A ti se vsakič, ko se vsedeš v avto, zapelješ 500km stran?Če moraš vsakič priklopit na kabel zaradi baterije potem brezžični adapter izgubi pomen.
A ti se vsakič, ko se vsedeš v avto, zapelješ 500km stran?Če moraš vsakič priklopit na kabel zaradi baterije potem brezžični adapter izgubi pomen.
Za uporabo aplikacije Screen2auto je potrebno telefon "rootat". Uporabljam že od prve verzije in venomer deluje brezhibno. V kolikor telefon ni "rootan" pa je možno, da aplikacija ne bo delovala. Po izkušnjah, nekaterim deluje, nekaterim ne. Igra na srečo.Zelo malo je bilo govora o mirroring aplikacijah. Sem jih že nekaj sprobal pa, nobena ni delovala. Nazadnje sem sprobal Screen2auto... vse lepo in prav ko jo v AA odprem mi pokaže vse bližnjice ki jih imam na telefonu ko pa odprem aplikacijo pa, tema. Je kdo to zrcaljenje telefona spravil do uporabnega delovanja? Včasih pač pride prav da ni treba telefona vlačit iz žepa
Ko rootaš telefon ali ti kaj zjebe spletno bančništvo v smislu, da neha delovat?Za uporabo aplikacije Screen2auto je potrebno telefon "rootat". Uporabljam že od prve verzije in venomer deluje brezhibno. V kolikor telefon ni "rootan" pa je možno, da aplikacija ne bo delovala. Po izkušnjah, nekaterim deluje, nekaterim ne. Igra na srečo.
Seveda. Potrebno je instalirati module, ki root popolnoma "skrijejo". Nato bančne aplikacije ponovno delujejo.Ko rootaš telefon ali ti kaj zjebe spletno bančništvo v smislu, da neha delovat?
Greš na XDA forum, izbereš svoj telefon in slediš navodilom...Ko rootaš telefon ali ti kaj zjebe spletno bančništvo v smislu, da neha delovat?
Se upravičujem ,sem dobil odgovor na 11 strani ..Google Assistant še nima možnosti slovenskega jezika..Ali vam deluje slovenski jezik za glasovne ukaze v aplikaciji Google Zemljevidi na Android Avto ..
Meni na telefonu glasovni ukaz v Googlo Zemljevidi prepozna slovenski jezik v Android Avto pa ne..
To se pravi naložim to aplikacijo AA Speech to Text V Android Avto in bo delovalo...Dela, dela
AA Speech to Text - Apps on Google Play
Allows speech recognition for languages that are not supported by Android Auto.play.google.com
Šumnike obvlada v nuloKo to aplikacijo poženeš, ji takoj poveš ciljno destinacijo (recimo "Gostilna pri treh dekletih čebelarkah") v kleni slovenščini. Aplikacija naredi razpoznavo govora in dobljeni rezultat podtakne v iskalni del Google Maps (ali TomTom) in požene navigacijo. To deluje dobro.
Meni pa nikakor ne deluje klicanje (ukaz je <CONTACT ime_kontakta>). Avtor pravi, da ima nekaj težav s tem in še nima rešitve.