Avtomobilski nateguni!!!

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Mu ne bo potegnilo
tongue-1.gif
, ps večkrat mu je potrebno povedati...

Nikjer v zakonu ne piše da nesmeš zbijat kilometrov svojemu avtu. Ko avto kupim, lahko na njem delam kajčem,
pa če prodam avto ko je na števcu MINUS 100k km, torej da še morejo naredit 100k km, da ma avto 0 prevoženih
cool-1.gif

ja pač prodam, očitnost sem dovolj sposoben da kupca prepričam v nakup. In točno ta talent prepričevanja pri meni zna stat
nekaj dnarja,... Lahko ti pa prodam avto, brez da kilometre zbijem, pa ti enostavno vse štiri erbege vun pojemljem, lučko sprogramiramo
da se za 3 sekunde ob kontaktu vklopi, in je to to. Avto dobiš po nižji ceni, jaz pa si moje delo plačam z prodanimi erbegi preko bolhe,...
Lahko pa ti oboje smestim, pa dobiš avto napol zastonj.
Saj u bistvu čist prav poveš.
Tukajšnji prekupčevalci se pač bojijo, da bo njih nekdo z prevrtavanjem števca "nategnu" čeprav oni z prekupčevanjem počnejo isto sranje. Nategujejo.

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
In potem jez to kot ekspert ugotovim, se čez eno uro pripeljem nazaj in zahtevam denar nazaj oz. te vzgojno še malo
10.gif
potem pa še tožim...
Ker pa sem razpizden do amena plačam oglase v vseh večjih SLO cajtengih, da si ti nategun in da naj folk ne kupuje avte pri tebi...

Sorry, ampak take kot si ti bi po hitrem postopku spokal preko Kolpe (ker sem nekako prepričan da spadaš med "braæu")
Porka mast, a res ne znate drucga kot goljufat vse okrog sebe? Vam je to "way of living", mislite da ste kul? Prej neki izmečki družbe...

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.693
556
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Porka mast, a res ne znate drucga kot goljufat vse okrog sebe?
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Evo,
pa da še en kleni domorodec doda svoj gnev...
Naj povem, da sem poročen 10 let, imam 3 otroke, najmlajša bo napolnila 1 leto. Z ženo resno razmišljava, da bi se ločila in to iz čistega ekonomskega vidika:
-samohranilka dobi višji otroški dodatek neglede na dohodek
-samohranilka je na prednostni listi za vrtec, ne glede na dohodek
-samohranilk pol toliko ne mobingirajo v službi kot poročenih mamic
-samohranilka... ne glede na dohodek...

sprasujem se.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Evrokrat pravi:
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Porka mast, a res ne znate drucga kot goljufat vse okrog sebe?
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Evo,
pa da še en kleni domorodec doda svoj gnev...
Naj povem, da sem poročen 10 let, imam 3 otroke, najmlajša bo napolnila 1 leto. Z ženo resno razmišljava, da bi se ločila in to iz čistega ekonomskega vidika:
-samohranilka dobi višji otroški dodatek neglede na dohodek
-samohranilka je na prednostni listi za vrtec, ne glede na dohodek
-samohranilk pol toliko ne mobingirajo v službi kot poročenih mamic
-samohranilka... ne glede na dohodek...

sprasujem se.gif

Taki so mi še pa njamnj smiselni, prvo se ženijo, pol pa ločujejo. Kaj so pa prej mislili?

Iz istega vidika sestra ni poročena. To pa noben nemore rečt da je goljufija,...
evil.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
In potem jez to kot ekspert ugotovim, se čez eno uro pripeljem nazaj in zahtevam denar nazaj oz. te vzgojno še malo
10.gif
potem pa še tožim...

Slabi ekspert ki to ugotovi po eni uri, ko ga že ima v lastništvu,... 4 člen kupoprodajne: videno/kupljeno,...

Citat:
Uporabnik Roberto pravi:

Ker pa sem razpizden do amena plačam oglase v vseh večjih SLO cajtengih, da si ti nategun in da naj folk ne kupuje avte pri tebi...

jaz si pa za 24,5€ odprem nov s.p., pri taprvem pa skličem stečaj...

Če že v osnovi ne prodajam preko kr neke firme ki je samo na papirju,...

nategator & storitve s.p.

Nazadnje urejeno:

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:

Sorry, ampak take kot si ti bi po hitrem postopku spokal preko Kolpe (ker sem nekako prepričan da spadaš med "braæu")

Men se zdi da ni.

Čeprav poznam tudi hrvate z imenom Luka.
evil.gif

Nazadnje uredil moderator:

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.001
10.753
113
kod Džej-Zija
Ampak od člena videno/kupljeno je še vedno močnejši člen iz obligacijskega zakonika o skritih napakah. Če torej uspe kupec tebi dokazati, da si ga s kilometri nategnil, si za to kazensko in odškodninsko odgovoren. Torej to JE goljufija.

kihko

Pripravnik
15. sep 2007
474
0
16
Eh, brez veze, temu se precej enostavno izogneš. Pač ne kupuješ avtomobilov na napačni strani Trojan.
grin1.gif

B81

22. jul 2007
36.944
10.505
113
Vsak kmet (ki je malo trgovca) zna bolje prodat. pa gremo v mesto. Fantje služijo. Kam še gremo?

K tebi bi mogli prit, ker ti pa ne znaš nič. Ti nimaš pojma o ničemer. Zdaj pa res tale tvoja rampa pride do izraza. Te bi bi lahko dali titulo RAMPA.

BTW: Od komerciale/prodaje je odvisen obstoj čisto vsake firme, ker vsi znajo naredit, prodaja je problem. Če bi bli na takih delovnih mestih taki, kot si ti, bi zdaj že z lesenimi žlicami jedli.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Poba ni problem prodaja, problem je PREprodaja
Citat:
K tebi bi mogli prit, ker ti pa ne znaš nič. Ti nimaš pojma o ničemer.
OK, pol pa ti zdaj tukaj naštej vse kaj znaš ti in vse o čemer imaš tolko pojma! Bo dolg spisek? No le začni takoj, če je res tako veliko tega tvojga znanja, da ne bo prej šihta konc..
No Denis zna:
1: Klobasat.....
....nadaljuj
2.......

markoman

Fizikalc
19. avg 2007
2.574
17
38
se ne strinjam. tudi pri nas na štajerskem in v širši okolici se da kupit čisto vredu rabljen avto. tako da ne vseh v isti koš metat. meni so na mojem en dan preden sem avto prevzel celo menjali sklopko, ker so vedeli, da dolgo ne bo več zdržala. avto sem kupil na ptuju, nižjega cenovnega razreda - punto.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.001
10.753
113
kod Džej-Zija
Imaš srečo. Večina zgodb o nategih pri nakupu rabljenega avtomobila izhaja iz štajerskega konca, bolj natančno iz celjskega območja.

B81

22. jul 2007
36.944
10.505
113
Kolkor vidim tvoje vedno negativno nastrojeno mišljenje o vsem, kar se dogaja, dobim občutek, da ne veš nič.
Ker pritožujejo se nad stvarmi le tisti, ki se niso sposobni prilagodit/asimilirat situaciji. In ti si eden takih.
Nezanesljiv, trd ko kamen, brezvezen.

/me off.

P.S. Softi ima vsak nek način pregovarjanja, ti pa še niti tega nimaš.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Razlika med mano in teboj je ta, da se ti vtakneš v vsako debato neglede al se strinjaš z napisanim al se pa ne. Jaz se v debate kjer se strinjam ne vtikam. Kar je res, je pač res. Če nekdo kaj reče in če to drži, mu ne rabim jaz kimat in smeške popat. Jaz se oglasim v tiste debate, kjer najbolj vsi v temo brcate, pol pa ti misliš, da se nikol ne strinjam. Nekdo pač mora povedat da govoriš neumnosti in da ga serješ. Kaj pa maš za debatirat če nekdo reče da je 2+2=4? Vi iz tega preprostega računa naklofate par strani na forumu, pa čeprav eno in isto vsi lapate. Samo da se vsi strinjate in se pametne delate, ko govorite, ja, res je2+2=4. Pol pa vsi ponavljate ta preprost račun do nezavesti.

No, dej hitro zčni naštevat v kaj vse se ti zastopiš in kaj vse znaš naredit! Ura teče.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Ampak od člena videno/kupljeno je še vedno močnejši člen iz obligacijskega zakonika o skritih napakah. Če torej uspe kupec tebi dokazati, da si ga s kilometri nategnil, si za to kazensko in odškodninsko odgovoren. Torej to JE goljufija.

Te pa mi dokaži da sem vedel za skrito napako.

Pol pa še dokaži da te nisem opozoril nanjo.

Pol pa še toži firmo, ki obstaja na papirju, jaz sem pa tam bil samo preko študentske napotnice, pa boš videl kam boš prišel...
Če boš pa še več lajal, pa še avta več nebo na hofu naslednje jutro.

Nazadnje urejeno:

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.001
10.753
113
kod Džej-Zija
Kako se ti trudiš en žešæi lopov izpast.
hysterical-1.gif
V osnovi se to da, v pogodbo se da tudi vriniti vrstico o garantiranju originalnih kilometrov. Pa še davčni te lahko prijavim, da preverijo, kdo je res tisto napotnico uporabljal. Je pa res, da naša predraga država bolj podpira takele (kvazi)kriminalce in nategune kot poštene ljudi.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.