Kaj si korono fasal???Kaj je s tem Alpskim mlekom? Včasih je imel okus po mleku in se ga je dalo piti. Zdaj pa ima okus po nečem, ampak ne po mleku. Govorim o navadnem 3,2% maščobe.
No ja.Potem ne bi imel okusa in ne bi bilo problem piti. Sicer pa tak okus ima že kar nekaj časa. Na Hrvaškem sem kupil tisto njihovo Vindija mleko 3,5% in tisto je še zmeraj okus po mleku dejansko.
A si tega kupil? Ta ima po cokoladi
Za čokoladno mleko jaz delam:Sem sprobal in je v redu, ampak preveč sladkorja noter.
Kaj je s tem Alpskim mlekom? Včasih je imel okus po mleku in se ga je dalo piti. Zdaj pa ima okus po nečem, ampak ne po mleku. Govorim o navadnem 3,2% maščobe.
V čem je fora? Kaj si danes ponoči mislil z "Včasih"? Pred 2015? Ali je vmes med 2015 in 2022 kdaj bil boljši? Ali slučajno delaš pri konkurenčni mlekarni?Kaj je s tem Alpskim mlekom? Včasih je imel okus po mleku in se ga je dalo piti. Zdaj pa ima okus po nečem, ampak ne po mleku. Govorim o navadnem 3,2% maščobe.
Lactalis niso Hrvatje ampak Francozi...Sam res. Kdaj so hrvatje kupl mlekarne? Verjetno je problem v tem kaj jedo krave ki dajo mlek.
Francozi so najprej kupili Dukat, nato pa še LM. Oz. Dukat je kupil LM...A niso hrvatje kupl potem.pa hrvate francozi
BTWFrancozi so najprej kupili Dukat, nato pa še LM. Oz. Dukat je kupil LM...
To samo pomeni da nimam od Corone spremenjen okus. Dejasnko ni več dobro staro alpsko mleko, kot je bilo včasih. Ki si ga lahko pogrel in pil.Vidim, da naš mlekarski strokovnjak redno spremlja tole temo. Resnično me zanima, kako je sedaj s tole travmo? Ali res traja že skoraj sedem celih let?
Poglej priponko 58468