Avtomobilski nateguni!!!

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

crashednburnt

Majstr
Osebje foruma
20. jul 2007
8.745
434
83
Goriška
www.avtopro.si
Malcom, mislim, da je bilo dovolj.
smile-1.gif

2_cudaki.jpg_1718805835.jpg

mac77

Fizikalc
22. avg 2007
4.541
37
48
Verjemi mi vedno se nekdo najde ki je bolj zajeban kot si ti!
Tudi Barada je mislil da je nevemkaj dokler ni naletel na prave dede
smirk-1.gif

Jaz ti samo povem kako je ce kdo hoce mene nategnit.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik mac77 pravi:
Verjemi mi vedno se nekdo najde ki je bolj zajeban kot si ti!
Tudi Barada je mislil da je nevemkaj dokler ni naletel na prave dede
smirk-1.gif

Jaz ti samo povem kako je ce kdo hoce mene nategnit.

Nespomnim se da bi b. kadarkoli naletel na prave dede,...

Je pa očitno nekdo drug, ko je prišlo do samovžiga Aston Marina, ko smo že pri tem da se take stvari ne dogajajo,...

mac77

Fizikalc
22. avg 2007
4.541
37
48
se pa jaz spomnim.Se skril se je pa policaje klical da so ga prisli resit.
Oni z Astonom pa je taki mutibaric kot ti
smirk-1.gif

Nazadnje urejeno:

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Vaginko, a ti se drgač s takimi čefurskimi posli ubadaš? Malo z avti prekupčuješ pa to?
Če je tako, si pač naletu na enga seb podobnega.
A je imel prodajalec BMWja?
A to je bil tisti sestanek , k i si ga zadnjič omenu? Hehe....avtokšeftarji....

en dan me ni pa taka gužva. Pa gremo po vrsti!
Jaz nimam državnega šihta in si delo pač poiščem! Eni moramo za denar delat! Ne ne nisem diler za avti, se pa na zadeve spoznam!
evil.gif

Sestanek zadnjič je bil čisto z drugo osebo! Bil je z zelo znanim slovencem!

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Saj pravim. Taki in podobni vaginkoti prekupčujejo in nategujejo poštene delavce in poštene ljudi. Kitajce evropejce itd....to vse so čefurska posla.
Ni nategator tisti, ki kupi ali proda. Nategator je tisti ki samo PREproda. In to dela vaginalček.

Pa koga sem jaz nategnil? Hoteli so mene in ne jaz njih! Malo preberi kaj je sploh napisano!
bonk.gif

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
To je samo razmišljanje na splošno stanje v državi... Na žalost mati in Bruselj bolj podpirata slednjo varijanto kot pa normalne družine. Žal. Emancipacija pa to...
Sicer imaš pa čas, da takole iščeš po forumu stare poste
grims-1.gif

Sedaj vidim kam odteka denar...

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
A pol praviš vaginče, da si ti zelo pomembna oseba, ki hodiš na sestanke s znanim slovencem? WIP?
A je ta znana oseba Damjan Murko?

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Citat:
A pol praviš vaginče, da si ti zelo pomembna oseba, ki hodiš na sestanke s znnim slovencem? WIP?
A je ta znana oseba Damjan Murko?

Kje pa sem rekel da sem jaz znana oseba?
confused-1.gif
In ne niti slučajno to ni bil murko! Ne vrtaj ker ne napišem!
Raje poglej v čvek sem odprl temo samo zate!
evil.gif

naliM

Majstr
26. sep 2007
1.394
231
63
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:

Nečesar česar nemoreš dokazat (torej kdo je zbil km, oz. da teh 50k km ni delal števec), in vseeno nekoga obtožiš, je tut
nelegalno in kaznivo. Jaz recimo da me obtožiš česa takega in zato nimaš trdih dokazov, se vsedem na lettalo oin grem na dopust.

Avto od žene se ti pa zaleti v vrtec od tvojega otroka. (recimo da bi imel tako moč in vpliv, bi to bil moj "prijem")

Tolko o tem kdo kako odnese kakšen gobec...

Vsem je dobro znano, da so najhujši avto nateguni tudi največji barabini in eden ki te bo pošteno zvil pri kvaliteti avta, s
takim nočeš met nobenega posla.

To govorim z izkušenj kolega, ki je klical modela nazaj in mu pošiljal mater v 3 krasne ker mu je ven pobral rezervno kolo, prvo pomoč ipd, pol so mu pa vžgali avto in kombi.

Brez skrbi da če te kdo hoče, te bo našel v temi tako, da ne boš vedel od koga si jih fasal. Sploh, če je kandidatov, katerim si nafriziral avto, več.
Potrpežljivost je v takih primerih orodje na strani oškodovanega in na tvojem mestu ne bi spal mirno...

LP,

Milan

naliM

Majstr
26. sep 2007
1.394
231
63
Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
Vas je pa spet lepo vložo
smile-1.gif

Glede na število bolnikov na prostosti se ne bi čudil, da jih določen odstotek razmišlja, da so nedotakljivi.
Žal sem imel eno tako izkušnjo par let nazaj, ko sem bil eden od 'oškodovancev' obrtnika. Sam sem zadevo reševal mirno, a vztrajno (zeloo potrpežljivo in zeloooooo vztrajno
smile-1.gif
), ter na koncu brez groženj dosegel svoje.
Za šolanje so tako ali drugače poskrbeli drugi upniki, ki so bili manj potrpežljivi.
10.gif

LP,

Milan

zmerni_radikalec

Fizikalc
5. apr 2008
1.301
33
48
40
Nekje v naši ljubi kokoški
Take nategunske barabe vedno iščejo opravičila za svoje nečedne posle. "Če se pusti nategnit si to tudi zasluži."
bonk.gif

In take nategunske barabe imajo potem največji gobec kako je svet nepravičen. Samo tiho bodi če si sam takšen...

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Citat:
Če kupiš avto od nekoga, ki nujno rabi denar in ga kar takega prodaš za jurja več, nisi nikogar nategnil.
Kako to da ne? Nategnu si unga, ki ti je ta avto prodal. In kaj je bolj nategatorsko, kot to, da tistemu, ki nekaj prodaja, ker krvavo rabi denar, plačaš manj kot je vredno. Pol pa še tistega nategneš, ki ta avto od tebe po dražji ceni kupi. To ni plemenito delo. Čisti nateg poštenih ljudi.
Čefurska posla.
Alojz ,daj jim kakšno vzgojno, mulariji nevzgojeni
evil.gif

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
verjetno samo če ji plačaš........

pa vaginko za kakšen dovolj spodoben denar v javni upravi je treba imet izobrazbo in delovno dobo...

seveda pa verjamem, da se ukvarjaš z vsem živim, kot damjan murko oba sta podobna šalabajzerja.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
a veš, bom uporabil besede enega uporabnika, ki ga zelo cenim, malo sem sicer preuredil sam boš tut ti razumel!
Ti si lahko, to kar sem si ustvaril, samo narišeš!

Nazadnje urejeno:
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.