Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Jst bi si pa sposodil temo, ker me zanima sledeče: ok, vsi navigacijski programi so ful pametni, ti računajo najkrajše relacije, če fališ izvoz zračuna na novo... ni panike, ampak kaj pa recimo da si peš? Obstaja kakšen program, ki bi znal upoštevati avtobuse/podzemno za vodenje po mestu?
Ja, ampak (če je že kdo sprobal) ali zna slučajno naredit routo s pomočjo ostalih prevoznih sredstev, da te recimo ne pelje samo po pločnikih ampak ti recimo predlaga, da greš na metro za n-postaj... Ker ok, za ljubljano ni take panike, samo kaka večja mesta pa znajo biti zanimiva za iskanje poti od točke A do točke B.
No, tudi to je ideja, čeprav javni prevoz je itq ves plačljiv...
Sej to je tisto - čez nekaj mesecev potujem v NY, tam pa ni več taka mala malca priti s točke a do b, če si prvič in imaš malo morje možnosti za prevoz...
V NY ne rabiš ničesar, vse je trotel ziher, ti si samo eno free karto od podzemne vzami pa si označi kje so stvari, ki bi jih rad videl, pa ne boš nič zgrešil. Preverjeno. Narejeno za zabite američane. Z avtom pa tako v mestu nimaš kaj počet, ker ni parkingov, niti garaž. Edino če potuješ ven iz mesta, potem pa tako ne moreš falit, vse navigacije imajo 100% pokritost, vprašanje je le v interfacu, če imaš raje tomtoma, igo, miomap, destinator, navigon, .....
Mene pa zanima, ali obstaja kakšna navigacija, v kateri bi lahko določil recimo za tovornjak višino in težo, in te potem program ne bi peljal po cestah, ki za to niso dovoljene?
Tale garmin navigacija je eno sranje.Ali pa je za to kriva karta Adria route?Napišem neko vas ob mestu Ljubljana in me pelje na neko polje in mi pove,da sem prispel na cilj,nobene hiše nikjer .Grem na Hrvaško vkucam not Kamenjak in me pripelje v center pule med ene bloke ?Da bi našel kak otok na Hrvaškem recimo Pag kje pa .Očitno delam nekaj narobe ker če je to to potem
Pri garminu lahko izbereš vrsto vozila. Koliko pa to vpliva na vodenje, pa ne vem. Se je recimo zgodilo, da me je v Španiji peljal kot tovornjak po eni cesti, 2m široki po nekem gozdu. Sam to je bil apač bližnjica in tretirana kot široka lokalna cesta.
Sicer pa Španija je itak karneki kar se pokritosti tiče. Navadne ceste in mesta lepo, sam industrijske cone pa nič.
ja, mislim da je to zaenkrat pri vseh navigacijskih napravah, da če nastaviš na tovornjak, je mišljeno to, da ti preračuna drugače samo čas (vključene so samo omejitve za hitrost)... Ne vem pa, če ti katera od navigacij omogoča, da nastaviš višino in težo vozila?
Veliko se že prebral na forumu, pa vseeno nisem vsega našel. Zanimam se za nakup Garmina 300 z Adria route in me zanima sledeče. Ima Adria route tudi zemljevide Italije in Avstrije ali samo SLO, HR in BIH?
Vaše mnenje o napravi (kakšnih minusov nisem našel).
Bi mi mogoče priporočali katero drugo
Ja, jst tud mislm tako. Sicer pa kaj ti rabi nastavitev višine in hitrosti, če teh podatkov ni v karti? Potem nima kje prebrat, kolko je na kaki cesti omenjitev.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.