Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Takole pa brez podstavka...
V bistvu je to malo vecji iPhone... Ce bi bil pravi "netbook" s pravim MAC OS-om, bi bil veliko bolj zanimiv... tako pa ...
Ali vsaj iPhonove aplikacije tečejo na iPad-u?
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Takole pa brez podstavka...
V bistvu je to malo vecji iPhone... Ce bi bil pravi "netbook" s pravim MAC OS-om, bi bil veliko bolj zanimiv... tako pa ...
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Če bo multitasking kupim, drugače ga pa naj kr majo.
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
nišni produkt
Citat:
Uporabnik Jernej pravi:
...
iPad je enostavno - brez konkurence. To, da lahko vse delaš že z obstoječimi napravami, tu sploh ni fora. Poleg tega je na to nacepljen še fenomenalen, zatikanja prost, life-like vmesnik, ki ga meni nerazumljivo v vseh teh letih iPhone-a ni uspel nihče skopirat (ja, poznam ostale touchscreen naprave in ne, nikjer ni zadeva tako dobro izvedena).
...
Citat:
Uporabnik PIC pravi:
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Če bo multitasking kupim, drugače ga pa naj kr majo.
Bos pocakal na 2nd?
There's no multitasking at all. It's a real disappointment. All this power and very little you can do with it at once. No multitasking means no streaming Pandora when you're working in Pages... you can figure it out. It's a real setback for this device.
LP,
PIC
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Mi pokažeš cenejši tablet če ja ta precenjen? Pa da ima multi-touch in da se ga da upravljati samo z prsti, torej brez nekega odurnega stylusa. Pa avtonomija baterije naj bo vsaj 10 ur, kupim takoj.
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Mi pokažeš cenejši tablet če ja ta precenjen? Pa da ima multi-touch in da se ga da upravljati samo z prsti, torej brez nekega odurnega stylusa. Pa avtonomija baterije naj bo vsaj 10 ur, kupim takoj.
Kaj ti pomaga, da je poceni, ko je pa neuporaben?
Pravi tabletni računalniki (ne napihnjeni telefoni) so res (pre)dragi, ampak so vsaj uporabni. Upam, da se bo našel nekdo, ki bo naredil tablet PC z zmogljivostjo običajnega netbooka - v sedanje tablete tlačijo vse od DVD pogona naprej.
Če je mogoče narediti uporaben netbook za 350 EUR, bi uporaben nettablet ne smel stati več kot 500 EUR - (oz. 700 EUR, če je od Appla).
550€. In neprimerljivo večja uporabnost.Citat:
Uporabnik cizy pravi: