Praska s ključem na avtu pred blokom

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Ja, meni tudi.
Bom kar vse na ignore dal.
tongue-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Kaj bi jaz naredil, da sigurno veš katera je bla?

Grem v baumax, kupim sekiro za par e in jo sred noči nabodem v njena vrata, polni šamar da se zapiči, tebi pa ostane kakih 30 sekund za uspešen umik.

Če je bla ona, tega več nebo naredla, garantirano, takim fuksam je treba samo dokazat, da si še večji fukič, tu ni druge recepture.

Na policijo nisma smisla hodit, greš k cenilcu in zadevo uredita.

Da mi pa še gume prebode, pa naslednji dan najde avto na klocnih. Stavim pa, da ta itak nima avta, v to sem prepričan,
v tem primeru, pa lepo greš, kupiš kanister bencina, ponoči poliješ po vratih, kanister napol poln pustiš tam, zraven pa samo
nastaviš škatlico z vžigalicami.
To je italjanski način kako nekoga opozorit, naj ne jebe ježa.

Pogovarjat s takimi baburami se ni kaj, če maš kakega frenda policista, ko je v službi, če ji gre na vrata z opozorilom,
pa kak so jo vidli in jo malo zastraši, sicer pa kot sem napisal, dokaži da si večji fukič.

Vem za primer ko so froci rabutali češnjo, lastnik je prišel in jih z rajco klajbal dol, mulo je padel s češnje in si zlomil nogo.
Ponoči je češnja bla posekana tako, da je padla po strehi gospodarskega poslopja.

Fukjene zadeve se rešujejo z fukjenimi prijemi.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik panoramic pravi:
ksz

Pri nas imamo pa šerifovskega hišnika. Ki pa je izgleda tipična peechka, saj teži le stanovalcem, medtem ko obiskovalcem bližnjega lokala, ki parkirajo na parkirišču bloka, ne upa nič.

Logično, od stanovalcev dobi nazaj "oprostite nebom več", od lokalcev pa dobi nazaj kvečemu kak pepelnik.
hysterical-1.gif

TheMan

Pripravnik
6. mar 2008
376
0
16
V Merkur po najcenejšo sekiro in zabiješ v vrata. Če ti na vrata pozvoni policija, veš da je bila ona, ti pa o sekiri seveda nič ne veš.

Takšna je moja praksa
smile-1.gif

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
a ima slučajno svoj avto? nevem, jst bi ji nekaj ušpičil samo nevem kaj... nekaj smrdljivega
evil.gif

jest5

Guru
18. avg 2007
26.080
-8.778
113
Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
a ima slučajno svoj avto? nevem, jst bi ji nekaj ušpičil samo nevem kaj... nekaj smrdljivega
evil.gif
Primerna količina določene srebrove spojine namazana po kljuki(srebrov jodid za črne prste, srebrov nitrat za osmojeno kožo,...). Na avto(če ga ima) ter vhodna vrata
tongue-1.gif

VAG

Majstr
11. avg 2007
1.748
218
63
Padajo filmsko mafijske ideje
smile-1.gif
.

Jeba je to, ker so to stari bloki, v njih pa številni prvovseljenci, stara je tudi med njimi. Kar pomeni, da imaš ob vsaki uri nekoga na oknu, ulica pa je dost zaprtega tipa in se je kr težko nekaznovano umaknit.
Stari je bilo to verjetno sicer najlažje, ker je bil avto 2 metra pred njenim oknom.

Še vedno vztrajam pri tem, da jo lepo povprašam, če kaj ve o incidentu, glede na njen odziv pa bom tudi sam "primerno" ukrepal.
evil.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.348
5.652
113
Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
evil.gif

U merkur po pur-pen pa ji zafilaš auspuh
cheer.gif

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.112
7.665
113
Najbolj elegantno in brez sledi je par kapljic sekundnega lepila LOCTITE v njeno ključavnico. Nikoli več ne bo šel ključ noter...Vsakič, ko pridem ponoči pijan domov par kapljic in ta stara se lahko preseli v MERKUR. Zelo lepo je tudi par kapljic v ključavnico od avta...
evil.gif

Sergio81

Fizikalc
29. jul 2007
1.651
0
36
V oblakih
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
evil.gif

U merkur po pur-pen pa ji zafilaš auspuh
cheer.gif

<<<<kaj bi si delal stroške, jabolko not, tko ne bo dojela kaj se dogaja, škode pa tud ne bo povzročil, sploh, ker ni prepričan o njeni krivdi..