Telefon ja, gmaps na telefonu ja, čim daš pa na AA pa več ne.
- da, očasno se povezava prekineUporablja kdo AAWIRELESS za android auto, kaj težav s tem ? zadeva kaj izgublja signal ?
AAWireless | Wireless Android Auto™ adapter
AAWireless is the world’s first and leading wireless Android Auto™ dongle. ✓ Works out of the box. ✓ Comes with free companion app. ✓ Connects automatically after setup.www.aawireless.io
Koliko sekund pa zadeva potrebuje da se poveže ko zaženeš avto ?aawireless imam od lanskega februarja, dela b.p., nobenih prekinitev
Dela brez problemov.Uporablja kdo AAWIRELESS za android auto, kaj težav s tem ? zadeva kaj izgublja signal ?
AAWireless is the world’s first and leading wireless Android Auto™ dongle. ✓ Works out of the box. ✓ Comes with free companion app. ✓ Connects automatically after setup.www.aawireless.io
Jaz sem lani kupil Carsifi in sem zadovoljen. Prav velikih zamer res nimam in drži vse, kar sem jeseni napisal na blogu.Uporablja kdo AAWIRELESS za android auto, kaj težav s tem ? zadeva kaj izgublja signal ?
super, samo da dela, mene sicer bolj zanima AAWIRELESS, katerega sem danes ravno prejel, bom čez čas poročal kako in kaj zadeva deluje...Jaz sem lani kupil Carsifi in sem zadovoljen. Prav velikih zamer res nimam in drži vse, kar sem jeseni napisal na blogu.
V večini je celo boljše, ker lahko izkoristiš hitro polnjenje telefona in ne to kar pride preko USB ja da komaj stanje baterije vzdržuje..Načeloma (če torej predvidevamo, da deluje kot oglaševano) je zadeva res super. Sedeš v avto, spelješ in infotainment je v Android Auto načinu in že predvaja podkast, navigira ...
Seveda pa se pozna, da porablja baterijo. Če se več voziš, boš marsikatero vožnjo itak priključil na kabel. Ampak za te običajne, krajše vožnje pa je super.
Kaj ni bolje za baterijo, če se počasi polni?V večini je celo boljše, ker lahko izkoristiš hitro polnjenje telefona in ne to kar pride preko USB ja da komaj stanje baterije vzdržuje..
Ja pa ne.Kaj ni bolje za baterijo, če se počasi polni?