Avtomobilski nateguni!!!

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

mac77

Fizikalc
22. avg 2007
4.541
37
48
Zdaj pa ze nabijate.
Kot prvo je razlika ce avte preprodaja firma ali privat oseba. Ce to dela privat oseba je Kaznivo ker nima registrirane dejavnosti in GOLJUFA drzavo.
Zbijanje kilometrov je Kaznivo, in ce to kdo meni naredi ali pa da mi ven pobere airbage,se ne bo zgovarjal na nobene finte videno/kupleno ali da mu naj dokazem da je zbil kilometre ampak mi bo lepo vrnil denar in se nekaj dal za stroske in bo srecen da bo odnesel cel gobec.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.001
10.753
113
kod Džej-Zija
No vidiš, tu se mX s tabo ne strinja. Ker misli, da bo zaradi klavzule videno/kupljeno odnesel celo rit, pa četudi bo pozabil mašino nazaj v motorni prostor dat.
bonk.gif

jaka33

Pripravnik
5. sep 2007
281
0
16
Ma ne bo nardili ene peticije, da tega Stardeca vržemo iz foruma ? Mislim da folk s takimi izjavami
samo s..je po forumih.
Sej ponavadi sem toleranten, ampak da prav v vsaki temi nekaj "pametuje".... Mrš v 3.....
uf-1.gif

B81

22. jul 2007
36.942
10.505
113
Citat:
Uporabnik mac77 pravi:
Zdaj pa ze nabijate.
Kot prvo je razlika ce avte preprodaja firma ali privat oseba. Ce to dela privat oseba je Kaznivo ker nima registrirane dejavnosti in GOLJUFA drzavo.

A res? Potem pa to povej še ČISTO vsem gostincem ,ki obstajajo, razen eni gostilni, kjer blagajna laufa prek davčne direkt.

Pa povej to še čisto vsem ostalim privatnikom, ki delajo pol biznisa na črno.

Še vedno zagovarjam dražjo prodajo avta, kupljenega ceneje zaradi prodajalčeve potrebe po denarju.

burgy

Pripravnik
18. mar 2009
223
0
16
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Sem imel pripravljen odgovor tudi na to, če ne bi napisal, bi vprašal, če ste šli po tovornjak
smile-1.gif

Hehe!

Jaz sem se pred cca. pol leta tako nategnil z enim kamionom. Leto stara zadeva, 1200 km od doma, pridemo gor vse ok. Pridemo čez en teden iskat, akomulator prazen. Odprem pokrov akomulatorjev notri eni stari. Sem mislil da bom znorel tam in kaj sem dosegel, nič, ker je bil denar že nakazan. Ko sem bil prvič tam pa res nisem pogledal kakšni so notri. Prodajalec je za sveto trdil, da jih je menjal že lastnik, da on nič ne ve. Pa itak, da je vedel in je akomulatorje verjetno celo noč polnil, dan preden smo prišli gledat
tongue-1.gif
Mater, drugič bom še ventilčke na gumah pogledal.
Saj drugače je bila cena za tisti čas ugodna, pa smo že pozabili tiste akomulatorje.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Če si avto spoliral, spucal, malo porihtal itd...si mu dodal vrednost.

Tudi če sem mu zbil km.
To se bosta pa potem zmenila s tistmu, ki ti bo namest km, zobe zbil.

Pol bomo še ga pa poo sodni poti slekli. (joj tu me ničeš na vratu, ko začnem da mam travme ko stopim s hiše da me boš napadel)

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik mac77 pravi:
meni je vseeno samo pravim da je to nelegalno.

Nečesar česar nemoreš dokazat (torej kdo je zbil km, oz. da teh 50k km ni delal števec), in vseeno nekoga obtožiš, je tut
nelegalno in kaznivo. Jaz recimo da me obtožiš česa takega in zato nimaš trdih dokazov, se vsedem na lettalo oin grem na dopust.

Avto od žene se ti pa zaleti v vrtec od tvojega otroka. (recimo da bi imel tako moč in vpliv, bi to bil moj "prijem")

Tolko o tem kdo kako odnese kakšen gobec...

Vsem je dobro znano, da so najhujši avto nateguni tudi največji barabini in eden ki te bo pošteno zvil pri kvaliteti avta, s
takim nočeš met nobenega posla.

To govorim z izkušenj kolega, ki je klical modela nazaj in mu pošiljal mater v 3 krasne ker mu je ven pobral rezervno kolo, prvo pomoč
ipd, pol so mu pa vžgali avto in kombi.

Nazadnje urejeno:

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
No vidiš, tu se mX s tabo ne strinja. Ker misli, da bo zaradi klavzule videno/kupljeno odnesel celo rit, pa četudi bo pozabil mašino nazaj v motorni prostor dat.
bonk.gif

Pokaži mi enega ki je kakorkoli bil kaznovan, ker je prodan avto crknil čez 2 dni, oz ni imel airbagov?

Avto kupim v nemčiji in ga čez eno leto prodam tebi. Kje imaš dokaz da sem jaz pobral ven airbage, da nisem takega kupil že
od turškega hendlerja?

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.158
3.629
113
Marlbor
Še dobro, da ste pravočasno opazili, sicer bi se lepo odpeljali brez gum in akumolatorja.

mac77

Fizikalc
22. avg 2007
4.541
37
48
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik mac77 pravi:
meni je vseeno samo pravim da je to nelegalno.

Nečesar česar nemoreš dokazat (torej kdo je zbil km, oz. da teh 50k km ni delal števec), in vseeno nekoga obtožiš, je tut
nelegalno in kaznivo. Jaz recimo da me obtožiš česa takega in zato nimaš trdih dokazov, se vsedem na lettalo oin grem na dopust.

Avto od žene se ti pa zaleti v vrtec od tvojega otroka. (recimo da bi imel tako moč in vpliv, bi to bil moj "prijem")

Tolko o tem kdo kako odnese kakšen gobec...

Vsem je dobro znano, da so najhujši avto nateguni tudi največji barabini in eden ki te bo pošteno zvil pri kvaliteti avta, s
takim nočeš met nobenega posla.

To govorim z izkušenj kolega, ki je klical modela nazaj in mu pošiljal mater v 3 krasne ker mu je ven pobral rezervno kolo, prvo pomoč
ipd, pol so mu pa vžgali avto in kombi.

Daj ne nabijaj tolko ker si kot 15 letni froc, ki mislis da lahko zjebes nevem koga.
Da ti meni nekaj prodas in me hoces ogoljufat mi je isto kot da si mi nekaj ukradel in s takimi se resuje po hitrem postopku.Ti bi mene nategnil z avtom potem bi se mi grozil?Lepo te prosim.... malo se skuliraj. Ocitno se nisi srecal "pravih" ljudi.
Se pa je enkrat zgodilo kolegu da ga je en nategnil z avtom smo pa zadevo uredili po hitrem postopku ceprav je na zacetku bil tak "junak" kot ti.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Upam da se nikol ne opečeš pri nakupu,...

Ker najmanjši problem je, da te jaz recimo spečem za 5000 jurjev, ti mi poveš da prletiš na dom po denar,
medtem pa si jaz kupim 3 gorile za 500€, sepravi nerabim nobenega poznat oni pa ti razložijo da je avto bil njihov in
da njim razloži v čem je problem, dvomim da bi se ti želel pogovarjat s tremi ukrajinici...
Če se že gremo da bi bil nevem kaki 50kg kategornik,... Tedensko nam gre čez hof med 3 in 5 avtov, vrjami da poznam
100 in 1 svinjarijo, je pa res da se raznih ukrajinških in podobnih uslug nerabim posluževat,... Smo predobri v svojem poslu.

Nazadnje urejeno:

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.972
-384
113
kako bi pa to izgledalo???

on:
ja no, v najslabšem primeru, bi verjetno opazili pred odhodom da so druge gume gor! in bi pač zahteval nižjo ceno. Sicer pa denarja ne daš iz rok, dokler niso ključi v tvojih rokah in že napol v avtu sediš.

drugač pa zanimiva izkušnja ja...

mac77

Fizikalc
22. avg 2007
4.541
37
48
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Upam da se nikol ne opečeš pri nakupu,...

Ker najmanjši problem je, da te jaz recimo spečem za 5000 jurjev, ti mi poveš da prletiš na dom po denar,
medtem pa si jaz kupim 3 gorile za 500€, sepravi nerabim nobenega poznat oni pa ti razložijo da je avto bil njihov in
da njim razloži v čem je problem, dvomim da bi se ti želel pogovarjat s tremi ukrajinici...
Če se že gremo da bi bil nevem kaki 50kg kategornik,... Tedensko nam gre čez hof med 3 in 5 avtov, vrjami da poznam
100 in 1 svinjarijo, je pa res da se raznih ukrajinških in podobnih uslug nerabim posluževat,... Smo predobri v svojem poslu.

Saj pravim vcasih se ti racunica izide, enkrat bos priletel na mino. In potem
cry12bpy.gif

Nazadnje urejeno:
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.