Spet nebluoze.Zakaj pa ne? Ljudje so darovali denar Zajcu, ker mu je poplavala unicila dom. Tisti v katerem je z zeno zivel in je bil njen. Naj uredi njun skupen dom, saj je zato dobil din din. Kar pa ostane pa naj ima za novega.
Ja ni imel lastnega bivalnega prostora, imel je pa dom. Nekje že. Sigurno pa je imel še kakšno stvar tam pri ženi spravljeno. In tudi če ni imel doma, denar se je zbiral za njegov dom, (ne za škodo, ki jo je utrpel) torej ga bo s tem denarjem kupil. Tudi vaši otroci in tudi njihovi partnerji, ki živijo v vaših bajtah imajo dom, čeprav nimajo nobenih nepremičnin v lasti.Spet nebluoze.
V času njegove akcije:
ni imel lastnega bivalnega prostora
je bil z ženo že ločen - celo živel je ločeno! Zakaj bi ji urejeval dom! Za to naj poskrbi tisti predsednik, ki jo drgne.
je bil denar nakazan za OBNOVO NJEGOVEGA! doma - ki ga ni imel
Gasilci - Mengeš - dobijo vsak mesec - obračunsko obdobje - cca 6451 nakazil denarja, v višini 1 856 123,54€.
In na vsakem je namen in razlog. tam kjer manjka ni bil od peka ali NVO-ja, temveč od dobrih Slovencev! Torej, kje so težave? Kaj se sprenevedate.
10% društvu - pa še to je veliko, ostalo njemu.
p.s. a je tole njegova žena. Ima kdo drugo njeno sliko? Nočem še jaz nasankat!
Kdo bi svoji bivši! delal flet? Alo, da čujemo!
Evropska komisija je odobrila izplačilo 100 milijonov evrov predplačila iz solidarnostnega sklada EU-ja za obnovo po avgustovskih poplavah v Sloveniji. Slovenija je skupno zaprosila za 400 milijonov evrov, preostanek bo predvidoma izplačan prihodnje leto.
Toliko je avgusta obljubila Urška von Bruselj in to nima nobene veze s celotno škodo.Bruselj odobril 100-milijonsko izplačilo za odpravo posledic poplav v Sloveniji
Evropska komisija je odobrila izplačilo 100 milijonov evrov predplačila iz solidarnostnega sklada EU-ja za obnovo po avgustovskih poplavah v Sloveniji. Slovenija je skupno zaprosila za 400 milijonov evrov, preostanek bo predvidoma izplačan prihodnje leto.www.rtvslo.si
Potem pernati laže, ko pravi, da je škode za 99999999,9 milijard ?
medtem
Nečlanica, kjer imajo ulice imenovane po zločincu iz ww2, je dobila od EU milijarde.
Na nekem.hrvaskem.portalu sem mislim da videl 200+l/m2Za cetrtek, petek, ponovno kaze na precej dezja
Ah, ugibanje so samo besede, kaj je predsednik rekel - me pač ni bilo na sestanku.ugibaš na ugibanje...brezpredmetno.
p.s. a je tole njegova žena. Ima kdo drugo njeno sliko? Nočem še jaz nasankat!
Kdo bi svoji bivši! delal flet? Alo, da čujemo!