Avto za jurja

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83

Glede na to iz katere regije je avto, ne bi bil prav nič presenečen, če je tisti otroški sedež postavljen tja samo za prodajo in ima v resnici 260.000 prevoženih kilometrov od tega 2000.000 za prevoz gradbenega materiala... navsezadnje si sam pisal kako je treba prodajati avtomobile.
grims-1.gif

P.s. Pa olje je bilo verjetno menjano nazadnje, ko je bil avto še v garanciji...
grin1.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Eh, sej se vidi, če je bil sedež samo enkrat gor ali daljši čas. Je pa res sumljive barve, sploh ne vem če je v redni prodaji bil take barve.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Thrivial pravi:

Glede na to iz katere regije je avto, ne bi bil prav nič presenečen, če je tisti otroški sedež postavljen tja samo za prodajo in ima v resnici 260.000 prevoženih kilometrov od tega 2000.000 za prevoz gradbenega materiala... navsezadnje si sam pisal kako je treba prodajati avtomobile.
grims-1.gif

P.s. Pa olje je bilo verjetno menjano nazadnje, ko je bil avto še v garanciji...
grin1.gif

Poznam prodajalca, super ded.

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Tako kot si rekel... Voznikov sedež zelo obrabljen, RT oprema je imela šipe in špegle na štrom, tale jih pač nima. Prav tako meglenke, ki jih ni. Pa polico pod stropom...

Tale ima od oka 260000 km + in ni prvi lastnik...

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Avta drugače nisem imel namena ocenjevati, samo malcoma malo prcam zaradi esejev z nasveti o "pravilni" uporabi avtomobila...
smile-1.gif

Po barvi bi pa res rekel, da je bil službeni kakšnega ADACa ali Vegrada...
grin1.gif

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Æe je govora o oranžnem kangooju....dvomim, da je bil avto kot prevoz gradbenega materijala. Je preveč ohranjen. Ponavadi so pri takih stranice vse popraskane, da se komaj še barva karoserije prepozna. Edino če je bil na novo preštrihan....pa tudi če je bil, je premalo denarja, da bi zaradi tega delal zdrahe.
Pač, prideš, pogledaš, se zapelješ, še enkrat pogledaš in če je vse v mejah normale, colaš .

model1a

Fizikalc
14. dec 2008
1.204
45
48
Poglej še za Mitsubishi carismo.... dober stroj, 1.6 je neproblematičen in ne porabi veliko (lastna izkušnja, avto prodal, ko je mel 270 000 km, pa je še vedno bil tip-top) nezahteven za vzdrževanje (če si sam malo mehanika je servis smešno poceni), velik prtljažnik.... nastavljene cene za letnik '99-'00 so okoli 1300 EUR... če malo zglihaš gre komot za jurja
smile-1.gif

LP

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Za moje pojme je to predrago za avto brez opreme (ok, skoraj brez). Poleg tega je notri 1,4 motor s 60 konji, ki "slovi" po tem, da je že v HB izvedbi len, hkrati pa zelo žejen, v karavanu je to najbrž še bolj izrazito. Dodaten minus je (vsaj zame) lokacija prodajalca. Plusi: prvi lastnik, videti je lepo ohranjen.
A iščeš karavana?

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Saj sem tudi sam skeptičen glede konjev.

Karavana sem dal ženi, ampak včasih je treba kaj pripeljati. V uporabi imam skoraj novo corso pa sem včeraj komaj dal v prrtljažnik tavelko štemarco.
tongue-1.gif
Pa še nikamor ne gre, četudi ima 90KM.

Jeba, ko si navajen na malo več prostora.

Kangooji so (po moje) za ta denar zgonjeni.

Pa saj ne vem, kaj bi rad.
crazy1.gif

Še najbolj se nagibam h kakemu cliu ali puntu, čeprav drugega kot nemca nisem imel že ene 10 let...

strasni

Pripravnik
16. mar 2011
103
5
18
Kaj pa ima lokacija veze z avtom?
Mislim da najdeš v LJ čisto enako, če ne več dilerjev/okvirjev, ki ti jočejo nekaj podturit.
Tako da lokacija je minus samo če se moraš 2 uri vozit za en avto pogledat, drugače...

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.381
178
63
38
Če kdo rabi avto za male pare, sicer čisto brez opreme.
grin1.gif

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4894390&show=1

Prodaja kolega, avto od nekdaj v familiji, redno servisiran. Nove zavore, nove gume, rja je bila popravljena. Kilometri 100% realni. Cena bo verjetno ob ogledu malo nižja.
smile-1.gif

Sicer za Patriota verjetno ne pride v poštev, če pa kdo drug rabi, se pa s tem ne bo nategnil.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Ma tud kaj takega bi kupil za enčas.

Sam bi moral pobrat tisto ven iz prtljažnika, ker še gajbe pira ne moreš postavt not.
evil.gif

Pa 3 vrata in otroški sedež zadaj je top kombinacija.
tongue-1.gif