kok tebe matra tale škoda... AVP bo dala avto popravit, AVP bo račun plačal in potem AVP od njega to iztrejal, če bo po reglcih.
Sicer pa, ce se bo samo to izcimilo iz te zgodbe, bo sigurno zelo vesel.
SIcer pa... a rabimo še en medijski linč?
Dedc ima 5 otrok, z ženo očitno v težavah... mislim, da zdele rabi en reset dopust v Idriji in potem da zalaufa še enkrat... in vsa tale medijska gonja je spet pretiravanje, ki nima smisla... naj raje preganjajo ustrezne urade, da bojo ustrezno ukrepali. on nima več kej dost narest.
Tista škoda na avtu me še najmanj matra - Tudi ni velika. Že z eno njegovo neizplačano plačo (ko ga ne bo več v službi) se bo pokrila
Veliko bolj me matra tista škoda, ki jo on povzroča s svojimi neumnimi predlogi.
Tisti njegov inkasantski predlog, da bi plačevali kazni za vožnjo za povsem neproblematičnih med 0,2 in 0,5 promil - ter potem sami plačevali vso škodo v primeru če se zgodi nesreča, bo voznike udarila po žepu zagotovo za več miljonov. In jih toliko podaril zavarovalnicam in polnil proračun. Bogve kaj so mu obljubili da poda tak predlog? Tole mi pa že diši po korupciji. Zaradi neke namišljene nevarnosti.
Seveda za njega pa to ne velja, pri njemu policija ne najde pogojev, da bi mu dala pihat. Policija razbitega avtomobila še kot nesrečo ne obravnava.
Na koncu bo pa še iztožil visoko odškodnino, če ga bodo vrgli iz službe, ker pač ni nič napihal. Nabit pa že dopoldan :-(
Ja, za takšne kot je on, rabimo še en medijski linč. Ta si ga zasluži. In tudi na policiji, ki očitno ščiti takšne, bi moral kdo letet.