Avstrijski POLICAJI

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
Tudi sam pričakujem kazen iz Nemčije, na omejitvi 80 sem peljal približno 100 (po števcu) in me je pobliskal... sicer hitra cesta, ki pa je imela na viaduktu takšno omejitev. Koliko € lahko pričakujem in koliko časa traja da dobiš pošto domov?

Ampak, da meni pošljejo kazen v nemščini, ki razumem samo trinken, essen pa kinder machen, ne bom razumel nič spljoh....
Številka pa znak za Euro je v nemščini enako kot v slovenščini. Tako da boš razumel.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.393
1.259
113
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Ne...

Konvencija, 5 clen, 3 odstavek:

"Kadar obstaja razlog za domnevo, da naslovnik ne
razume jezika, v katerem so pisanja sestavljena, jih je treba ali vsaj njihove pomembne dele prevesti v (enega od) jezik(ov) države članice, na ozemlju katere je naslovnik. Če je organu, ki je izdal pisanja, znano, da naslovnik razume samo neki drug jezik, je treba pisanja ali vsaj njihove pomembne dele prevesti v ta drugi jezik."

Google translate je izpolnil ta pogoj :S

ne, ni. vsaj dokler ne bo znal prevesti v jsno, knjizno slovenscino.
holcarji zahojeni naj kar lepo dajo prevest uradnemu prevajalcu ...

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.653
1.155
113
Titograd
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
Tudi sam pričakujem kazen iz Nemčije, na omejitvi 80 sem peljal približno 100 (po števcu) in me je pobliskal... sicer hitra cesta, ki pa je imela na viaduktu takšno omejitev. Koliko € lahko pričakujem in koliko časa traja da dobiš pošto domov?

Ampak, da meni pošljejo kazen v nemščini, ki razumem samo trinken, essen pa kinder machen, ne bom razumel nič spljoh....
Številka pa znak za Euro je v nemščini enako kot v slovenščini. Tako da boš razumel.

Jaz z mojim neznanjem si lahko tudi mislim, da želijo moj TRR da mi nakažejo xy€
confused-1.gif

Ne vem no, meni je švabščina isto kot finski ali francoski, ne razumem nič..... da pa bom dal iz žepa, pa sploh ne vem zakaj ali komu...... zakaj že?

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.520
790
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik ghibli pravi:
Citat:
Uporabnik hrci pravi:
lahko bi mu v angleščini poslali, ga malo več folka razume kot pa toto skropcalo od jezika

al pa v kitajščini
kitajščino razume še več folka
smirk-1.gif

Sicer malo "offtopic"
smile-1.gif

Kitajscina je mogoce uradni jezik na vecjem podrocju kot anglescina... vsekakor pa se s tem ne strinjam, da kitajscino razume vec ljudi kot anglescino ...

alcyx

Fizikalc
19. jul 2007
2.091
0
36
Bizeljsko
Baje da je bila ena študija, katera je govorila, da na Kitajskem govori več ljudi angleško kot je prebivalcev v ZDA.

ghibli

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
18. sep 2007
2.132
1
38
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik ghibli pravi:
Citat:
Uporabnik hrci pravi:
lahko bi mu v angleščini poslali, ga malo več folka razume kot pa toto skropcalo od jezika

al pa v kitajščini
kitajščino razume še več folka
smirk-1.gif

Sicer malo "offtopic"
smile-1.gif

Kitajscina je mogoce uradni jezik na vecjem podrocju kot anglescina... vsekakor pa se s tem ne strinjam, da kitajscino razume vec ljudi kot anglescino ...

我也說中國

jaz nimam teh težav
grims-1.gif

ghibli

18. sep 2007
2.132
1
38
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Seveda ne, ali ne prihajate Hrvatje tam nekje iz Azije? Ah saj res vi ste iz Perzije!

Franjo je naredil podrobno študijo o tem in pravi, da iz Irana.
Bem ga blesava
a se mu je bilo tolk težko sprijazniti, da smo slovani tako kot srbi al kaj?

sam btw raje slišim to kot teorijo od mojega zemota Plemenitega.
on pravi da ste slovenci pravzaprav benečani.
ok potem ta teorija ne drži za njega, ker je njega naredil "čača iz Like"
hysterical-1.gif

raje sem perzijec kot lah
hysterical-1.gif

gr69

Guru
15. dec 2009
11.664
2.702
113
še v SLO - ampak komaj
A ni "študija" pokazala, da izhajaj(m)o iz etruščanov?

Kar spet pripelje do tega, da prihajamo iz istega konca sveta. (Etruščani naj bi si pritepli iz Lidiji - Mala azija - vsaj po Herodotu).

ghibli

18. sep 2007
2.132
1
38
a to je študija za nas al vas?

mater a zdaj smo kar vsi kinezi al kaj :-D

ghibli

18. sep 2007
2.132
1
38
Plemeniti je zgodovinar 1A.
Sam svoje zgodovine kao ne pozna :-D

17. dec 2010
1.174
0
36
125
Če si pošten, se boš javil na PU in plačal kazen ... če si eden izmed bogatih državljanov slovenije, si boš pa res s tem obrisal rit in se jim smejal ... Tak vsaj tajkuni pri nas delajo ...

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
če ne druga mi je zdaj jasno zakaj noben cigan v sloveniji ni kriv za nič in ne upoštevajo zakonov ... ko pa jim ne napišejo v njihovem jeziku
grin1.gif

Saj njihovo žlobudranje ni uradni jezik pri nas.