Android Auto

komar89

Fizikalc
22. apr 2008
777
195
43
Zelo malo je bilo govora o mirroring aplikacijah. Sem jih že nekaj sprobal pa, nobena ni delovala. Nazadnje sem sprobal Screen2auto... vse lepo in prav ko jo v AA odprem mi pokaže vse bližnjice ki jih imam na telefonu ko pa odprem aplikacijo pa, tema. Je kdo to zrcaljenje telefona spravil do uporabnega delovanja? Včasih pač pride prav da ni treba telefona vlačit iz žepa

alabaster

Pripravnik
28. feb 2008
203
21
18
Screen2auto uporabljam za prikaz Trig. Drajva (leta pišem na trig zakaj ne uredijo, da bo app prilagojen za AA:mad:) na zaslonu avtoradia. AA mi deluje le preko usb in je potrebno najprej priklopiti gsm na avto preko usb, startati drajv na gsm in potem na avtu startati Screen2auto, kjer je notri ikona za drajv, da jo pokaže na zaslonu.

AlBa

Pripravnik
22. sep 2007
140
4
18
Zelo malo je bilo govora o mirroring aplikacijah. Sem jih že nekaj sprobal pa, nobena ni delovala. Nazadnje sem sprobal Screen2auto... vse lepo in prav ko jo v AA odprem mi pokaže vse bližnjice ki jih imam na telefonu ko pa odprem aplikacijo pa, tema. Je kdo to zrcaljenje telefona spravil do uporabnega delovanja? Včasih pač pride prav da ni treba telefona vlačit iz žepa
Za uporabo aplikacije Screen2auto je potrebno telefon "rootat". Uporabljam že od prve verzije in venomer deluje brezhibno. V kolikor telefon ni "rootan" pa je možno, da aplikacija ne bo delovala. Po izkušnjah, nekaterim deluje, nekaterim ne. Igra na srečo.

komar89

Fizikalc
22. apr 2008
777
195
43
Za uporabo aplikacije Screen2auto je potrebno telefon "rootat". Uporabljam že od prve verzije in venomer deluje brezhibno. V kolikor telefon ni "rootan" pa je možno, da aplikacija ne bo delovala. Po izkušnjah, nekaterim deluje, nekaterim ne. Igra na srečo.
Ko rootaš telefon ali ti kaj zjebe spletno bančništvo v smislu, da neha delovat?

kaka

Pripravnik
26. apr 2008
76
0
6
Mene zanima, ali se pri uporabi brezžične povezave Android Auto na telefonu poveča poraba baterije in ali se telefon pregreva? Namreč, pri meni se poraba baterije močno poveča in se telefon pregreva. Uporabljam Googlovo navigacijo in poslušam glas prek aplikacije Spotify. Moja naprava je vmesnik OTTOCAST Wireless-Android-Auto.

krava

Majstr
5. sep 2007
3.666
340
83
www.kacnje.eu
Poraba se kar občutno poveča. Pri meni na Carsifi in s Samsung S21 FE pade baterija približno skoraj 20 % v eni uri. Seveda vmes aktivno deluje navigacija, podkasti ...

Borg

Fizikalc
25. jun 2020
496
-537
28
Odvisno katere aplikacije uporabljaš. Pri nekih navigacijah se ti ne bi smel pregrevat telefon, tudi poraba ni ne vem kako povečana seveda, če to ne gre za uro ali več, če pa zraven uporabljaš še kakšen music stream pa je seveda to čist normalno.
Največja poraba in pregrevanje je pri streaming aplikacijah in igricah, katere pa v avtu verjetno ne uporabljaš.

kaka

Pripravnik
26. apr 2008
76
0
6
Ali vam deluje slovenski jezik za glasovne ukaze v aplikaciji Google Zemljevidi na Android Avto ..
Meni na telefonu glasovni ukaz v Googlo Zemljevidi prepozna slovenski jezik v Android Avto pa ne..

kaka

Pripravnik
26. apr 2008
76
0
6
Ali vam deluje slovenski jezik za glasovne ukaze v aplikaciji Google Zemljevidi na Android Avto ..
Meni na telefonu glasovni ukaz v Googlo Zemljevidi prepozna slovenski jezik v Android Avto pa ne..
Se upravičujem ,sem dobil odgovor na 11 strani ..Google Assistant še nima možnosti slovenskega jezika..

krava

Majstr
5. sep 2007
3.666
340
83
www.kacnje.eu
Ko to aplikacijo poženeš, ji takoj poveš ciljno destinacijo (recimo "Gostilna pri treh dekletih čebelarkah") v kleni slovenščini. Aplikacija naredi razpoznavo govora in dobljeni rezultat podtakne v iskalni del Google Maps (ali TomTom) in požene navigacijo. To deluje dobro.
Meni pa nikakor ne deluje klicanje (ukaz je <CONTACT ime_kontakta>). Avtor pravi, da ima nekaj težav s tem in še nima rešitve.

• Všeč mi je
Reactions: WeWatchingYou

delavec44

Guru
17. dec 2012
2.257
1.512
113
Pa to deluje tudi med premikanjem, če ti drugače blokira tekstovni vnos?

Aplikacijo moraš pognati ročno? Gumb na volanu ali ok google predvidevam da ne dela?

22. jul 2007
13.407
1.659
113
124
Ko to aplikacijo poženeš, ji takoj poveš ciljno destinacijo (recimo "Gostilna pri treh dekletih čebelarkah") v kleni slovenščini. Aplikacija naredi razpoznavo govora in dobljeni rezultat podtakne v iskalni del Google Maps (ali TomTom) in požene navigacijo. To deluje dobro.
Meni pa nikakor ne deluje klicanje (ukaz je <CONTACT ime_kontakta>). Avtor pravi, da ima nekaj težav s tem in še nima rešitve.
Šumnike obvlada v nulo:zmaga: