Apple iPad 2

NekdoK

Guru
17. jun 2008
4.227
774
113
EU
Drži, izrecno ne, verjetno pa je vključen v ponudbo, ampak se strinjam, da bi (podjetnik) težko sestavil tožbo zgolj na podlagi iPada ...

... gre pa tudi zato, da na ta način privabljajo kupce in če na ta dan ključni produkti te tehnične trgovine nimajo popusta ter niso na voljo v zadostnih količinah, torej da ko kupec pride tja, praktično nima skorajda nič na voljo (prazne police, dražje zadeve nimajo popusta ipd.), je to morda že podlaga za tožbo.

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Tale alter.si bi pa vsi samo še tožli. Pogledaš tem o Bobu, samo teženje. A ni lajf že dost sam po sebi zakompliciran?

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Mater, katerokoli temo odprem, samo še inšpekcije, tožbe, robo nazaj... Že res, da je polna luna, sam vseeno noooo, dejte mal zraka udihnit, da ne bo koga kap od teh sodb in pravičništva.

A sem na angelskem forumu?

NekdoK

Guru
17. jun 2008
4.227
774
113
EU
Kot rečeno, posameznik ne more tožiti, toži lahko samo podjetje, ki meni da se konkurenčno podjetje poslužuje nelojalne konkurence (npr. če bi recimo nekdo oglaševal nekaj neresničnega samo zato, da bi kupce privabil v trgovino, da lahko potem kupijo kaj drugega) ...

... sam pa itak ne kupujem Applovih produktov, tako da sem že v štartu izključen
uf-1.gif

matt

yeeeehaaaaw
20. jul 2007
866
0
16
Če bi kdo jutri kupoval...

V Merkator tehniki v LJ imajo 22 kosov določenega tipa na zalogi. In ja, velja -10%. Preverjeno danes, po telefonu še pred zaprtjem štacune.

LPM;

alpek

Pripravnik
15. avg 2007
914
3
18
Sej vem, da se sliši patetično, ampak od zgornje številke lahko odštejete -1, ker je pravkar končal v mojem nakupovalnem vozičku. Z odštetimi 10%.

alpek

Pripravnik
15. avg 2007
914
3
18
Ja zgleda, da je to v naglici delal en šalabajzer in je kar kopiral prejšnjo akcijo, ki pa je bila v sredo.

Na tej strani zgleda prav napisano. No, bistveno je itak, kaj ti pokaže v košarici.

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.200
3.825
113
Mercator ima to akcijo skoraj vsaka 2 tedna. Na ta način sem kupil iPAD-a in ni bilo nobenih problemov. Edino kar je je to da so 16GB Wifi verzije precej hitro pobrali (ker so pač najcenejši)

jernejd

Majstr
2. sep 2007
1.328
153
63
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Odvisno od tega, kolikos podatkov mislis prenesti...

Ce je pogoj Mobitel in ti recimo zadostuje 500MB, potem lahko vzames 500MB interneta za dodatnih 9€ (skupaj torej 12,99€) ali 1GB za dodatnih 12€ (skupaj torej 15,99€). Ce rabis 1GB, potem je vsekakor dokaj majhen skok na Instant Internet, kjer za 19€ dobis 5GB
smile-1.gif

Preveri, ce ima Tusmobil dobro pokrite lokacije, kjer ga bos uproabljal... Ce je zadovoljiva pokritost, potem raje svetujem paket Tusmobil 0 (brez narocnine) in dodan 1GB mobilnega internet za 5€ mesecno...

Jutri bo Si.mobil predstavil novosti... in to bo po vsej verjetnosti nov virutalni operater Bob ... Mogoce bo prinesel kaj zanimivega
smile-1.gif
...

Tole pri Mobitelu je vsekakor zanimivo, a kaj ko ne dopuščajo možnosti, da ti po dosegu kvote blokirajo internet, temveč ti potem zaračunajo dodatne bitke, kar te slej ko prej stane vsaj nekaj deset evrov
wink-1.gif
. Jaz imam trenutno Tuševo kartico in me stane 1EUR na dan, ko si pač zaželim internet. Ampak mi gre na živce ugašanje in vklapljanje interneta. Če sem prav razumel, lahko pri Simobilu (podjetje) vzamemo inet na naročnino, 1GB za fiksno ceno in ko dosežem to, potem hitrost pade, plačam pa vsak mesec enako?

Jernej

guardy

Guru
3. avg 2007
8.516
1.109
113
Obišči stran
Vzameš boba na naročnino, dodaš opcijo 1G interneta in te to pride 6€ na mesec. Če prekoračiš dobiš avtomatsko ponovno 1G za 6€ ipd... Hitrost se ne spremeni na nižjo, imajo pa "samo" 7,2Mbps

matt

yeeeehaaaaw
20. jul 2007
866
0
16
Ipad kupljen danes v Merkatorju, poleg shuffla za 40 eur, drugi jabuk pr bajt.

Sledi raziskovanje....

Še izjava kolega, ko sm mu povedal, da je Merkator štacuna kjer dobiš največ popusta za Apple v Sloveniji
evil.gif

[10:52:29] XXhit: ponavadi folk za appla čaka v vrstah pred apple stacuno
[10:52:36] XXhit: nekateri nabavijo robo iz amerike
[10:52:49] XXhit: ampak ti si poseben..ti gres po ipada v mercator :p

LPM;

jernejd

Majstr
2. sep 2007
1.328
153
63
Citat:
Uporabnik guardy pravi:
Vzameš boba na naročnino, dodaš opcijo 1G interneta in te to pride 6€ na mesec. Če prekoračiš dobiš avtomatsko ponovno 1G za 6€ ipd... Hitrost se ne spremeni na nižjo, imajo pa "samo" 7,2Mbps

Hm, jaz bi imel blokado na 1GB, to pa najbrž ne gre, kajneda
wink-1.gif
? Torej je najcenejši "Mobilni internet S", 9 eur na mesec in ko dosežeš kvoto, te odžaga. Moram vprašati, če lahko plačamo za eno leto vnaprej...

Jernej

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik delter333 pravi:
Citat:
Uporabnik badguy777 pravi:
Boljše, da nič več ne komentiraš, ker očitno veš premalo o ipad2 o katerem teče tema
wink-1.gif

Te applove teme večinoma prebiram ker se neznansko zabavam o prebiranju komentarjev v stilu "ko je jaæi"
grims-1.gif

Samo ta pa zmaga simpl, robusten in tudi žaljiv
bonk.gif

In to zaradi kupa plastike, stekla in mal bakra....

Vrjamem. Pa ne samo kup plastike, stekla in bakra ampak tudi kup navdusenosti, intuziazma in predanosti.
Lastil sem in še si naceloma vse od jabuke, pa je edino kaj me odbija je cena... Ampak hej, kdaj so bli pa top produkti poceni?

Vrjamem da da KIA dosti od sebe za ta denar, ampak vseeno je nebos kupil ce je tvoja kupna moc visja.

Ni jabuk zastonj najdrazji in televizije naslednje leto bodo x2, ampak konec dneva barem vem, kam je sel ta xtra dnar.