V posnetku pa ženska pove, da je bila bajta že pred 30 leti na poplavnem območju, pa jim je še danes čudno...Poplave na Kokrici pri Kranju: domačini s kazenskimi ovadbami nad posestvo Brdo | 24ur.com
Posestvo Brdo, sicer prizorišče visokih političnih srečanj, se je znašlo v središču hudega spora z okoliškimi krajani, ki žugajo celo s kazenskimi ovadbami. Razlog za vročo kri so avgustovske poplave. Čeprav voda ni dosegla gradu Brdo in je zalila le brežine jezer ter tribune Nogometne zveze...www.24ur.com
Če bi bila pokošena bi jo prekrilo za čisto pravo zimsko idilo!Sem kar malce razočaran nad količino snega. Tukaj nam je komaj travo pokrilo.
NEW: Private jets getting ready to leave for a ‘Climate Change’ conference in Dubai are frozen on the runway in Munich as 60% of Europe is covered in snow.Minhen 30 cm snega 2. decembra:
Nemška delegacija ni mogla odleteti na konferenco o svetovnem segrevanju zaradi obilice snega (Dubaj, ZAE).
Slo
Savinja
Savinja poplavila hišo, tri podvoze in cesto, sprožili so se trije plazovi | 24ur.com
Obilno deževje in močan veter sta povzročila več težav. Savinja je na območju Mozirja poplavila hišo, na območju Laškega pa tri podvoze in lokalno cesto. Sprožili so se trije zemeljski plazovi. Gasilci so imeli veliko dela tudi zaradi poškodovanih ostrešij, podrtih dreves in zalitih prostorov...www.24ur.com
Segrevanja ni, so zgolj spremembe.Temu se reče vrhunska ironija, kar pa seveda ne pomeni, da podnebnih sprememb ni.
Slaba analiza videa.Kateri reveži so nameravali odleteti v tople kraje ?
Po video sodeč gre za Gulfstream 650
Gulfstream G650/G700/G800 - Wikipedia
en.wikipedia.org
Meni dela.BTW ali vam deluje windy aplikacija - free verzija.
Arso. Letališče Lesce. Drugace pa kakšne fb skupine.Kdo ve oziroma, če obstaja kakšna stran kjer je zabeleženo kdaj konkretno proti koncu leta 2023 september ali kasneje je na Gorenjskem padala toča.
Gre se zato, da so mi na servisu povedali, kar sam sploh nisem opazil, moraš res gledat pod pravim kotom, da gre za manjše udrtine na strehi in haubi od toče. Avto je bil celo zimo več ali manj umazan in tega sploh nisem opazil, sedaj pa so mi svetovali naj čimprej grem na zavarovalnico (imam zavarovano)in dam to čim prej popravit. Najprej sem avto hotel prodat toda sedaj sem se odločil, da ga bom še nekaj časa obdržal zato bi to dal popravit. Na zavarovalnici pa v poročilu zahtevajo dokaj točen okvirni datum kdaj se je to zgodilo. Vem da je bila toča na tem območju zadnji teden v juliju pred tistimi poplavami, toda imam v spominu, da me je enkrat ujela na cesti tudi kasneje tam septembra ali kasneje toda takrat na to sploh nisem obračal pozornosti.