Po mojem bo Google pripravil svoj widget za vreme. Očitno pa imajo toliko dela s Coolwalkom, da jim ne uspeva slediti časovnicam
Tega (trenutno?) ni več.Pa res ja. V mislih sem imel prej podatek o temperaturi v status baru, torej po novem desno spodaj
No saj ravno zaradi natančnosti, sem razmišljal o tem. Sem pa izhajal iz mojega avta, ki zunanjo temperaturo kaže v števcih in je potem precej smešno, ko je v števcih ena (bolj pravilna) temperatura, na sredinskem zaslonu pa googlova.Mogoče zato, ker nekatere izvedbe zaslonov ne omogočajo hkratnega prikaza obojega in imaš potem vsaj nekaj.
O natančnosti Googlove temperature se bi lahko tudi kakšno reklo.
Tako je. Googlova temperatura je pogosto čisto zgrešena. Že vprašanje, kje dobiva podatke, poleg tega se v avtu premikaš, pa še osvežuje ne prav pogosto. Praktično neuporabno, če ima avto svoj prikaz (in to imajo praktično vsi).google jemlje od kateregakoli že random tujega vremenskega providerja, ki podatke osvežuje, ko jih osvežuje, verjetno na 1 uro
če bi uporabljali arso bi še napol šlo, tako je pa vreme in temperatura v AA čisto bv...
To je težava, ki bi jo naj Google rešil z zadnjim popravkom.Ima še kdo zadnje čase težave z gps lokacijo na zemljevidu ?
Sem opazil, včeraj mi je ves čas iskalo signal gps-a, preveril sem verzijo zemljevida in je bila nameščena ravno tista verzija, ki naj bi odpravila napako ? Danes sem prevozil cca 60 km in zadeva že deluje normalno, kot kaže je sedaj vse ok...To je težava, ki bi jo naj Google rešil z zadnjim popravkom.
Mislim da ne. Pri audiju pa to deluje.A je mogoče spraviti google zemljevid navigacijo na virtualne števce od VW? Sedaj mi kaže sicer puščice in razdaljo kar je ok, bi bilo pa še bolje če bi navigiralo skupaj z zemljevidi.
Če bi jaz malo manj skakal po forumih in rajši prebral kakšno objavo višje, bi bilo tudi bolje.ni več temperature, ravno zato smo govorili o temu
To je zelo dobra zadeva in tudi po hitrem testu deluje precej ok. Ni elegantna rešitev, je pa zelo dober in enostavni zaobvoz za SLO glasovno narekovanje naslovov v Google Maps.Malo bo olajšalo, ko bo Google dodal tudi podporo za slovenščino. Aha - mogoče namig za tiste, ki bi radi vsaj delno glasovno upravljali v slovenščini - AA Speech to Text.