Apple iPad 2

alpek

Pripravnik
15. avg 2007
914
3
18
Citat:
Uporabnik Viky pravi:
iPad kupljen v ZDA, velja garancija povsod, tudi pri nas. Ne moraš pa potem zavarovanja kupiti v SLO, ker ti ga dajo samo če kupiš tudi iPad.

Kakšnega zavarovanja? Hvala za odgovore.

Pa še eno vprašanje. Ali bom lahko z ipadom urejal excelove datoteke. V bistvu imam za službo eno predlogo računa v excelu, ki jo moram odpreti, vstaviti podatke in natisniti za stranko. Bo to šlo na Ipadu (razen tiskanja)? Datoteko imam na dropboxu.

Jurij

Pripravnik
22. sep 2007
821
0
16
Če kupiš ustrezen program, ja, sam sistem pa pozna samo branje Excel, pa še to jih zna čudno popačit. Numbers stane 8€, bolj ali manj uspešno hendla Excel datoteke, za zdaj sem opazil, da mi je v enem dokumentu prikazoval skrita polja in ko sem datoteko shranil so polja ostala prikazana.
Tiskanje preko iPada tudi gre, če imaš tiskalnik z AirPrintom brez težav, če ne dobiš programček za Windowse, ki ti tvoj navadni tiskalnik predstavi kot AirPrint, s tem da moraš imet vžgan računalnik.

Viky

1600. registrirani uporabnik
27. okt 2007
747
0
16
42
V iStoru lahko vzameš tudi zavarovanje, v primeru da ti pade na tla ipd., tako nekako kot kasko. Samo moraš napravo kupiti tam. exelove datoteke lahko noramalno gledaš, pa tiskat tut, če imaš tiskalnik na mreži

Viky

1600. registrirani uporabnik
27. okt 2007
747
0
16
42
Meni so rekli v iStoru u City Parku, da garancija velja in še povedal mi je pooblaščen servis in je reku, da ga lahko kar k njim pripeljem in da ne bo problema.

Karakala

Fizikalc
3. okt 2007
2.394
59
48
Republika Prlekija
Kako dolgo se vam polni prazna baterija? nikjer nisem našel info o času polnjenja....
smile-1.gif

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.200
3.825
113
Polni se kar dolgo. Ne vem točno ker ne gledam zraven kdaj bo poln, vsekakor pa vsaj par ur (več kot recimo mobiteli)

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.200
3.825
113
Citat:
Uporabnik Karakala pravi:
Katere uporabne programe imate na svojem Ipadu?

Za resno delo nobenih, ker je vseeno to predvsem igrača. Obstajajo sicer Pages (kao Word), Numbers (kot excel) in še nakateri, ki pa so plačljivi. Še najbolj pride prav mail in pa safari.

Raznih zabavnih zadev je pa ko listja in trave, od raznih vremenskih, bralnih, informacijskih itd...

Lorus

Pripravnik
3. sep 2007
410
0
16
ljubljana
Če koga zanima ...

Jutri ima Mercator Tehnika 10% popusta na vse izdelke ...

Tudi iPad2 in če imaš Mercator Pika ga lahko kupiš brez obresti na max 24 obrokov ...

guardy

Guru
3. avg 2007
8.516
1.109
113
Obišči stran
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
iStore je v lastnistvu FMC... Ta pa je povezan s Pro Servisom... Od njih pa sem dobil glede garancije za iPhone en odgovor... Uradni Apple odgovor pa je bil drugacen...

Zađeva se nahaja tukaj >> http://www.jabuk.si/pbb/viewtopic.php?p=242391#242391

Podobni pogoji veljajo tudi za iPad... Za racunalnike pa velja world wide garancija...

Klical na EPL servis z vprašanjem: ali se pri vas lahko servisira ipad kupljen v Ameriki?

Odgovor: DA

Vprašanje: Ali potrebujem račun?

Odgovor: Lahko, ni pa potreben

Ergo?

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.511
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Potem se je spremenilo... Zadnjic na otvoritvi EPL stacune je bilo receno, da za iOhone in iPad veljajo posebni pogoji... Za MacBook-e, iMac-e, Mac Pro-je in ostalo pa velja worldwide garancija...

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36
Hvala!

Ja, imam rad mir v kaselcu in je tole nalepljeno:
1350986-Nalepka.jpg

Priponke

• 1350986-Nalepka.jpg
    1350986-Nalepka.jpg
    23,5 KB · Ogledi: 249

matt

yeeeehaaaaw
20. jul 2007
866
0
16
Ob natančno točnem času!!!!

Perfect timing
smile-1.gif

Drugo je ali imajo artikle na zalogi....

Nazadnje urejeno:

NekdoK

Guru
17. jun 2008
4.227
774
113
EU
Citat:
Uporabnik matt pravi:
Drugo je ali imajo artikle na zalogi....

Če nimajo dovolj produktov na zalogi (to pomeni, da ne zmanjkajo takoj, ko odprejo vrata trgovine), bi jih lahko konkurenčno podjetje tožilo zaradi nelojalne konkurence
10.gif