Babnica ki čisti blok se ima za nekakšnega šerifa

panoramic

Fizikalc
20. mar 2010
1.837
0
36
Boljš bi bilo dobit kakšno lutko iz trgovine s cunjami ... pa jo naštimaš tako, da izgleda kot mrtev človek. Itak stara baba ponoči ne bo razločila. Če plavci pozvonijo pri tebi, pa rečeš, da si snemal en filmček za na youtube.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.605
5.682
113
Al pa kakga goloba vržeš v smetnjak pa zapreš......

To smo mi delal......so se ptiči v enem smetnjaku futral....si pršu potiham...pa zapru......da si vidu kako so starčki skakal k so smeti oddajal
smile-1.gif

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
47
Ljubljana
Podobna prigoda ..

Ko sem še bil študent, mi je lastnica stanovanja, takrat ko me ni bilo, ppiršla v sobo in vse preverjala ..

Pol sem si pa sposodil puško in jo dal na mizo, ter šel na faks ..

Od tistega dne ni nikoli več šla v preverko :D

motofrik

Guru
24. dec 2009
3.142
591
113
tam ko se terc po tori rola
Hudič je, ko gre človek v penzijo in nima kaj delat. Potem pa imamo take bolnike, kot so zgoraj opisani. Povsod. Sem bil na obisku pri kolegu, parkiram motor ob cesti in grem not. Čez pol ure pa policija, da je dobila anonimno obvestilo, da je cesta neprevozna zaradi nepravilno parkiranega vozila... So mi povedali, da je to v tej ulici skoraj vsakdanji pojav, da pa se morajo odzvati, če dobijo prijavo. Od koga, sta pa itak vedela. Ja, dva starca cele dneve sedita ob oknu in jima je to zabava. Ulica pa taka, da na uro gre skozi par avtov.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik panoramic pravi:
Boljš bi bilo dobit kakšno lutko iz trgovine s cunjami ... pa jo naštimaš tako, da izgleda kot mrtev človek. Itak stara baba ponoči ne bo razločila. Če plavci pozvonijo pri tebi, pa rečeš, da si snemal en filmček za na youtube.

Ko stara leti na telefon, greš v smetnjak pa zadevo hitro odstraniš oz. nogo zamenjaš za kakšno cev, skratka nekaj kar razvidno
pod nobenim pogojem ne liči na nogo...

Gustl

Pripravnik
5. sep 2007
252
0
16
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
ah.... Obstaja zdravilo za take.... Ti neses smeti, hkrati pa kolega skoci not v smetnjak.... In ko babnica odpre smetnjak on zakrici in skoci ven.....tadaaaaaaaa
smile-1.gif
smetnjakov gotovo ne bo vec cekirala morda pa bo problem z njo celo dokocno resen :p

Dobra
hysterical-1.gif

Naj se še takole obleče:
scream2.jpg

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Gustl pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
ah.... Obstaja zdravilo za take.... Ti neses smeti, hkrati pa kolega skoci not v smetnjak.... In ko babnica odpre smetnjak on zakrici in skoci ven.....tadaaaaaaaa
smile-1.gif
smetnjakov gotovo ne bo vec cekirala morda pa bo problem z njo celo dokocno resen :p

Dobra
hysterical-1.gif

Naj se še takole obleče:
scream2.jpg

Kak alien bo boljši
smile-1.gif

Alien%20mask1.jpg

Gustl

Pripravnik
5. sep 2007
252
0
16
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik Gustl pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
smile-1.gif

Dobra
hysterical-1.gif

Naj se še takole obleče:
scream2.jpg

Kak alien bo boljši
smile-1.gif

Alien%20mask1.jpg

Mogoče bo Žajfa naredil anketo
evil.gif

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
Da bi mene nekdo iz bloka preverjal kaj mečem v smeti, bi naslednjič pozvonila pri tej nadležni osebi in lepo rekla, da sem prinesla smeti. Verjetno bi me vprašala zakaj in odgovor bi bil, da vidim kako težko hodi po stopnicah za mano in če želi preveriti, naj kar tukaj. Če bi prijela vrečko, bi enostavno šla, pa naj se ona je.be, če pa nebi, je pa tko ali tako stvar zaključena.

grin1.gif

icequeen616

Pripravnik
6. dec 2010
122
0
16
Jupiter
že probala pa ne pomaga ... sicer nisem dostavila do vrat ... sem ji pa v dvigalu, ko me je "ujela" in se ob pogledu na vrečko smeti revca kar trest začela, dala vrečko pa naj sama nese, še prej pa prevri če vse štima ... pa ni zaleglo, me vešča še kar zalezuje ... pa naj ma tistih nekaj minut užitka, če si s tem takooooooooooooo polepša dan ...

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Citat:
pa rečeš, da si snemal en filmček za na youtube.

Zakaj? Sej lahko preprosto rečš, da tvoja dela v trgovini s cunjami, pa si ti imel neko predstavitev, zdej pa lutke ne rabiš več in si jo vrgel stran... Si prou predstavljam, kako bi zgledal-una kanta za smeti, k ima 2 odprtini (za steklenice ali plastične odpadke), pa skozi vsako luknjo vtakneš nogo tako, da stopala ven gledajo... Pomojem še do vhoda bloka ne prideš, ko bi že marica priletela
hysterical-1.gif

Po možnosti preostali del trupa vržeš v kako veliko plastično vrečko...
hysterical-1.gif

uuu

Fizikalc
19. jun 2010
1.766
14
38
Pustite jo, naj ima veselje veselje s pregledovanjem smeti, če že ni hujšega.
Ko smeti odvržem v kanto, niso več moje in me ne zanimajo več in me ne moti, tudi če si jih kdorkoli odnese k sebi domov.

Če se pa komu res ljubi s tem ukvarjati, ji lahko popestri raziskovalni dan naprimer tudi z zbirko rabljenih kondomov na vrhu kupa smeti ali s podobnimi "presenečenji iz Kinder jajčka"...

icequeen616

Pripravnik
6. dec 2010
122
0
16
Jupiter
hysterical-1.gif

ma ja saj pravim ... za smeti ni tak problem ... naj jih gleda in preverja podolgem in počez ... lahko jih tudi dnevno hodi pobirat od vrat do vrat (bi bila zelo hvaležna) ... problem je ker se tu ne neha, se šele začne, ker so res nadležni in se res v čisto vse vtaknejo in tudi upajo se vtakniti, ker jim že pri smeteh ne postaviš meje ... glede na to da mi hodi soseda (s katero nisva v nikakršnih prijateljskih odnosih) na vrata in me zaslišuje kaj počnem ... pa ja lahko v lastnem stanovanju delam kar želim (seveda pri tem ne motim ostalih - ne zganjam hrupa in podobno)

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.524
7.734
113
Ko te vprasa kaj delas: sklepam kupcijo z radioaktivnimi odpadki ki jih ze eno leto skladiscim ob steni ki meji na vase stanovanje. In njeno zivljenje bo dobilo nov smisel - hodila bo okoli dohtarjev ker sedaj pa koncno ve zakaj se ze leta slabo pocuti...itd... sicer bodo od takrat naprej naj.ebal dohtarji in apcienti ki bodo cakali ko bo stara po eno uro notri ampak ti bos imela mir. No morda 1x pride policija - razlozis storijo in ej zadeva resena. =)

uuu

Fizikalc
19. jun 2010
1.766
14
38
Od policije ne pričakuj, da bo karkoli dolgoročno rešila, kadar imaš opravka s "pacienti".
Kadar se prepiraš z budalo, tudi policisti ne znajo ločiti, kdo izmed vpletenih je bolj nor od drugega.

Če ti je ravno dolgčas, pač narediš iz tega malo heca, sicer pa daš na ignore.
Tudi, če kdo potrka na vrata, preveriš, pozdraviš in zapreš, brez dodatnega besedičenja ali pojasnjevanja.

icequeen616

Pripravnik
6. dec 2010
122
0
16
Jupiter
hysterical-1.gif

dobra ... ma se v bistvu že leta več ne ukvarjam s temi našimi pacienti (od šerifov in zalezovalcev, do pacientov, ki "roštiljajo" na balkonu 1m x 1m) ... sem sprejela, da za enkrat živim med takimi in tudi, ko se preselim ne pričakujem poplnega miru ... sem želela samo povedat, da ja sekirat se za neke smeti res ni smiselno, da pa to lahko privede v nekakšne skrajnost, ki pa že znajo človeku iti na živce, ker posegajo v njegovo privatnost ... zame so pač primitivci in to je to

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.524
7.734
113
Hvala da si mi tole objasnil.

Sicer pa nisem pisal naj klice policijo ampak sem napisal, da ce bo rekla da ima v stanovanju radioaktivne odpdke da pa bi se vendarle znal kdo oglasit pri njemu. In ko policija razlozi celotno storijo - torej da je stvar izmisljena ker soseda tezi, bo zadeva zakljucena. Una bo pa se kar hodila do dohtarjev da opaza da se ji lasje svetijo v temi.

bolfenk

Pripravnik
12. okt 2009
119
0
16
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:

Ko stara leti na telefon, greš v smetnjak pa zadevo hitro odstraniš oz. nogo zamenjaš za kakšno cev, skratka nekaj kar razvidno
pod nobenim pogojem ne liči na nogo...

hehe brihtna buča
smile-1.gif
...
... kaj pa če babnica kliče plavce in pri tem stoji ob oknu s pogledom na kanto?
grin1.gif