No meni še vedno ne ponudi sygica (imam kupljenega) v AA ???
Tega si naloži: https://aapks.com/apk/sygic/
Meni ne dela!Sem ravnokar prenesel v20.4.11-1555 direkt iz Google Play in nisem v beta programu (je polni). Tudi v opisu novosti je že zavedeno, da sedaj app podpira AA.
Deluje preko AA, samo v free verziji je tiho, kot rit. Če želiš glasovno vodenje in še nekaj cukrov, je treba plačevat naročnino, ki je trenutno okrog 13 evrov na leto.toda, če ne deluje preko AA
Si naredil to?:Kot sem že zgoraj napisal, se ne prikaže. Vse to kar si napisal sem preizkusil imam nastavljeno in je isto, se ne prikaže.
Če naložim tisto "tvojo" verzijo, ki si jo delil aprila lansko leto 22.3.2-2098 je postopek namestitve popolnoma drugačen in tudi ponudi namestitev za AA,
Poglej priponko 59797Poglej priponko 59798Poglej priponko 59799Poglej priponko 59800
kar v premium verziji ne ponudi, mogoče se takrat že avtomatsko nastavi, mi pa nikjer ne prikaže Sygica, ne v prilagajanju zaganjalnika ne v avtu. Vozilo je na seznamu podprtih. Vsa dovoljenja omogočena še tista ki niso potrebna. Tudi potem, ko aktiviram naročnino je isto.
Mogoče se ne prikaže zaradi piratske verzije, ker jo drugam razpakira vrjetno. Meni ni prikazovalo TomTom-a, ko sem ga pa snel z Play-a ga pa prikaže na AA.Na telefonu ne delaš ničesar. Ko si povezan na AA vse upravljaš v avtomobilu, razen začetnih nastavitev.
Poglej pod prilagoditev aplikacij, če imaš omogočen prikaz Sygic ikone v AA.
Tale Carsifi sem sedaj dobil tudi sam. Simpatična zadeva. Verjetno bi vzel Motorolo MA1, pa je nikakor ni bilo možno kupiti. Zato sem se odločil za Carsifi, ki me je prijetno presenetil. Če koga zanima, nekaj vrstic na temo tega vmesnika. Seveda lahko tudi odgovorim na kakšno vprašanje, če se pojavi.Mislim, da so z alternativo Carsifi bolj zadovoljni.