit, skuhat, prepleskat ...) pa žal ne zaleže ... enostavno jim ne "potegne" ... tako, da samo še ignore, ker ti drugače, če se jim pustiš, res znajo zagrenit vsak dan ...

Nazadnje urejeno:

Moongoose

Pripravnik
12. apr 2008
718
1
16
41
Citat:
Uporabnik s22b pravi:
Kupiš ene 4 bele kombinezone, na hrbet s sprejem narišeš radioaktiven znak, tisto belo masko za čez usta in 4 kolegi. A misliš, da bi starejša gospa prepoznala to?

Uuuu, huda domislica, mi je žal da se tega nisem spomnal kakšnih 7 let nazaj ko sem tudi imel izkušnje s takšno gospo. Ta je prav tako rada gledala kdo mi hodi na obisk, in je če je kakšna punca prespala pri meni mi je zelo rada naslednji dan pridigala da bo poklicala lastnika stanovanja ker ve, da v pogodbi piše da sma lahko notri samo jaz in cimer in da ona ne misli plačevat za ekstra stroške, ki jih taki neprijavljeni gosti povzročijo
hysterical-1.gif
Res škoda, da je bil n jen mož prav vredu človek in da zaradi njega nismo nikoli kaj res hudega ušpičili.

Znanec ima lepo metodo proti tašni sosedi. kadar ve da ga opazuje mu iz žepa po pomoti pade kakšen zavojček s belo ali zeleno vsebino (moka ali kakšne začimbe, da ne bo pomote ampak tetka tega ne ve razen če ni kakšnega odnesla na test
grin1.gif
). Če je bila prej vsiljiva in se vedno v njega vtikala se ga zdaj bolj kot ne izogiba.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik xaxid pravi:

ko je bilo najedanja konec, štiri leta sem sprobaval vse možne načine, kako normalizirati zadeve, sem ji enkrat rekel, da naj mi podpiše, da je prejela teh nepomembnih 5 eur za čiščenje bloka. da to kao rabim za svojo evidenco, ker da sem pedanten.

potem je durs rešil problem.

Povej več.
grims-1.gif

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.738
113
No jaz imam še enega hujšega soseda, da se ne bomo samo na smeti skoncentriral.....

takoj ko sneg zapade, odkida celo dvorišče in potem bohvar če kdo parkira avto na dvorišču do sredine julija, ker je on odkidal....
bonk.gif

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
ok, moj sosed za novo leto (romun) strelja v zrak s pravo pištola in se ne sekira, kje bo metek dol padu. Hiše imamo natlačene eno zraven druge, tko da je boljš takrat, da te ni zunaj. Who is stupid now?
crazy1.gif

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik icequeen616 pravi:
hysterical-1.gif

ma ja saj pravim ... za smeti ni tak problem ... naj jih gleda in preverja podolgem in počez ... lahko jih tudi dnevno hodi pobirat od vrat do vrat (bi bila zelo hvaležna) ... problem je ker se tu ne neha, se šele začne, ker so res nadležni in se res v čisto vse vtaknejo in tudi upajo se vtakniti, ker jim že pri smeteh ne postaviš meje ... glede na to da mi hodi soseda (s katero nisva v nikakršnih prijateljskih odnosih) na vrata in me zaslišuje kaj počnem ... pa ja lahko v lastnem stanovanju delam kar želim (seveda pri tem ne motim ostalih - ne zganjam hrupa in podobno)

S takimi je treba na hard.

Ko se je prvič pojavila na vratih, bi jo morala nadret in poslat v p.m.

Pri takih, ki se vtikujejo v stvari, ki se jih nič ne tičejo, lepa beseda nič ne zaleže.

Nazadnje urejeno:

Zetor5011

Fizikalc
14. dec 2010
639
28
28
Jaz sem bolj s kmetov pa razne omice sedijo pri napolzaroletanem oknu pa gledajo kira gre k taprvi maši pa kolkokrat ma kdo obiske, kdo je dobu nov TV ko vidjo embalažo u kanti... sem mogu eni taki u moji žlahki telefon potegnit do okense police, da je lahko sproti druge obveščala...
pa sem začel s šrotarco nažigat vrane po bližnji njivi pa se zdaj nobena ne pritoži, ko pes vrtnice poščije...

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Mene je enkrat ena vprašala, ko je videla da nesem potovalko, kam grem.

"Na Bahame!"

( šel sem v Grčijo za en teden )

Od takrat me več nič ne vpraša.

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
Citat:
Uporabnik Maxi25 pravi:
ok, moj sosed za novo leto (romun) strelja v zrak s pravo pištola in se ne sekira, kje bo metek dol padu. Hiše imamo natlačene eno zraven druge, tko da je boljš takrat, da te ni zunaj. Who is stupid now?
crazy1.gif

Govora je o starejših ženskah in gospodih, ki žal gledajo vsaj 10 ur v steno.

Če bi se ga rada rešila, poklič 113 in ga prijavi.

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
Ja no, dala sem primerjavo. Kje boš to prijavil, če ma pa mamo živo k te bo ustrelila sam da kaj rečeš...ha ha ha

Back to topic..

Zetor5011

Fizikalc
14. dec 2010
639
28
28
Te prijave so celo sranje. Mene zjutraj pred jago policaji popisujejo pa preverjajo številke pa orožne liste pa izkaznice pa pihat pa vsega boga, ko pa pridejo čefurji sprobavat stare zastave zraven bajte u peskokop pa menda nimajo pooblastil da bi jim kar tko razkopali avto.

Pa tudi če jih kaka babica vidi čez zaveso, da oni tam pokajo...

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.481
5.682
113
Citat:
Uporabnik Zetor5011 pravi:
Te prijave so celo sranje. Mene zjutraj pred jago policaji popisujejo pa preverjajo številke pa orožne liste pa izkaznice pa pihat pa vsega boga, ko pa pridejo čefurji sprobavat stare zastave zraven bajte u peskokop pa menda nimajo pooblastil da bi jim kar tko razkopali avto.

Pa vrjem da so te čefurji k nažigajo kulturno v peskokop bolj razgledani k pa ti k šrote random po okolici pršiš
bonk.gif

Kamele0N

23. jul 2008
42.481
5.682
113
Citat:
Uporabnik Maxi25 pravi:
crazy1.gif

Zanč biu pr kolegu na obisku.......pljuckava pivo......pa se zasliš rata-ta-ta-ta
cheer.gif

Kamele0N

23. jul 2008
42.481
5.682
113
Sicer pa kako veš da v zrak če si pa notr v bajti? Kaj če v kup gnoja?