Če kaj pomaga... Jaz imam v Google Assistant v nastavitvah pod "Your people" nastavljene relacije - mother, sister, cousin... Ko imaš to nastavljeno, potem v AA GAssistantu poveš na primer: "Call my mother" in se izvede klic.Načeloma naj bi aplikacija podpirala tudi klice (recimo "Contact Šubašič Šemso"), ampak to meni nekako ne deluje najbolje. Škoda.
Potrebno je klikniti app na zaslonu.Pa deluje tudi z gumbom na obvolanski ročici ali je nujno klikniti app na zaslonu?
S katero navigacijo? Jaz uporabljam tomtom go 80% in waze 20%.Če mu rečeš recimo "Planšarsko jezero", bo dobljeni rezultat razpoznave samodejno porinil v navigacijo, ta pa kar takoj začne navigacijo
Zadeva lepo pobira zadeve s šumniki za navigacijo, pri klicih pa ne deluje tudi pri meni.To je svoja ikonica v AA. Klikneš nanjo in aplikacija začne s poslušanjem. Če mu rečeš recimo "Planšarsko jezero", bo dobljeni rezultat razpoznave samodejno porinil v navigacijo, ta pa kar takoj začne navigacijo. Brez dodatnih klikov gre tole.
Načeloma naj bi aplikacija podpirala tudi klice (recimo "Contact Šubašič Šemso"), ampak to meni nekako ne deluje najbolje. Škoda.
Torej - glavna fora je, da po zagonu aplikacije uporabiš slovenščino in on dobi pravo besedilo, ki ga porine naprej.
Zadeva je zanimiva. Sem avtorju predlagal še nekaj sprememb
pa išče naslove v bližini ali vsaj v eu? Ko sem sprobaval brezu tega dodatka mi je iskalo po celem svetu in seveda vedno najde nekaj v ameriki...Zadeva lepo deluje z navigacijo GM, kaj pa
Zadeva lepo pobira zadeve s šumniki za navigacijo, pri klicih pa ne deluje tudi pri meni.
V katerem jeziku imaš sistem in v katerem Google Maps?Danes sem preko gumba na volanu poskusil slovenske govorne ukaze za navigiranje in mi Google maps najde vse naslove, brez dodanega app za prevajanje.
Je Google to omogočil na novo?
Meni deluje z navigacijo, ki je zadnja odprta. Vsaj tako sem opazil. Uporabljam Google Maps in TomTom AmiGO. Priznam, da me je močno presenetilo, da je rezultat iskanja porinilo v AmiGO. Ampak je. Je pa res, da AmiGO najde manj stvari.S katero navigacijo? Jaz uporabljam tomtom go 80% in waze 20%.
Ta aplikacija nič ne išče. Le rezultat porine navigaciji (recimo Google Maps). In ta najde, kar bi našlo, če bi vtipkal.pa išče naslove v bližini ali vsaj v eu? Ko sem sprobaval brezu tega dodatka mi je iskalo po celem svetu in seveda vedno najde nekaj v ameriki...
Ne vem kako je pri vas toda meni še vedno v zgornji vrstici ločeno od AA vedno prikazuje temperaturo, klimo in še nekatere podatke. Spodaj desno pod AA pa je samo ura in mobilno omrežje. Temperatura zunanjega ponudnika je pa kot je bilo že ugotovljeno itak brez veze. Meni je bolj pomembno, da imam v avtu tudi dejansko temperaturo. Zato imam vedno še v avtu dodaten termometer.Mimogrede - ko smo govorili malo višje govorili o prikazu temperature. Pa se vam to sploh še prikazuje? Ker s prihodom Coolwalka je zadeva izginila (tudi iz nastavitev). Ali pa še nimate Coolwalka?
Sam uporabljam AmiGO (od TomToma).A obstaja aplikacija za google maps, oz. če ima ta nastavitev, da ti potem na AA prikazuje dovoljeno hitrost, in tvojo hitrost ter da ob prekoračitvi opozarja z zvokom?
Na garminu, ki ga imam, je to super zadeva, ni treba gledati na števec, ampak te opozarja zvok. Navigacija avta, ki jo imam, sicer prkaže dovoljeno in tvojo hitrost, a nima zvočnega opozorila.
Ford sync 3 - Angleški jezikV katerem jeziku imaš sistem in v katerem Google Maps?
Če jaz poskusim reči "Planšarsko jezero", mi napiše "lunch at school years ago".