Citat:
Uporabnik softi pravi:
aha..zato je nov 7700, obnovljen pa 3300...
zlato ohišje
Citat:
Uporabnik bakugan pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
aha..zato je nov 7700, obnovljen pa 3300...
zlato ohišje
Kaj priznava zavarovalnica, če lahko še enkrat vprašam?
Citat:
Uporabnik softi pravi:
ker zobniki se ne obrabijo..
pa dej preber mal kaj pišeš
Citat:
Uporabnik CLIO15 pravi:
Ja pa kaj , ti bi itaq hotel imeti novi avto pa še babo ker je stara neuporabna od šoka ki ga je doživela.
A to se da?Citat:
Uporabnik CLIO15 pravi:
Ja pa kaj , ti bi itaq hotel imeti novi avto pa še babo ker je stara neuporabna od šoka ki ga je doživela .
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
Zakaj bi pa bil jaz [cenzura], ce nisem menjal olja v avtomatiku? meni lepo gladko dol visi kaj bo z menjalnikom ko bom avto prodal tebi...zato pa kupujes rabljenega, pac s tem pride tudi riziko...nismo vsi na avto tako navezani kot ti...jaz se z njim vozim, naredim to kar morem da mi sluzi in konec...
po tvoje bi pa mogo avto rihtat za onega ko ga bo kasneje kupo...LOL o je sele debilno...kupi novega pa rihtaj kak ves in znas
Citat:
Uporabnik softi pravi:
uradno je bil menjalnik uradno vzdrževan, a je crknil.
neuradno bi menjal uradno olje, pa bi delal.
nemenjavo je predpisal proizvajalec vozila. proizvajalec menjalnika ne pove nič.
če je avtofabrka v napsrotju s menjalnik maherjem, potem naj plača.
Citat:
Uporabnik sixpower pravi:
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
Zakaj bi pa bil jaz [cenzura], ce nisem menjal olja v avtomatiku? meni lepo gladko dol visi kaj bo z menjalnikom ko bom avto prodal tebi...zato pa kupujes rabljenega, pac s tem pride tudi riziko...nismo vsi na avto tako navezani kot ti...jaz se z njim vozim, naredim to kar morem da mi sluzi in konec...
po tvoje bi pa mogo avto rihtat za onega ko ga bo kasneje kupo...LOL o je sele debilno...kupi novega pa rihtaj kak ves in znas
Ah! Pa saj avto vzdržujež zaradi sebe, da ti bo čimdlje dobro dela brez nepotrebnih dodatnih nepredvidenih stroškov!
In ja! Tudi jaz imam avto, da se z njim vozim in naredim to kar moram, da mi služi (sem pač spada tudi menjava olja v menjalniku!!) in konec. Tu ne gre za neko navezanost ampak samo za eno čisto osnovno odgovornost do stvari, ki jih imam, neglede ali gre za avto, računalnik, pralni stroj, oblačila...sem pač tako vzgojen, da pazim na svoje stvari, da dolgo zdržijo. Sem pa zaradi tega res zelo slab potrošnik to pa ni dobro, saj kapitalizem in gospodarstvo potrebuje čimveč takih, kot si tiHVALA!