Počakaj, da prideš na vrsto. Včasih zna trajat tudi do 1. meseca. Sicer pa itak nič ne zamujaš.Nekje sem zasledil, da je na voljo že AA verzija 7.9.xxx, sam pa imam na S20 še verzijo 7.7.xxx in telefon je polno posodobljen. Je priporočljivo ročno posodabljat (ročno namestit .apk) ali prepustim posodobitve Samsungu (oz. androidu)?
S kakšnim kablom se povezuješ? Probaj z različnimi kabli.Se komu sanja zakaj meni ne deluje android auto v pegout 5008, na vitari pa deluje. V pegoutu se sploh ne poveže Telefon S22. Prej na pixel 2 mi je vse delovalo
Ni problem, nabavi si adapter. Tudi sam imam tako. Itak jih potrebuješ skorajda že povsod. Ali pa kakšen kakovosten kabel. Mogoče original od kakšnega samsung telefona od prej, ko so imeli še usb-a.Težka bo to, original kabel je usb-c na usb-c, avto pa ima usb-a.
Ne razumeš. Saj nimata istega telefona istega androida! Ali?Ok bom še to probal, samo zakaj meni na mojem telefonu on kabel ne deluje, bratu pa
Če nobenmu ne bi delovalo bi še razumel problem kabla, tako je pa to skrivnost
Točno to.Kabli so pri AA vedno prva stvar, na katero pomisli ob težavah. V praksi sem imel že kup različnih težav. Zamenjaš kabel ali dva in ... začne delovati